Terbiyesizlikler Aldı Başını Gidiyor!

Bunları toplayacan nazi kampı yapıp oraya götürecen başka çaresi yok

Keşke :)
Benim beddua edesim geliyor artık .

Başka kızı oğlu yoksa ettiğin beddua nerden çıkacak.
Hoş beddua etme taraftarı değilim.

Ben sadece bana yaşattıklarını kendi kızında ve oğlunda yaşasın diyorum.
O beni huzursuz ettiği zamanlar da kendi kızı da mutlaka bir sorunla bas başa oluyor.

Rabbim çıkarıyor da iste görmek isteyene.

İlk okurken tedirgin oldum ama eşinizin sizi anlıyor ve sizinle hemfikir olması rahatlattı beni. Çünkü önemli olan aranızı açıp açmaması. Ne işimiz var diye sorsaydınız mağdem. Bişey uydururlarsa da haberim yoktı başka program yaptım başka sefere deseydiniz. Çekineceğiniz bişey yok.

Yok ki kızı. Hoş olsada kızının günahı ne neden anası yüzünden çeksin. Sende etme öyle boşver.

Ben tanıdığım günden beri sorun yaşıyorum ve cok itici bir kadın. Çevremde kimse sevmiyor. Vee cahil.

Söyledim küçük bir tartışma çıktı orada. Plan falan yapmadık. Bugün isim yok diye arkadaşimi davet ettim dedim.
Arkadaşim da durumu anladı ama yine de böyle bir diyaloga dahil olduğu için rahatsız oldu

Ben aslında bana yaptıklarını kendi kızının gelecekte ki kayinvalidesi de ona yapsın da görsün diye içimden geçirdim hep.

Normalde tabi ki huzursuz olsun istemem.
Yani bana yaşattıklarını kendi yaşarsa durumu anlar diye.

Ne bileyim hırsıma yenik düşüyorum belki de.

Allaha havale ediyorum o zaman.

O en iyisini bilir.

Ben tahammülü olan bir insan değilim. Allah sana sabır versin.

Kendisinin yaşamasını bende isterim ama öyle bir şansım yok.

Allah'a havale ediyorum bende ama bezen de insan hiç tahammül edemiyorum. Canını yakmak istiyor karşı tarafın.
Bugün o car car konuşurken biran kalkıp ona tokati yapistirdigimi hayal ettim.

İçimden ne küfürler ettim ona. Hincimi almak istiyorum. Ben böyle psikopat biri değilim ama o kadına saldırdigimi hayal edip duruyorum

Düşünebiliyor musun ya insani ne hale getiriyolar.
Resmen psikolojik buhran sebebi.

Benim de bazen saçma düşüncelerim oluyor.
Sonra diyorum ki ya hu ben bu raddeye ne ara geldim.
Hayır bu düşünceleri biri duysa suçlu biz olcaz ama bu düşüncenin kaynağı var.

Hayır ben kendimi sürekli affetme meditasyonu, geçmişi serbest bırakma terapileri izlerken buluyorum.

Kurtulmak istiyorum yani.
Yoksa psikologluk olacağız

İllallah geldi anlattiginiz kadarıyla bile

Senin kayinvalidenin eline su döker mi benim ki?

Senin kayinvalidenin eline su döker mi benim ki?

Yok benimki daha iyi o kadar psikopat değil ilk zamanlar pat geliyordu ben bir kere konuştum ama net konustum durdu.
Tabi durdu ama bu sefer istemiyor gelin bizi oldu
Her geldiğinde bir dediğime alındı, bir acigimi aradı sorun etti.
En son eşim kendi gözüyle görünce yeter artik dedi.
Bazen çok iyi bazen kötü iste.

Ben düğün ve ceyiz konusunu unutamıyorum yoksa genel olarak çok takmıyorum ben.

Hahaha düğün ve Çeyiz olaylarinaaaa hiç girmiyorum bile ben :)

chiLL bak kocanda farkında durumun ve seni anlıyor. Eşine şikayet etme adama da yazık ama kv al karşına üzgünüm ben yoruldum sizin yaptıklarınızdan ya bu tavırlarınızı değiştirin yada görüşemeyi keselim de. Başka yolu yok. Ne demek wc den el yıkamadan çıkmak bi de çocuğa dokunuyor pis ne demek eve gelene terbiyesizlik yapmak. Allah aşkına çekilmez bu kadın sana da yazık ileride sinir hastası olup çıksan evliliğin çocuğunun psikolojisi de olumsuz etkilenecek. Bence sağlam bir rest çekme zamanı gelmiş. Sinir oldum ben bile burda

Evet bazen iyi bazen kötü benim kv de öyle anlam veremedim bi gün komsusuna gidecekti ben de kv gildeyim hadi sen de gel dedi iyi dedim ev haliyle cikacaktim ne güzel çarşıya mi gidiyoz susleneyim.Yok böyle olmaz giyin Xin gelini pasakli demesinler dedi abaaa kafalara bak ne yaşıyon içinde ana ya diyecektim.. demedim

Hahaha kız seni süslü göstermek istiyor

Benim kv benimle bir yere gitmeyi sever ama asla ısrar etmez. Mesela arkadaşlarıyla toplanınca götürmek ister ama ayni zamanda sikilacagimi düşünerek söylemez de

Bir iyi bir kotu gidiyoz iste biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…