Tercih yapmak zorunda birakiliyorum..ablami?es ve çocukmu?

Sanki ablan afedersin de seni kotu yola dusurmus yada sizi bosamaya kalkmis. Ablaniza emanet etmismis. Sen kimsin de kiki kime emanet ediyorsun demedigi kabahat ablanizin. Ablaniz bekar kardesine uygun gordugu birini tavsiye etmis. Ne var bunda? Valla boyle sacma sapan adam cok ama abla bir tane. Cikar gidersin. O da bu hastalikli saplantili dusuncesiyle elinden geleni ardina koymasin. Zaten sizi cocuguyla tehdit ediyorsa zaten isler pekte yolunda gitmiyor belli ki

Yok artik ? Hayir bi defa benden "o çok cahil, goz kulak olun " diye bahseden adamla isim olmazdi da hadi oldu diyelim. Adam elle tutulur hicbir sebep yokken benim ablamla gorusmemi yasaklayacak ben de gitmeyecegim. Once adami bosarim, sonra da cocugumun velayetini alirim. Cocuklar cok cok ekstrem bir sey olmadikca anneye verilir. Kusura bakmayin ama bu ne eziklik ya... Eşim izin vermiyor, gitmiyorum. Yuh yani. Ailenizin yerinde olsam suratiniza bakmazdim. Tek ablaniz degil tum ailenizin size karsi tavri bu olmali bence.

Kesinlikle çok çekingen korkuyor konu sahibi. adamdan mı yoksa kaybetmekten mi orasını çözemedim. korktuğu kesinde.
İnsan nasıl onunla görüşmek benim kararımdı deyip ablasını savunamaz
Ablanın suçuymuş gibi susup kabullenmiş doğal olarak adamda yüz bulmuş
Kendi seçimin için ablanla neden küssün yahu insanlar ne garip anlayamıyorum

büyük konuşmıycam diyorum ama konuşcam ya
beni ailemle tahdit eden , gelirsem oraya diye konuşabilen , ablamla benim canımla sırf şu saçma sapan olay oldu diye konuşmayacaksın diyen bi kocam olursa onu o dakka boşarım!!!!!!!!!!!!! tercihiide yaparım net ABLAM kocam benim güçlü ve ayaklarımın yere bastıgını gördugunde vitesi geri takar zaten....
ayrıca ben senin gibi evden çıkmazdım evden gitmesi gereken biri varsa oda erkektir ben olsam onu tehdit ederdim ben bu evde ablamla görüşcem bengemiyosan GELME derdim ayrıca mahkeme çocugu annenin yüz kızartıcı bi suçu yoksa 5 yaşının altında daima anneye verir onu bide şöyle tehdit ederdim eger beni tehdit etmeye devam edersen çocugunun yüzünü göstermem sana derdim :) RESTE REST!!!!!!!

bu ne ya ablan ayarlamışsa ayarlamış bi elin oğlu için senin üzülmene seyircimi kalsaydı aynı seyi kardeşim için bende yapardım kaldıki kardeşimin eski sevgilisi bana kardeşine sahip çık dese
ne yapacagımı sana soracak değilim zaten sahip çıktıgım için su an seninle değil sen kareşime nasıl cahil dersin diye paralardım bence ablanın tek yanlışı bunları söylememesi...

normalde burda genelde boşan falan demem ama eger bu adamla yasayacaksan karşıında güçlü dur lütfen....

Ne kadar yanlış yoldasınız ben de zannediyorum ablanız ciddi bir şey yapmış. Sıfatı neymiş ki ablanızdan sadakat beklemiş, nişanlı olur koca olur eyvallah da bitmiş bir ilişkiye sahip çıkması gereken ablanız mıydı? Ve siz de bunu dinlemişsiniz ve görüşmemişssiniz ya çok ilginç. Dün ablanızla tehdit eden bugün çocuğunuzla da tehdit edecek elbet, şaşırmadım.

O zaman ya ablandan vazgeçeceksin yada eşine rest cekeceksin ikiside zor biliyorum ama seni bu duruma getiren maalesef eşin.seni seçim yapmaya itiyor ve çocuğu koz olarak kullaniyor. Zamaninda eşim anneme küstü ben görüşmek istemiyorum sen görüş dedi çok üzüldüm yalvardim çünkü ortada olan sebep çok gereksiz. Bir ay kadar annelere kendim gittim geldim onun ailesi ile de görüşmeyi kestim annesi evimize gelince mecbur gördüm. Sonra taşınma işimiz çıktı dedim annem gelir yardım eder v.s ama istemiyordu. Düşündüm konuşmaya karar verdim ya annem eskisi gibi gelir gider görüşürüz yada hiç taşımayalim bosanip bu evi kapatalim dedim eşim geri adım attı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…