- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
-
Ahh neler dedim bu kapidan ciktigin an biter dedi nuh diyo peygamber demiyo cocugumla tehdt ediyor beniesıne dekı
yarın bıgun herkesın basına neler gelır ablam oldugu ıcın degıl komsu gıbı dusun de
5 dk gıdıp gecmıs olsun deyıp donelım de
sızden bırı hastalansa boyle yapsam senı zor durumda bırakmıs olmazmıydım de
bunca zaman kı gecmısımız bı yana evlılıgımızı boyle sozlerle hırpalama sonra sen daha cok uzulursun de
mecburen annenı arıcaksınAhh neler dedim bu kapidan ciktigin an biter dedi nuh diyo peygamber demiyo cocugumla tehdt ediyor beni
Ben esimle 5 yil ciktm bi donem biz ayrildk cok kotu kawga ettik .oda gitms ablamla dertlesms benm cok cahil oldugumu herkeze kanabilecegimi yanls bi yola gtmemem icin bana goz kulak olmasini istems ablamda tamm dems neyse aradan 2 ay gecti ben artk hayatma baskasi girerse onu unutrm diye dusundm ve ablamin sewgilisnin bi arkadsi ardi bana onu ayarladi sonra ben o cocuga isinamadm istemedm tekrar esimle baristik ve bu olanlari ogrendi cildrdi ablama kopurdu kawga etti ordan bi gicik kapti sonra ne yapsa batar oldu bu zaman kadar ufak tefek hep bole tartsmlar yasadilar ama o zamn ablamda cahildi odu bitti diyip onune bakmayi bilmiyo kinci hic biseyi unutmuyoEski Konularına baktım ama eşinle ablan Arasında ne sorun var anlayamadım. Biraz bahseder misin?
Isi zaten inada bindiriyo suan kendisi iste ewe gelemiyo telefondan kawga edip duruyoruz bak ben gelmiyim oraya seni cok fena yaparm diye tehdt ediyo beni suanablan eşine ne yapmış; bu önemli
ama iş inada bilirse alır çocuğu kucağıma giderim; kendi bilir; bu gerekçe ile açsın boşanma davasını
Artik ailemde alisti zaten kimse beni gelcek diye beklemiyor ama benim yuregim dayanmiyo gormek istyrm o benim yegenim sonuctamecburen annenı arıcaksın
ıcıme sınmedı allah ıcın gelmek ıstedım ama ben unutsamda esım bazı seylerı unutmadı oyuzden gondermıyor de
annenle bu sekılde konus ne dıcek bakalım
benm cok cahil oldugumu herkeze kanabilecegimi yanls bi yola gtmemem icin bana goz kulak olmasini istems
Ewet bende onu anlatmaya calisiyrm anlamiyor daha 2 gun once oglumn bsina neler geldi tornavida testislerine girdi hala gamszligina dewam ediyorBu kadar da gamsız olunmaz ya. Kendi çocuğu da var biraz empati yapsın.
esıne dekı
yarın bıgun herkesın basına neler gelır ablam oldugu ıcın degıl komsu gıbı dusun de
5 dk gıdıp gecmıs olsun deyıp donelım de
sızden bırı hastalansa boyle yapsam senı zor durumda bırakmıs olmazmıydım de
bunca zaman kı gecmısımız bı yana evlılıgımızı boyle sozlerle hırpalama sonra sen daha cok uzulursun de
Geçmiş olsun size de. Peki ablanız sizi aradı mı veya geldi mi?Ewet bende onu anlatmaya calisiyrm anlamiyor daha 2 gun once oglumn bsina neler geldi tornavida testislerine girdi hala gamszligina dewam ediyor
Ah zaten bi bilsem kafami nerelere vursam bilmiyom suan cok kotu pismanlk yaşıyorumSizin cahil olduğunuzu düşünen bir adamla neden evlendiniz ki?
Bu arada ablanızı arayın hiç olmazsa.. Abladır o kandır.. Koca gider ama abla kalır.
Ben esimle 5 yil ciktm bi donem biz ayrildk cok kotu kawga ettik .oda gitms ablamla dertlesms benm cok cahil oldugumu herkeze kanabilecegimi yanls bi yola gtmemem icin bana goz kulak olmasini istems ablamda tamm dems neyse aradan 2 ay gecti ben artk hayatma baskasi girerse onu unutrm diye dusundm ve ablamin sewgilisnin bi arkadsi ardi bana onu ayarladi sonra ben o cocuga isinamadm istemedm tekrar esimle baristik ve bu olanlari ogrendi cildrdi ablama kopurdu kawga etti ordan bi gicik kapti sonra ne yapsa batar oldu bu zaman kadar ufak tefek hep bole tartsmlar yasadilar ama o zamn ablamda cahildi odu bitti diyip onune bakmayi bilmiyo kinci hic biseyi unutmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?