- 25 Aralık 2020
- 6.647
- 23.818
- 298
- 41
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Bursa ile Kocaeli arasında ne kadar fark vardır (dışarıdan giden birisi için) tam emin değilim. Siz hatay ya da kilisten gideceksiniz herhalde memleket 3 saat dediğinize göre adanayı biraz geçiyoruz diye düşündüm bursa sizi yol olarak yorabilir kocaeli sabiha gökçen kullanımı sağlayabilir belki- orda da şu var tabi, sizin memlekete uçuş yoksa çok anlamlı olmaz.
tabi Bursanın tarım yapılan kenar ilçeleri, oralara yakın okullar vs. ise durum değişir,
yok hepsi merkezi yerler ise 2 şehir de büyüklük, kalabalıklık her tür insan olması vs. açısından bence çok aşırı farklı değil
ben olsam direkt okul okul bakarım -siz okul okul tercih vermiyor musunuz?
Çankırı baya köy. insanı da tutucudur. Eskiden yaşadığım yere çok yakın oradan biliyorum ama doğa olarak bazı yerleri güzel. Merkezinde hiç bir numarası yok.
tabi Bursanın tarım yapılan kenar ilçeleri, oralara yakın okullar vs. ise durum değişir,
yok hepsi merkezi yerler ise 2 şehir de büyüklük, kalabalıklık her tür insan olması vs. açısından bence çok aşırı farklı değil
ben olsam direkt okul okul bakarım -siz okul okul tercih vermiyor musunuz?
Çankırı baya köy. insanı da tutucudur. Eskiden yaşadığım yere çok yakın oradan biliyorum ama doğa olarak bazı yerleri güzel. Merkezinde hiç bir numarası yok.