Genelde kp ile geliyor dedim ki aramadan gelmeyin anne evde uygunsuz gezdigim oluyor evi toplamadigim oluyor kp in yanında giyilmeyecek kiyafetim oluyor wc de Ped oluyor. Haber ver en azından hazirlanayim. Bunu iki kere söyledim.
Ilkinde tamam dedi. İkincisin de o senin baban bişi olmaz dedi.
Onun için önemli olan sadece kendisinin ne yapmak istediğidir. Bencildir. Bu yüzden kimsesi yok. Kimse onunla irtibat kurmuyor. Benimle zoraki ilişkisi var geliniyim diye saniyor ki hep görüşmek ve idare etmek zorundayım.
Iceriyi görmek istese cama doğru yaklaşıp görebilir. Beni gormese bile tv açık görür cam açık görür arabayi görür anlar arar bekler. Bir ise yaramaz kapı acmamak
Bunları toplayacan nazi kampı yapıp oraya götürecen başka çaresi yok
Keşke :)
Benim beddua edesim geliyor artık .
Başka kızı oğlu yoksa ettiğin beddua nerden çıkacak.
Hoş beddua etme taraftarı değilim.
Ben sadece bana yaşattıklarını kendi kızında ve oğlunda yaşasın diyorum.
O beni huzursuz ettiği zamanlar da kendi kızı da mutlaka bir sorunla bas başa oluyor.
Rabbim çıkarıyor da iste görmek isteyene.
İlk okurken tedirgin oldum ama eşinizin sizi anlıyor ve sizinle hemfikir olması rahatlattı beni. Çünkü önemli olan aranızı açıp açmaması. Ne işimiz var diye sorsaydınız mağdem. Bişey uydururlarsa da haberim yoktı başka program yaptım başka sefere deseydiniz. Çekineceğiniz bişey yok.
Yok ki kızı. Hoş olsada kızının günahı ne neden anası yüzünden çeksin. Sende etme öyle boşver.
Ben tanıdığım günden beri sorun yaşıyorum ve cok itici bir kadın. Çevremde kimse sevmiyor. Vee cahil.
Ben aslında bana yaptıklarını kendi kızının gelecekte ki kayinvalidesi de ona yapsın da görsün diye içimden geçirdim hep.
Normalde tabi ki huzursuz olsun istemem.
Yani bana yaşattıklarını kendi yaşarsa durumu anlar diye.
Ne bileyim hırsıma yenik düşüyorum belki de.
Allaha havale ediyorum o zaman.
O en iyisini bilir.
Ben tahammülü olan bir insan değilim. Allah sana sabır versin.
Kendisinin yaşamasını bende isterim ama öyle bir şansım yok.
Allah'a havale ediyorum bende ama bezen de insan hiç tahammül edemiyorum. Canını yakmak istiyor karşı tarafın.
Bugün o car car konuşurken biran kalkıp ona tokati yapistirdigimi hayal ettim.
İçimden ne küfürler ettim ona. Hincimi almak istiyorum. Ben böyle psikopat biri değilim ama o kadına saldırdigimi hayal edip duruyorum
İllallah geldi anlattiginiz kadarıyla bileNefret ediyorum bu kadından ya bugün evime gelen misafirimi resmen evimden kovdu.
Arkadaşım gelecekti bugün kahvaltıya.
Cat kapı kv kp geldiler. Arkasından arkadaş geldi.
Kiza tip tip bakıyor. Bizim bugün chille işimiz vardı bilmem ne diyor. Ki yok öyle bir şey. İsim olsa zaten neden arkadaşımı kahvaltıya cagirayim.
Sen ne zaman gidersin biz dışarı işimizi halletmeye gidicez diyor. Cildirtti beni ya. Ne diyim orda kıza işimiz yok desem ayrı dert evet işimiz vardı desem ayrı dert.
Beni rezil etti. Kız bir şey de yemeden kalkmak istedi.
Allah büyük ya, kp e bir telefon geldi acil kalmaları gerekti. Çıkarken arkadaşıma, biz 3 4 gibi geri Gelicez o saate kadar kalkmış olur musun demeler. Nefret ettim ya . Bu kadar terbiyesiz bir kadın görmedim.
Sadece bu da değil sürekli toplum içinde beni rezil ediyor. Herkesi baştan aşağı süzüyor ve bunu çok belirgin bir şekilde yapıyor. İnsanlar ondan rahatsız farkındayım. Arayıp sormuyorum. Ama torun görmek için en az hafta da 1 sefer geliyor. Ararsa musait değilim diyorum evde değilim diyorum yine geliyor. Bıktım artık benim sınavım bu kadınlamidir nedir tahammül edemiyorum.
Eşim artık bana anlatma nefret ettireceksin diyor. Görüşme diyor.
Bende arayip gel görüşelim demiyorum zaten. Ama geliyor bir şekilde görüşmüş oluyoruz. Artık annesi geldiği günler eşim eve iyice geç geliyor hem annesini görmemek için hemde benim sikayetlerimi dinlememek için.
Bıktım ben artık bu kadından. Görüşme benimle demiyorum ama bunu çok belli ediyorum. Zaten farkında ara sıra laf sokuyor. Sen beni istemediğin için şöyle dedin ben gelmiyim diye böyle yaptın vs. Diyor.
Eskiden yakın oturuyorDuk taşındım. 2 ay oldu şimdi aramızda 30 km var yine geliyor. Çünkü kimsesi yok. Kimse sevmiyor kimse görüşmüyor onunla.
Birde gelip çocuğuma zorla şeker yediriyor dil çıkarmayı öğretiyor, kizdigim şeyleri yaptığında çocuğa gülüp sarılıyor çocuğun hoşuna gidiyor iyice Cildiriyorum. Pis elleriyle yapış yapış şeyleri çocuğuma yediriyor. Wc giriyor çıkıyor el yikamiyor midem bulanıyor artık o kadından
Hayatimdan çıkıp gitmesini istiyorum. Eşim de ima ediyor gitme chille gidince kavga ediyorsunuz diyor yine geliyor.
Ne yapacağım bu kadınla basedemiyorum ben
Ekleme; arkadaşımın yanında, isimizin olmadığını öyle bir plan yapmadigimizi söyledim. Kv ile işimiz yoktu geleceğini dahi bilmiyordum dedim. Arkadaş da durumu anladı zaten kv nin dengesiz bir insan olduğunu biliyordu ama yine de bozuldu tabi ki ve bende yerindibine girdim.
Düşünebiliyor musun ya insani ne hale getiriyolar.
Resmen psikolojik buhran sebebi.
Benim de bazen saçma düşüncelerim oluyor.
Sonra diyorum ki ya hu ben bu raddeye ne ara geldim.
Hayır bu düşünceleri biri duysa suçlu biz olcaz ama bu düşüncenin kaynağı var.
Hayır ben kendimi sürekli affetme meditasyonu, geçmişi serbest bırakma terapileri izlerken buluyorum.
Kurtulmak istiyorum yani.
Yoksa psikologluk olacağız
İllallah geldi anlattiginiz kadarıyla bile
Senin kayinvalidenin eline su döker mi benim ki?
Demeyin ben daha 1 yıllık evliyim belki bir umut düzelir diye bekliyorum umit yok mu yani6 yıllık kv bu birde..
Demeyin ben daha 1 yıllık evliyim belki bir umut düzelir diye bekliyorum umit yok mu yani
Yok benimki daha iyi o kadar psikopat değil ilk zamanlar pat geliyordu ben bir kere konuştum ama net konustum durdu.
Tabi durdu ama bu sefer istemiyor gelin bizi oldu
Her geldiğinde bir dediğime alındı, bir acigimi aradı sorun etti.
En son eşim kendi gözüyle görünce yeter artik dedi.
Bazen çok iyi bazen kötü iste.
Ben düğün ve ceyiz konusunu unutamıyorum yoksa genel olarak çok takmıyorum ben.
Allah sabır versin tek gelin misiniz..Eltiniz varsa biraz onunla ilgilensin:)Valla toprağın üstünde olduğu sürece benimkinden Umut yok
Evet bazen iyi bazen kötü benim kv de öyle anlam veremedim bi gün komsusuna gidecekti ben de kv gildeyim hadi sen de gel dedi iyi dedim ev haliyle cikacaktim ne güzel çarşıya mi gidiyoz susleneyim.Yok böyle olmaz giyin Xin gelini pasakli demesinler dediYok benimki daha iyi o kadar psikopat değil ilk zamanlar pat geliyordu ben bir kere konuştum ama net konustum durdu.
Tabi durdu ama bu sefer istemiyor gelin bizi oldu
Her geldiğinde bir dediğime alındı, bir acigimi aradı sorun etti.
En son eşim kendi gözüyle görünce yeter artik dedi.
Bazen çok iyi bazen kötü iste.
Ben düğün ve ceyiz konusunu unutamıyorum yoksa genel olarak çok takmıyorum ben.
Evet bazen iyi bazen kötü benim kv de öyle anlam veremedim bi gün komsusuna gidecekti ben de kv gildeyim hadi sen de gel dedi iyi dedim ev haliyle cikacaktim ne güzel çarşıya mi gidiyoz susleneyim.Yok böyle olmaz giyin Xin gelini pasakli demesinler dediabaaa kafalara bak ne yaşıyon içinde ana ya diyecektim.. demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?