Nefret ediyorum bu kadından ya bugün evime gelen misafirimi resmen evimden kovdu.
Arkadaşım gelecekti bugün kahvaltıya.
Cat kapı kv kp geldiler. Arkasından arkadaş geldi.
Kiza tip tip bakıyor. Bizim bugün chille işimiz vardı bilmem ne diyor. Ki yok öyle bir şey. İsim olsa zaten neden arkadaşımı kahvaltıya cagirayim.
Sen ne zaman gidersin biz dışarı işimizi halletmeye gidicez diyor. Cildirtti beni ya. Ne diyim orda kıza işimiz yok desem ayrı dert evet işimiz vardı desem ayrı dert.
Beni rezil etti. Kız bir şey de yemeden kalkmak istedi.
Allah büyük ya, kp e bir telefon geldi acil kalmaları gerekti. Çıkarken arkadaşıma, biz 3 4 gibi geri Gelicez o saate kadar kalkmış olur musun demeler. Nefret ettim ya . Bu kadar terbiyesiz bir kadın görmedim.
Sadece bu da değil sürekli toplum içinde beni rezil ediyor. Herkesi baştan aşağı süzüyor ve bunu çok belirgin bir şekilde yapıyor. İnsanlar ondan rahatsız farkındayım. Arayıp sormuyorum. Ama torun görmek için en az hafta da 1 sefer geliyor. Ararsa musait değilim diyorum evde değilim diyorum yine geliyor. Bıktım artık benim sınavım bu kadınlamidir nedir tahammül edemiyorum.
Eşim artık bana anlatma nefret ettireceksin diyor. Görüşme diyor.
Bende arayip gel görüşelim demiyorum zaten. Ama geliyor bir şekilde görüşmüş oluyoruz. Artık annesi geldiği günler eşim eve iyice geç geliyor hem annesini görmemek için hemde benim sikayetlerimi dinlememek için.
Bıktım ben artık bu kadından. Görüşme benimle demiyorum ama bunu çok belli ediyorum. Zaten farkında ara sıra laf sokuyor. Sen beni istemediğin için şöyle dedin ben gelmiyim diye böyle yaptın vs. Diyor.
Eskiden yakın oturuyorDuk taşındım. 2 ay oldu şimdi aramızda 30 km var yine geliyor. Çünkü kimsesi yok. Kimse sevmiyor kimse görüşmüyor onunla.
Birde gelip çocuğuma zorla şeker yediriyor dil çıkarmayı öğretiyor, kizdigim şeyleri yaptığında çocuğa gülüp sarılıyor çocuğun hoşuna gidiyor iyice Cildiriyorum. Pis elleriyle yapış yapış şeyleri çocuğuma yediriyor. Wc giriyor çıkıyor el yikamiyor midem bulanıyor artık o kadından
Hayatimdan çıkıp gitmesini istiyorum. Eşim de ima ediyor gitme chille gidince kavga ediyorsunuz diyor yine geliyor.
Ne yapacağım bu kadınla basedemiyorum ben
Ne diyim orda kıza işimiz yok desem ayrı dert
dua edin okuyun üfleyin.Nefret ediyorum bu kadından ya bugün evime gelen misafirimi resmen evimden kovdu.
Arkadaşım gelecekti bugün kahvaltıya.
Cat kapı kv kp geldiler. Arkasından arkadaş geldi.
Kiza tip tip bakıyor. Bizim bugün chille işimiz vardı bilmem ne diyor. Ki yok öyle bir şey. İsim olsa zaten neden arkadaşımı kahvaltıya cagirayim.
Sen ne zaman gidersin biz dışarı işimizi halletmeye gidicez diyor. Cildirtti beni ya. Ne diyim orda kıza işimiz yok desem ayrı dert evet işimiz vardı desem ayrı dert.
Beni rezil etti. Kız bir şey de yemeden kalkmak istedi.
Allah büyük ya, kp e bir telefon geldi acil kalmaları gerekti. Çıkarken arkadaşıma, biz 3 4 gibi geri Gelicez o saate kadar kalkmış olur musun demeler. Nefret ettim ya . Bu kadar terbiyesiz bir kadın görmedim.
Sadece bu da değil sürekli toplum içinde beni rezil ediyor. Herkesi baştan aşağı süzüyor ve bunu çok belirgin bir şekilde yapıyor. İnsanlar ondan rahatsız farkındayım. Arayıp sormuyorum. Ama torun görmek için en az hafta da 1 sefer geliyor. Ararsa musait değilim diyorum evde değilim diyorum yine geliyor. Bıktım artık benim sınavım bu kadınlamidir nedir tahammül edemiyorum.
Eşim artık bana anlatma nefret ettireceksin diyor. Görüşme diyor.
Bende arayip gel görüşelim demiyorum zaten. Ama geliyor bir şekilde görüşmüş oluyoruz. Artık annesi geldiği günler eşim eve iyice geç geliyor hem annesini görmemek için hemde benim sikayetlerimi dinlememek için.
Bıktım ben artık bu kadından. Görüşme benimle demiyorum ama bunu çok belli ediyorum. Zaten farkında ara sıra laf sokuyor. Sen beni istemediğin için şöyle dedin ben gelmiyim diye böyle yaptın vs. Diyor.
Eskiden yakın oturuyorDuk taşındım. 2 ay oldu şimdi aramızda 30 km var yine geliyor. Çünkü kimsesi yok. Kimse sevmiyor kimse görüşmüyor onunla.
Birde gelip çocuğuma zorla şeker yediriyor dil çıkarmayı öğretiyor, kizdigim şeyleri yaptığında çocuğa gülüp sarılıyor çocuğun hoşuna gidiyor iyice Cildiriyorum. Pis elleriyle yapış yapış şeyleri çocuğuma yediriyor. Wc giriyor çıkıyor el yikamiyor midem bulanıyor artık o kadından
Hayatimdan çıkıp gitmesini istiyorum. Eşim de ima ediyor gitme chille gidince kavga ediyorsunuz diyor yine geliyor.
Ne yapacağım bu kadınla basedemiyorum ben
Eşinizin durumun farkinda olmasi sizin adiniza sevindirici..bence ona şikayet etmeyi birakin çunku adam da anlamis ve sizin tarafinizda..surekli bu konuyla onu bunaltrsan patlayabilir.araniz boşuna kv yuznden açulmasin.adam gorusme diye de ima da ediyormus anasina daha napsin.sonucta anne evime gelme diyemez açikca...bence siz net sekilde imayla degil de acik sozlulukle kvye rahatsz oldugunuzu istemedginizi belirtin.kabak sizin basiniza patlasin zaten eşiniz durumun farkinda pek ses etmeyecektir.ayrica bugun yaptgi buyuk terbiyszlik. bana yapsa arkadsmin yaninda, hayir işim yok olsa seni cagrmazdm diye ben onu orda rezil ederdim.iyi sabretmissiniz.
Hiç de ayrı dert değil. Aynen de böyle de. Onları yalancı çıkar rezil et.
Onlar sizi rezil ederken iyi değil mi?
Hep bu yumuşak başlılığınızdan kaybediyorsunuz.
Dedim sen ona bakma işimiz falan yok ben bugun musaitim diye seni cagirdim dedim. O da kv nin uydurdugunun farkına vardı ama yine de çok bozuldu haliyle. .
Evet kapıyı açma basar basar gider mecbur. Üç beş yapınca arar sorar artık evde misin değil misin diye
Kayınvalidenin yanında diyecektiniz bunu ama. Böyle böyle tepeye çıkmış. Bozmak lazım arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?