- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
-
Kesinlikle çok çekingen korkuyor konu sahibi. adamdan mı yoksa kaybetmekten mi orasını çözemedim. korktuğu kesinde.bende aynısını düşünüyorum ablayı haklı buldum konuda
kız napmış kocan iyiymiş açıkçası hem ayrılıyor hem göz kulak ol başkasına gitmesin yok ya
beyefendiye bak ağanın paşanın başka isteği var mıymış
ablası üzülmesin yeni bir hayata başlasın diye başka biriyle tanıştırmak istemiş ömür boyunca eşini mi bekleyecektin evlenmeseydiniz
ayrıca bunu aynen niye eşinize söylemiyorsunuz da kaç senedir ablanla küssün
kusura bakma konu sahibi seni çok pısırık buldum
O zaman ya ablandan vazgeçeceksin yada eşine rest cekeceksin ikiside zor biliyorum ama seni bu duruma getiren maalesef eşin.seni seçim yapmaya itiyor ve çocuğu koz olarak kullaniyor. Zamaninda eşim anneme küstü ben görüşmek istemiyorum sen görüş dedi çok üzüldüm yalvardim çünkü ortada olan sebep çok gereksiz. Bir ay kadar annelere kendim gittim geldim onun ailesi ile de görüşmeyi kestim annesi evimize gelince mecbur gördüm. Sonra taşınma işimiz çıktı dedim annem gelir yardım eder v.s ama istemiyordu. Düşündüm konuşmaya karar verdim ya annem eskisi gibi gelir gider görüşürüz yada hiç taşımayalim bosanip bu evi kapatalim dedim eşim geri adım attı.Ahh keske anlasa soyluyorm 3 gunluk dunyada kanli bicakli gibi degermi diyorm zaten bunca yil senin istedgn oldu bu kadar ayrilk yeter diyorm anlamiyo anlamiyo..soyledgnz teklifi sunsam aninda kabul eder onun icin ailesin pek bi onemi yok siler atar ama ben silemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?