Terbiyesizlikler Aldı Başını Gidiyor!

chiLL

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
398
Nefret ediyorum bu kadından ya bugün evime gelen misafirimi resmen evimden kovdu.
Arkadaşım gelecekti bugün kahvaltıya.
Cat kapı kv kp geldiler. Arkasından arkadaş geldi.
Kiza tip tip bakıyor. Bizim bugün chille işimiz vardı bilmem ne diyor. Ki yok öyle bir şey. İsim olsa zaten neden arkadaşımı kahvaltıya cagirayim.
Sen ne zaman gidersin biz dışarı işimizi halletmeye gidicez diyor. Cildirtti beni ya rezil etti. Kız bir şey de yemeden kalkmak istedi. Arkadaşımın yanında kv ile konuştum. Böyle bir plan yapmadik diye, arkadaş da durumu anladı ama yine de hoş bir şey olmadı bu.
Allah büyük ya, kp e bir telefon geldi acil kalmaları gerekti. Çıkarken arkadaşıma, biz 3 4 gibi geri Gelicez o saate kadar kalkmış olur musun demeler. Nefret ettim ya . Bu kadar terbiyesiz bir kadın görmedim.
Sadece bu da değil sürekli toplum içinde beni rezil ediyor. Herkesi baştan aşağı süzüyor ve bunu çok belirgin bir şekilde yapıyor. İnsanlar ondan rahatsız farkındayım. Arayıp sormuyorum. Ama torun görmek için en az hafta da 1 sefer geliyor. Ararsa musait değilim diyorum evde değilim diyorum yine geliyor. Bıktım artık benim sınavım bu kadınlamidir nedir tahammül edemiyorum.
Eşim artık bana anlatma nefret ettireceksin diyor. Görüşme diyor.
Bende arayip gel görüşelim demiyorum zaten. Ama geliyor bir şekilde görüşmüş oluyoruz. Artık annesi geldiği günler eşim eve iyice geç geliyor hem annesini görmemek için hemde benim sikayetlerimi dinlememek için.
Bıktım ben artık bu kadından. Görüşme benimle demiyorum ama bunu çok belli ediyorum. Zaten farkında ara sıra laf sokuyor. Sen beni istemediğin için şöyle dedin ben gelmiyim diye böyle yaptın vs. Diyor.
Eskiden yakın oturuyorDuk taşındım. 2 ay oldu şimdi aramızda 30 km var yine geliyor. Çünkü kimsesi yok. Kimse sevmiyor kimse görüşmüyor onunla.
Birde gelip çocuğuma zorla şeker yediriyor dil çıkarmayı öğretiyor, kizdigim şeyleri yaptığında çocuğa gülüp sarılıyor çocuğun hoşuna gidiyor iyice Cildiriyorum. Pis elleriyle yapış yapış şeyleri çocuğuma yediriyor. Wc giriyor çıkıyor el yikamiyor midem bulanıyor artık o kadından
Hayatimdan çıkıp gitmesini istiyorum. Eşim de ima ediyor gitme chille gidince kavga ediyorsunuz diyor yine geliyor.
Ne yapacağım bu kadınla basedemiyorum ben

Ekleme; arkadaşımın yanında, isimizin olmadığını öyle bir plan yapmadigimizi söyledim. Kv ile işimiz yoktu geleceğini dahi bilmiyordum dedim. Arkadaş da durumu anladı zaten kv nin dengesiz bir insan olduğunu biliyordu ama yine de bozuldu tabi ki ve bende yerindibine girdim.

Son düzenleme:
Eşinizin durumun farkinda olmasi sizin adiniza sevindirici..bence ona şikayet etmeyi birakin çunku adam da anlamis ve sizin tarafinizda..surekli bu konuyla onu bunaltrsan patlayabilir.araniz boşuna kv yuznden açulmasin.adam gorusme diye de ima da ediyormus anasina daha napsin.sonucta anne evime gelme diyemez açikca...bence siz net sekilde imayla degil de acik sozlulukle kvye rahatsz oldugunuzu istemedginizi belirtin.kabak sizin basiniza patlasin zaten eşiniz durumun farkinda pek ses etmeyecektir.ayrica bugun yaptgi buyuk terbiyszlik. bana yapsa arkadsmin yaninda, hayir işim yok olsa seni cagrmazdm diye ben onu orda rezil ederdim.iyi sabretmissiniz.

açma cnm kapıyı geldiğinde. evde olduğunu belli et açma azıcık gururu varsa istenmediğini anlar. o geldiğinde kapı çaldığında son ses müzik aç

Of valla berbat bi hal... okızın yerinde olmak istemezdim yazık ya hem davetli git hem de ne oldugunu anlama kovul, çık ben olsam bidaha evine gelmezdim. Ama kv bence kendin anlat konuş Ogün böyle yaptın onun yanında sorun çıkarmadım ama bu şekilde bidaha sakın yapma diye söyle benceva tavrın net olmalı bakıyo sen nasılsa bişey diyemiyorsun yapıcanı yapıyo o an dicektin yooo nereye gitcez sen günleri şaşırmışsın diye.

dua edin okuyun üfleyin.

Siz keske tepki verseydiniz arkadaşınıza öyle söylediğinde

Söyledim zaten. İşimiz yoktu nereden cikariyorsun dedim sonunda

Evet kapıyı açma basar basar gider mecbur. Üç beş yapınca arar sorar artık evde misin değil misin diye

Hiç de ayrı dert değil. Aynen de böyle de. Onları yalancı çıkar rezil et.
Onlar sizi rezil ederken iyi değil mi?
Hep bu yumuşak başlılığınızdan kaybediyorsunuz.

Dedim sen ona bakma işimiz falan yok ben bugun musaitim diye seni cagirdim dedim. O da kv nin uydurdugunun farkına vardı ama yine de çok bozuldu haliyle. .

Kadina bak ya.. cidden terbiyesizmis.. koskoca kadin .. o ne be oyle, arkadasiniz tabikide cekinir.. ben olsam bende cekinirim.. benim eski kv ve eski gorumce gibi.. bi keresinde arkadasim gelmisti eve, biz tam kapidan cikarken, kiza demezlermi jolyss bizim hakkimizda sana atip tutuyormu diye.. Allah'tan kizi uyarmistim.. haklida ciktim.. kurtulduguma sukrediyorum..

Evet kapıyı açma basar basar gider mecbur. Üç beş yapınca arar sorar artık evde misin değil misin diye

Her seferinde musait değilim diyim yine gelir.
Telefonda beni musait olmaya ikna etmeye çalışır.
Yüzsüz çünkü. Onun için kimsenin ne düşündüğü ya da ne işi olduğu önemli değil, önemli olan o an onun caninin ne yapmam istediğidir.

Kayınvalidenin yanında diyecektiniz bunu ama. Böyle böyle tepeye çıkmış. Bozmak lazım arada.

Dedigim de o da vardı. On gün önce kızıma bir şey alacaktı öyle söylemişti nasılsa parasına kıyıp alamaz diye tamam al demiştim. O nu almaya gidecektik ya dedi. Beni yalancı çıkarmak için. Gün belirlemedik dedim itiraz ettim. Tamam anladım sen arkadaşın var diye uzatmak istemiyorsun gibi bir şey dedi.
O sandı ki arkadaşım kafasına göre bana kahvaltıya geldi.
Geldiğine pişman etmek için chillin işi vardı sen engel oldun izlenimi yaratmaya çalıştı.

Gereksiz sabir gosteriyorsun. Rezil ediyorsa boacaksin sende o toplum arasinda. Sen toplum arasinda sert cikmadigin surece o devam edecek.
O akadasin yaninada bozacaktin. Benim neden hanerim yok isimizin oldugundan? Isimiz olsa ne diye arkadasi cagirayim diye.
Sen boyle davranmadikca o dahada siddetini artirarak boyle davranacak maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…