- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
-
Esimden korkusuna ne arayabiliyo nede gelebiliyor zaten zamninda esim onu hastaneden kowdu diye eside pek gonullu dgil ama en azindan biz goruselm esler mecbr degilkiGeçmiş olsun size de. Peki ablanız sizi aradı mı veya geldi mi?
Ah zaten bi bilsem kafami nerelere vursam bilmiyom suan cok kotu pismanlk yaşıyorum
Soyle soyliyim benm her zamn arkamdadr beni kesinlikle kimseye ezdrmz ama bu kdar bunu icin bu fedakrlik yapilrmi bilmiyirm ben simdi cikmak zorundaym insallh birazdn burda olcmEsin bu fedakarligi hak ediyor mu...
yani ne yasandi bilmiyorum ama .....
kesinlikle adam tehditle hallediyor işini. asıl öyle bir şey olacaksa o göstermesin oğlunu onaNeden eş ve çocuk aynı seçenekte?
Bence abla ve çocuk
Alırım çocuğumu çıkarım, ben nereye çocuğum oraya.
Beni böyle tehdit edecek, sonra benden sevgi saygı bekleyecek, ohhhoooooo
Bende oyle soyledm cunku cocugu birakip gidemiycegimi biliyo off ne hallere dustum ciktm ama gidemedm sadece diger sokagin basina kadar gidebildmNeden eş ve çocuk aynı seçenekte?
Bence abla ve çocuk
Alırım çocuğumu çıkarım, ben nereye çocuğum oraya.
Beni böyle tehdit edecek, sonra benden sevgi saygı bekleyecek, ohhhoooooo
Eger sadece yenidogan sarılığı ise bisey olmaz merak etmeyin.Artik ailemde alisti zaten kimse beni gelcek diye beklemiyor ama benim yuregim dayanmiyo gormek istyrm o benim yegenim sonucta
Benim istedgm bu degilki benm istedgm esimin artk ablamla gorusmemi kabullenmesi biraksnda kendi kararlarimi ben weriyim artk benm kiminle gorusecegime karismasn istyrmben kaçırdım mı anlamadığım şey madem gitmeyi kafaya koydunuz neden eşiniz hazır evde yokken çocuğunuzu alıp gitmiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?