Tercih yapmak zorunda birakiliyorum..ablami?es ve çocukmu?

Zamaninda ayrildigim zaman geri donmiycektm 2.sansi wermiycektm demekki herkz 2.sansi haketmiyo

Bu kadar nefret ve gorusturmeme paniği nedense başka birşeyler var gibi geliyor acaba eksikmi anlatıyorsunuz olayı,yada ablaniz esinizin bir sırrını biliyorda ondanmi bu kadar tirsıyo barismanizdan ????

Bu kadar nefret ve gorusturmeme paniği nedense başka birşeyler var gibi geliyor acaba eksikmi anlatıyorsunuz olayı,yada ablaniz esinizin bir sırrını biliyorda ondanmi bu kadar tirsıyo barismanizdan ????
Eksik degilde soyle soyliyim benim esim abaza ve kimseyle cikmams sadece bana asik olms we benmle ewlenms yani ona sorsan olmasi gerekn buymus benm ablamda biz esimle cikarken bi cocukla gorusyodu o zamnlar tanistrdm esimle gayet iyi anlastlar sonra biz ayrildktn snra ablam o sewgilisin arkadsni ayarlamisna cok fena bozuldu ordan bi gicik kapti sonra ablam o cocuktan ayrildi baskasiyla cikmaya basladi bu sefer onunla tanismiycaksn ablanin her ciktigyla tansmak zorundamiyiz biz canm dedi cunku ona bunlar asiri anormal geliyordu boyle oluncada ablan o senin sana ornek olmasi gerekirkn daldan dala masallh herkezle cikiyo dedi o zamn esime bise diyemdm cunku ablam bi donem ewet cok kisiyle gorusmustu ama ne olursa olsun o benm ablamdi bizim sozmz nisanmz oldu benm bi tane istanbulda bi dayim war lanet bi adam ben onunla gorusmuyorm oda ayri bi hikaye esimde sinir oluyo onlari sewmedimzi bildkleri halde ablm ve nisanlisi inadina onlarla sarmas dolas gozmzn onunde takilirdi ordanda gicik oldu ama ben gicik olamiyorm cunku ne olursa olsn dedigim gibi o benm ablam ewlencz dugunmz olcak iyice takti bunlara gorusmiyceksizn demeye basladi bende olmaz oyle sey dedm kawga gurultu ederkn bigun bi telefon geldi ablam trafik kazasi gecrmsti hastaneye kaldrilmsi hemn apar topar gittik ablam beyin kanamsi gecrdi ameliyata aldilar 4gun yogun bakimda kaldi sonra esim yaptiklarina uzuldu ve hastanede hatta bi gun taburcu olup ablama o bakti..sonra gel zamn git zamn iyilesti dugunmz oldu hamile kaldim bu sefer tekrar ayni bahanelrri sunmaya basladi cok sacma ama sanki arada yasanms seyleri unutms o zamna geri gtms gibiydi orasini anlayabilms degilm biseler olmussada bana mi soylemiyo diye cok dusundm iste hikaym bu benmde kafam allk bullak oluyo dusununce cok uzun yazdm kusura bakma

Ne bileyim bana sanki aralarında müthiş bir sır var gibi geldi sakın yanlış anlamayın ilişki anlaminda değil de ablanizin daha ciddi bir olayına şahit olmuş sanki,ama işin çok zor arkadaşım ya ne diyeyim allah yardımcınız olsun

Bunu ilk soyleyen sen degilsn cnm yanls anlamm tabiki ben derdimi kime anlatsam cewiz kabugunu doldurmaz baska bise war bence diyip duruyolar ama nee bende bilmiyorm soruyorm yok ole bise diyor

Bunu ilk soyleyen sen degilsn cnm yanls anlamm tabiki ben derdimi kime anlatsam cewiz kabugunu doldurmaz baska bise war bence diyip duruyolar ama nee bende bilmiyorm soruyorm yok ole bise diyor
Vallahi bu kadar inada ve nefretede başka bi açıklama olamaz tas olsa yumuşar be canım,abla bu sonuçta senin canın kanın...var bunda bir iş onuda bulmak sana düşüyor..

Koca pesinde kosmakmi kullandgnz kelimelere biraz daha dikkat edersenz sewnrm ben o insani sewip ewlenmisim bu nasil bi kelime..siz yasayamdgnz icin anlamiyosunz belliki insanin basina gelince cekiliyo iste allh wermesin kimseye boyle dert
sadece eşini kastetmedim. diğer tanıştıgınız insanıda içine dahil ettim. ozaman da konuşurken adamla iyi begenmeyince abla suçlu..lütfen biraz kendinizi yargılayın...

Ne olursa olsun karakterler, yaşam biçimleri uyumsuz olabilir.
Ben arkadaşlık ilişkilerime bile eşimi karıştırmıyorum şahsen kardeş bu yahu!

Böyle saçma sebeplerle sizin aranıza girme hakkını nereden buluyor?
Daha doğrusu bu hakkı ona siz neden verdiniz?

Atılan bir kazık olur, size yaptığı bir haksızlık, bir terbiyesizlik olur anlarım.
Seni çok üzdü gibi bir bahane sunar da sevimli bulurum belki.

Ama şuan keyfi için bencilce yasak koyuyor size eşiniz.
Bu çok çirkin..

Bu adamı anneniz de tüm aileniz de sırf bu hareketi yüzünden
sevmese, hatta nefret etse haklı valla nasıl bu kadar dar bakışlı anlam veremedim..

çoçukla tehdıte pabuc bırakmayın....o konuda kanunlar annelerın yanında..hukukı sorunuz olursa cevaplarım

Eşiniz blöf yapiyor bence ona izin vermeyin erkeklerin böyle boş tehditleri oluyor tabi yersen git kardeşinin yanına ölümlü dünya. Eşine söyle ayrıca bu hayat üç gün degil beş gün değil ölüm var hastalık var anne babaniz olduğu sürece ortak dert ve sevinçler var böyle saçma şeyleri bi yana bıraksın geçmiş geçmişte kalsın. Eger israrci olursa annenlerin yanina git yada önerisini kabul ettigini ama bundan sonra sadece ikimiz olalim ne sen ne ben kimseyle gorusmeyelim de bakalim hoşuna gitcek mi

Bunlar hepinizin cahil olduğu zamanlarda yaşanmış. Belkide ablan içinde bulunduğunuz ilişkiye ciddi gözle bakmıyordu o zamanlar biraz geçsin unuturlar birbirlerini düşüncesiyle ve unutmanı kolaylaştırmak için başkasıyla aranı yapmış olabilir, kaç yıl öncesinden bahsediyorsunuz Allah aşkına o zamanlar hepiniz cahilmişsiniz eşinde dahil olmak üzere. Ben olsam her şeyi eni konu konuşur aynı şeyde diretmeye devam ederse alır çocuğumu giderdim. Böyle bir sebepten dolayı çocukla tehdit etmekte ne demek ? Ablan o senin ve arada ciddi birşeylerin olmadığı zamanlarda yapmış bunu sana ve seninde rızan olmuş ki konuşmuşsun bir süre o çocukla. Eşin buna takılmamışta ablanın yaptığına mı takılıyor ? Seni bu şekilde kabul ettiyse ablanı da etmesi gerek, ki evlenirken sadece seninle değil ailenle de evleniyor. Şuan seninle olmasının bir önemi yokmuş gibi çocuğu kullanmış. Yukarıda dediklerimi yanlış anlama sakın demek istediğım, seni başka bir çocukla görüştüğün halde kabul etmişse ablanla uzayan problem ne ? Sorun ikisinin arasında seninle ablanın arasına giremez, kendi gitmezse gitmesin. Seni de anlıyorum arada kaldın yuva bozmak hatta çocuklu bir yuvayı bozmak çok zor olur ancak eşinle başından sonuna kadar her şeyi tek tek konuşman gerek diye düşünüyorum. Bence biraz da blöf yapıyor gibi nasılsa beni, çocuğunu bırakmayı göze alamaz gibi. Ama böyle bir sebepten dolayı yuva bozmaya yanaşıyorsa boşver gitsin bu benim naçizane görüşüm.

Son düzenleme:
Eşim beni kimseye ezdirmez demişsiniz ama zaten kendisi sizi ve ailenizi ezip geçmiş daha sevgiliyken dış kapının dış mandaliyken bile ablanizin namusuna laf etmesine izin vermissiniz tavizlerle kurulu bir evlilik resmen
Bu saatten sonra da o adamın düşüncelerini degistiremezsiniz gibi duruyor çünkü hersey sizde bitiyor iki insanın ortak noktası sizsiniz ortayi sizin bulmanız gerekirken hep sorunu bastırmişiniz ve hep Eşinizin yanında olmussunuz Zaten bu zamana kadar ablanizi dusunmemissiniz bence o da sizi silmistir haklı da ben ablanizin yerinde olsam ömrümce konuşmazdim sizinle
Bari hiç olmazsa annenizi arayip ablanizin durumuyla ilgilendiginizi belli edin Zaten siz ancak onu yapabilirsiniz gibi duruyor

Isi zaten inada bindiriyo suan kendisi iste ewe gelemiyo telefondan kawga edip duruyoruz bak ben gelmiyim oraya seni cok fena yaparm diye tehdt ediyo beni suan
E sizde işteyken gidin nereden haberi olacak ? Ayrıca ne demek " oraya gelirsem seni çok fena yaparım ? " arkadaşım kusura bakma ama eşiniz bu evliliği çoktan bitirmiş, böyle bir üslup olamaz yani.

Esin ablana gidiyor ve senin saf oldugunu söylüyor... hey allahim ve sen bu kisiyle evleniyorsun ablanin sucu ne sen ciktin cikmasaydin...

Ablanızı arayın en azından yada başka yere gidiyorum diyip gidip görseniz mi?

Ahh keske anlasa soyluyorm 3 gunluk dunyada kanli bicakli gibi degermi diyorm zaten bunca yil senin istedgn oldu bu kadar ayrilk yeter diyorm anlamiyo anlamiyo..soyledgnz teklifi sunsam aninda kabul eder onun icin ailesin pek bi onemi yok siler atar ama ben silemem

Esin ablana gidiyor ve senin saf oldugunu söylüyor... hey allahim ve sen bu kisiyle evleniyorsun ablanin sucu ne sen ciktin cikmasaydin...
Bana sadece esim degil herkez ayni seyi soylerdi safliktan bahsedilen cok iyi niyetli oldgm icin herkeze kanabilecegimi ima etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…