Tercih yapmak zorunda birakiliyorum..ablami?es ve çocukmu?

Ewe geliyorms cok sinirli bakalm ne konuscak ya oglum olmasa gidicm ama iste dayanmiyo yuregm allhm kalp kiriznden gidicm smdi

Ben olsam ablama bu kadar saygısızlık eden biriyle asla evlenmezdim. Siz ablanizin hakkini nasıl ödeyeceksiniz? Çocuğunuzu kucağınıza alın ve gidin. Size saygısı, ablaniza saygısı olmayan bu adam için en zor gününde ablanizi yalnız mı bırakacaksınız?

Esin bu fedakarligi hak ediyor mu...
yani ne yasandi bilmiyorum ama .....
Soyle soyliyim benm her zamn arkamdadr beni kesinlikle kimseye ezdrmz ama bu kdar bunu icin bu fedakrlik yapilrmi bilmiyirm ben simdi cikmak zorundaym insallh birazdn burda olcm

düğünde ölümde, hastalıkta küslük olmaz.
eşiniz sizi "cahil" diye nitelemiş zamanında (ve buna rağmen evlenmişsiniz niye bilmem)
cahil kabul ettiği kadının sözünü dinlemeyecektir, hiç boşuna ikna etmeye çalışmayın.
annenizi arayın ablanıza durumu izah etmesini isteyin ve yeğeninizi çok görmek istediğinizi söyleyin.
başka yapacak bir şeyiniz yok.
"ablam o benim" diyerek sonuçlarını göze alabilecek bir hanım değilsiniz.

acıdım ablaya yazık kadına iyilik ediyim derken kötülük bulmuş anlamış eşinizdeki potansiyeli başkasını bulmuş malesef yarım kalmıs keske kalmasaymıs

Neden eş ve çocuk aynı seçenekte?
Bence abla ve çocuk
Alırım çocuğumu çıkarım, ben nereye çocuğum oraya.
Beni böyle tehdit edecek, sonra benden sevgi saygı bekleyecek, ohhhoooooo
kesinlikle adam tehditle hallediyor işini. asıl öyle bir şey olacaksa o göstermesin oğlunu ona

Cok kotu kawga ettik ablan icin yuwamizi yikmaya degermi diyo baska bise demiyo anlamiyo beni bende topladm valizimi ciktm ewden cocugu vermem dedi bende tamm smdilk birkym ama ona sen karar weremzsn mahkemde halledcz dedim kapidan ciktigima inanamdi gidemem sandi hem agliyorm hem gidiyorm cocuguda alms binms arbaya pesimden geliyo bin su arabya dedi bnmiycm dedm sana bin dedm beni bagrtma sokakta dedi bindm mecbr cunku herkz bize bakti arbada hala karar wer diyo ben zaten kararimi werdm niye yoluma cktn diyorm cocugunu nasl birkbiliyon diyo ya o beni zaten hep cocukla tehdt etti ewe getrdi iyi dusun tasin aksma konuscz dedi tekrar ise gitti bende dusunck bise yok dedim ama konuscz dedi gitti

Neden eş ve çocuk aynı seçenekte?
Bence abla ve çocuk
Alırım çocuğumu çıkarım, ben nereye çocuğum oraya.
Beni böyle tehdit edecek, sonra benden sevgi saygı bekleyecek, ohhhoooooo
Bende oyle soyledm cunku cocugu birakip gidemiycegimi biliyo off ne hallere dustum ciktm ama gidemedm sadece diger sokagin basina kadar gidebildm

Artik ailemde alisti zaten kimse beni gelcek diye beklemiyor ama benim yuregim dayanmiyo gormek istyrm o benim yegenim sonucta
Eger sadece yenidogan sarılığı ise bisey olmaz merak etmeyin.
Bilirubin duzeylerinin duzelmesi icin yogun bakimdadir

Esiniz kac yasinda 20 falan mi?
Yani ayrilik doneminde olmus gitmis biseyi nasil bu kadar buyutebiliyor?
Olan sadece buysa cok cok sacma.
Ablanizin zor gunu,yaninda olun. Ise falan gitmiyor mu? O zmn gidin gorun.
Hic olmadi telefon edin.
Esinizin kalbinede allah merhamet versin.

Sizin esinizin yeğeni yokmu canim yeğenler çok sevilir benimde iki yegenim var kendi evlatlarimdan ayiramam yaa
Çok zor şöyle bakalım ona senin yeğenin hastanede yatsa ben sırf annesini sevmiyorum diye sana gormuceksin desem ne yaparsın
Esin hiç olgun biri değil yoksa yeni doğan yeğenini gormedinmi daha

ben kaçırdım mı anlamadığım şey madem gitmeyi kafaya koydunuz neden eşiniz hazır evde yokken çocuğunuzu alıp gitmiyorsunuz?
Benim istedgm bu degilki benm istedgm esimin artk ablamla gorusmemi kabullenmesi biraksnda kendi kararlarimi ben weriyim artk benm kiminle gorusecegime karismasn istyrm

Allah askina ablaninda esininde dert ettigi seye bak sacma sapan bi neden ablan zorla ayarlamadiya seni sen istedin sen ayrildin sonucta ayrica o zamn esin hayatinda yok.us ki ayrymissiniz ne yani suan yegeninin yanina gidemiyosun esin izin vermezse gidemzsin sonucta aile huzurunu bozma ama dile getir uzuldugunu yoruldugunu kirildigini anlarmi bilmem kucucuk bebek soz konusu de sevmeyebilirsin ama benim canim bi parcam de empati yapmasini soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…