Merhaba önemli bir sıkıntım var kafamı aylardır kurcalayan eşimle bozuşmamıza neden olan..
Ben ilçede öğretmenim,evimiz il merkezinde (eşim özel sektörde, bu yüzden evi ilçeye götüremedim) Yıllardan sonra anne baba olduk,ikizlerimiz var,1,5 yaşında,şimdiye kadar bekar olan eşimin ablası baktı,38 yaşında kendisi,2 ay önce biriyle tanıştı 1 hafta içinde isteme nişan vs oldu (onun adına sevindik ama kendi adıma üzüldüm,çünkü çok iyi bakmasa da bağırıp çağırmadığını dövmediğini biliyoruz,içimiz rahattı,Allah’ın bildiğini kuldan neden saklayayım)
Neyse şimdilik o bakacak,ev satın aldılar,ev 6 aya bitermiş,seneye ben ilçeye taşınmak orda çocuklarımla yaşamak istiyorum,eşimle de haftada bir görüşürüz diyorum,ilçede son 2 yılım,dişimizi sıkıcaz,eşim ise annesinde kalmamızdan yana,annesi 70 yaşına yakın,çocuk bakmaktan anlamaz,ki bu bir tarafa evleri 8. Kat ve kapılar camlar yaz kış hep açık (güvenlik açısından beni tedirgin ediyor) bunun dışında misafirleri bitmez,çocuklarım çok ihmal edilir,o bir tarafa okuldan çıkıcam üzerine o yolu çekicem, sonra evlerine gidip misafir ağırlıcam,yapamam deme lüksüm olmayacak,minnet borcum olmalı,onlara göre...
Artısıyla eksisiyle düşününce eşim onlarla kalsa biz çocuklarla ilçede kalsak hem onlarla hem eşimle ilişkimiz daha sağlıklı kalacak,diğer türlü çok yıpranacağım sanırım.
Buarada ilçede kalırsam bakıcı tutarım 9-2 çalıştığım için çok düşünmem sanırım,ilde bakıcı tutma fikri çok cazip gelmiyor çünkü 2 saat gidiş 2 saat dönüş yollardayım,çocuklarla bakıcı 9 saat beraber olacak

bu da beni gerer fazlasıyla.
Siz olsanız ne yapardınız ?