- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
-
Yanls anlamiyrm asla yorumlarimi okuma zahmetinde bulunp cewap yazdgnz icin asil teskkur bile ederm cunku bennburda derdime derman bulmaya calisiyorm kendimce..ben zaten esime kendim istedm ben ayarla dedm ablama diyorm o hala sen istems olsanda ben onu abla bilip karsima alip konusmusm onun yaptigina bak diyo..ablamin lafi gecmzse ewlilgmzde problm yok ama bende artk dayanmiyrm boyle ayrilklaraBunlar hepinizin cahil olduğu zamanlarda yaşanmış. Belkide ablan içinde bulunduğunuz ilişkiye ciddi gözle bakmıyordu o zamanlar biraz geçsin unuturlar birbirlerini düşüncesiyle ve unutmanı kolaylaştırmak için başkasıyla aranı yapmış olabilir, kaç yıl öncesinden bahsediyorsunuz Allah aşkına o zamanlar hepiniz cahilmişsiniz eşinde dahil olmak üzere. Ben olsam her şeyi eni konu konuşur aynı şeyde diretmeye devam ederse alır çocuğumu giderdim. Böyle bir sebepten dolayı çocukla tehdit etmekte ne demek ? Ablan o senin ve arada ciddi birşeylerin olmadığı zamanlarda yapmış bunu sana ve seninde rızan olmuş ki konuşmuşsun bir süre o çocukla. Eşin buna takılmamışta ablanın yaptığına mı takılıyor ? Seni bu şekilde kabul ettiyse ablanı da etmesi gerek, ki evlenirken sadece seninle değil ailenle de evleniyor. Şuan seninle olmasının bir önemi yokmuş gibi çocuğu kullanmış. Yukarıda dediklerimi yanlış anlama sakın demek istediğım, seni başka bir çocukla görüştüğün halde kabul etmişse ablanla uzayan problem ne ? Sorun ikisinin arasında seninle ablanın arasına giremez, kendi gitmezse gitmesin. Seni de anlıyorum arada kaldın yuva bozmak hatta çocuklu bir yuvayı bozmak çok zor olur ancak eşinle başından sonuna kadar her şeyi tek tek konuşman gerek diye düşünüyorum. Bence biraz da blöf yapıyor gibi nasılsa beni, çocuğunu bırakmayı göze alamaz gibi. Ama böyle bir sebepten dolayı yuva bozmaya yanaşıyorsa boşver gitsin bu benim naçizane görüşüm.
Arkasindan is cewiriyo gibi hissederm kendimi huzurlu olarak gitmk istyrm bu kadar zormu ya affedebilmk herseyi unutmak ben bunu anlamiyorm..konu ablam olunca herseyi soyler ama sadece ablam konusu acilincaE sizde işteyken gidin nereden haberi olacak ? Ayrıca ne demek " oraya gelirsem seni çok fena yaparım ? " arkadaşım kusura bakma ama eşiniz bu evliliği çoktan bitirmiş, böyle bir üslup olamaz yani.
Yani ewet biraz sacmalik gibi gelebilir ama o ayrildgmzda kendini ayrildi gibi dusunmems bi newi ara wermkti sende gttin hemn o arada bskasini buldn diyo ben ayrildgmzi zannettm pardonda dedm o zamnlr bu kadar kararli degildi zaten bu konuda ne olduysa ewlendktn sonra olduNe sacma. Sevgilisiniz ayrildiniz ve ablandan goz kulak olmazini istiyor ki kotu yola gitmeyesin!!!!o ne demek yaa?
En basindan sizi saymayan ezen bir adam.
Ne demek ablani gormene engel olmak. Ablan o senin ABLAN..
Ama canım benim buna seni sürükleyen eşin. Senin karşına çocuğunu kullanarak, gidersen bu ilişki burda biter tarzında ifadeler kullanmasını sen nasıl kabulleniyorsun ?Arkasindan is cewiriyo gibi hissederm kendimi huzurlu olarak gitmk istyrm bu kadar zormu ya affedebilmk herseyi unutmak ben bunu anlamiyorm..konu ablam olunca herseyi soyler ama sadece ablam konusu acilinca
Siz psikolojimi okuyorsnz gercektn eger oyleyse size sormak istedgm seyler olabilir tabi musade edersnzAma canım benim buna seni sürükleyen eşin. Senin karşına çocuğunu kullanarak, gidersen bu ilişki burda biter tarzında ifadeler kullanmasını sen nasıl kabulleniyorsun ?
Siz psikolojimi okuyorsnz gercektn eger oyleyse size sormak istedgm seyler olabilir tabi musade edersnz
Ben esimden dolayi cok yiprandm psikoljk destk almak istyrm ama bunu kimsenin bilmesini istemiyrm yasadgm yerde kucuk gtsem duyulur esmn kulagina gtsn istmeyrm online yada telefonla boyle bi hizmet veren biyer warmi acaba biliyorm cok sacma bi soru ama cok merak ediyormPdr okuyorum, rehberlik ve psikolojik danışmanlık.
Telefonla olacağını sanmıyorum ama online olabilir. Neden duyulsun ki ? Hastaneye gittiğinizde hangi doktora geldiğinizi nereden bilecekler ? Bilseler bile ne olur ki ayıp bir şey mi herkesin hayatında, evinde sorunlar olabiliyor bu kadar korku dolu olmayın, kendinize güvenin kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz, hayat sizin hayatınız.Ben esimden dolayi cok yiprandm psikoljk destk almak istyrm ama bunu kimsenin bilmesini istemiyrm yasadgm yerde kucuk gtsem duyulur esmn kulagina gtsn istmeyrm online yada telefonla boyle bi hizmet veren biyer warmi acaba biliyorm cok sacma bi soru ama cok merak ediyorm
Amacımın yuva yıkmak olmadığını sende çok iyi biliyorsun 2 dakika bebek görüp, hayırlı olsun deyip gelicem bu bizim yuvamıza ne gibi bir zarar verecek ? Demenizi isterim çünkü gerçekten cevabını çok merak ettim.Ne olur bu konuyu kapat sozlermle seni kirdysam ozur dilerm ama lutfen bana ablam deme biz boyle mutluyuz neden yuwayi yikmak icin ugrasiyon diyor simdi bana ben dunden beri neyin sawasini weriyorm geri bas dedim yine sinirlendi
ben ablamı seçerdim ablan zamanında da senin iyiliğin için düşünmüş üzülme diye. elin oğluna ablamı kardeşimi ezdirmem evlenmiş bile olsak. adamların ailesi söz konusu olsa sövseler bile değerli oluyor, işine gelirse derdim
yeni doğmuş ama yeni doğan sarılığı var sanırımHasta mı bebek, yeni mi doğdu o nokta tam değil bende
bu yuvanın yıkılmasını istemiyorsan sen de benim ablama saygılı davran görüşmeme karışma deseydinNe olur bu konuyu kapat sozlermle seni kirdysam ozur dilerm ama lutfen bana ablam deme biz boyle mutluyuz neden yuwayi yikmak icin ugrasiyon diyor simdi bana ben dunden beri neyin sawasini weriyorm geri bas dedim yine sinirlendi
Isi zaten inada bindiriyo suan kendisi iste ewe gelemiyo telefondan kawga edip duruyoruz bak ben gelmiyim oraya seni cok fena yaparm diye tehdt ediyo beni suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?