Tercihlerim icin yardimci olur musunuz?

Ben samsun da okudum. Deniz ve Yeşil birarada guzel yer ayrıca evet çok hızlı gelişiyor okul dağın tepesinde büyük bir alan Üniversitenin konumu ulaşım sıkıntısından çok çınlattım ben sol kulakları zamaninda ama artık o kadar sıkıntılı değil. Ama yinede okuyacaginiz bölüme bağlı. Ozel yurtlar apartlar evler bol ozellikle atakum ve atakent kısımlarında. Ben merkezdeydim hep.
Samsunu bende cok seviyorum sık giderim ve sehrin bi havasi var kendimi orda mutlu hissediyorum :) ama serseriside cok bol kendimi aksam vakti cok rahat hissedemiyorum orda aksam derken geceyarisi degil hava karardimi ben biraz tirsiyorum hele o unkapani tarafi ne oyle

Gercekten mi halbuki ben trabzon asigimdir ya insanlarini cok severim dusunuyodumda trabzonu öğrendiğim iyi oldu :/

Ben kendim Trabzonluyum. Allah nasip ederse bu sene üniversite kazanıp gidecem mümkün olsa daha da dönmem.

Bu arada Trabzondaki kadar kıroyu başka yerde bulamazsın eğer ben kıro erkek severim diyorsan hiç durma gel hemen
:27:

Kesinlikle Konya yı tercih etme önyargılarında sonuna kadar haklısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konyalı değilim orayı koruyayım ama orda okuyan öğrencilerden hiç duymadım öyle bir şey.Her çeşit öğrenci vardı.Absürd bir şey yaparsın ki kınanırsın.O da çoğu yerde var zaten.

Malatyayı öneren arkadaş olmuş.Ünisini bilmem de şehir olarak güzel.Gelişmişllik havası var.Gördüğümde şaşırmıştım.Sanırım doğunun en güzel şehriymiş.Havası çok güzel.Yazın gitmiştim serin geldi.

şehir önemli elbet ama üç aşağı beş yukarı alacağım eğitim aynı demişsiniz, yanlış.

bence üniversitenin lise gibi olmadığı yerlere bakın.

Son düzenleme:
antalyayi sevmiyorum. izmir varken baska şehir düşünme bile. ben kafami taslara vuruyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dil eğitimi hakkında kurslar var mı bilmiyorum ama üniversitenin içinde stand kurmuş genç arkadaşlarımız ingilizce rusça kurslar diye bol bol broşür dağıtıyorlar. İlk sene zorunlu yabancı dil dersin oluyor. Baştan alıyorlar konuları. Spor diyince baya uzun anlatacağım. :1: 6 tane kort var,tenis kursları da var . Olimpik yüzme havuzumuz,plaj voleybolumuz,fitness salonumuz,halı sahamız ne ararsan var. En son tenis kursu,olimpik yüzme havuzu ve fitness 30 tl idi. :3:
oohh supee :D aylik fiyatmi bu ? Ve bir brans dimi :)) saldiri ve savunma sporlari da varmı peki

Konu sahibi şimdi düşündüm de Trabzon'un hep kötü yönlerini yazmışım biraz da iyi şeyler yazıyım :1:

KTÜ'nün kampüsü gerçekten harika. Ama bildiğim kadarıyla KTÜ'de psikoloji yok sen de onu istiyorsun sanırım
:26: Kampüsün etrafında bir sürü yurt ve öğrenci evleri var ama duyduğuma göre kiralar fazlaymış. Kampüsün civarında öğrencilerin takıldığı kafeler var. Öğrenciler giyim ve yiyecek fiyatlarını genelde pahalı buluyor. Samsun buraya göre daha ucuz.

Ama İzmir'e gitme imkanın varsa bence hiç başka şehir düşünme.

Önyargı neden?Öğrencile rahat eder orda.Her tür kesimden öğrenci oluyor.Türkü barlar falan var yani..Bir de güvenilir,ben sıkıntı yaşamadım..Görüntüsü,gelişmişliği güzel bir şehir ,tramvay her şehirde yokken orda var..Tramvayla kampüse,otobüsle eğitim fakültesine gidiyorsun..Sıcak bir memleketteysen karlı ve güzel bir memleket görmeni tavsiye ederim..Aşırı soğuk da değil...

Sonuçta istanbul bursa izmir kadar populer biyer degil ya oyuzden sanırım :) yabanci öğrenci bakimindan nasil cok yabanci öğrencisi varmi bunu soruyorum cunku yabanci dilimide gelistirmek yeni kulturler tanimak istiyorum :)

Ben once malatya inonu universitesinde okudum.ailesel nedenlerden dolayi Elazig firat universitesine gecis yaptim.. iki universitenin ortamini iyi biliyorum..firat universitesindense malatya inonu universitesi.oranin kampusu cok guzel ve guvenlikli kapilari.tam bir sehir gibi.kiz yurtlari cok guzel.ve cok guzel dizayn edilmis.duzeni cok guzel kampusun.firat universitesinde gibii kaybolmazsiniz.. ve bahar senlikleri acaip eglenceli geciyo.ogrenciler gidiyo sadece.ama firat universitesinde ipini koparan tacizcileri mi laf atanlarimi hep orda oluyo. Ama universitenin en guzel.yani guzel arkadasliklar.her iki univdende arkadaslarimla gorusuyorum

Malatya firat bana cook uzak kaciyo o taraflari dusunmuyorum cok tesekkur ederim:)

Ben kendim Trabzonluyum. Allah nasip ederse bu sene üniversite kazanıp gidecem mümkün olsa daha da dönmem.

Bu arada Trabzondaki kadar kıroyu başka yerde bulamazsın eğer ben kıro erkek severim diyorsan hiç durma gel hemen
:27:

Ay inanamiyorum ya haha hayallerim yikildi :D ben trabzon erkegini cok cool ve o siveleriyle sevimli buluyodum :D kalsin ozman ya tuh :D

Sonuçta istanbul bursa izmir kadar populer biyer degil ya oyuzden sanırım :) yabanci öğrenci bakimindan nasil cok yabanci öğrencisi varmi bunu soruyorum cunku yabanci dilimide gelistirmek yeni kulturler tanimak istiyorum :)

Evet dusunce yapisi olarak o bahsettigin sehirler gibi degil ama Konya'ya gelipte begenmeyen birini gormedim. Onyargilar herkeste var. Bana kalirsa İstanbul, İzmir ya da Antalya ' da berbat sehirler.. Ama bu tamamen onyargi.. Belki gidersem sevebilirim.. Sende boyle dusun.. Bide okul olarak degerlendir derim.. Necmettin Erbakan Universitesi( yani Konya-Selcuk Uni) basari ortalamalarinda ust siralarda.. ;)

Bende senin gibi düşünüp şehir dışı yazdım gittigim günde itibaren 3 hafta agladım fakat bu sene mezun oldum ve şehirdışında okumanın çok şeyler kattıgına inanıyorum

Konu sahibi şimdi düşündüm de Trabzon'un hep kötü yönlerini yazmışım biraz da iyi şeyler yazıyım :1:

KTÜ'nün kampüsü gerçekten harika. Ama bildiğim kadarıyla KTÜ'de psikoloji yok sen de onu istiyorsun sanırım
:26: Kampüsün etrafında bir sürü yurt ve öğrenci evleri var ama duyduğuma göre kiralar fazlaymış. Kampüsün civarında öğrencilerin takıldığı kafeler var. Öğrenciler giyim ve yiyecek fiyatlarını genelde pahalı buluyor. Samsun buraya göre daha ucuz.

Ama İzmir'e gitme imkanın varsa bence hiç başka şehir düşünme.
Yok insanida onemli benim icin okadar saydiktan sonra isterse kampusu altindan olsun 😀 samsun oraya gore ucuzsa orayi dusunemiyorum �🙊
samsunda cok ucuz degil bence cunku

Bende senin gibi düşünüp şehir dışı yazdım gittigim günde itibaren 3 hafta agladım fakat bu sene mezun oldum ve şehirdışında okumanın çok şeyler kattıgına inanıyorum

Ilk basta cok zor olur buna eminim hele ben kardeslerime acayip duskunumdur simdiden onun üzüntüsünü çekiyorum gidersem nasil durucam onlarsiz diye ama dediginiz gibi bana cok şey katilacigini dusunuyorum zaten bu yuzden baska sehirde okumak Istiyorum :))

Sakin ve güzel bi şehir. Her türlü sosyal aktiviteyi de bulabilirsin ama bu biraz da senin çevrene bağlı :) okuyacagin bölüme bağlı. her yere yakın olmasi da cok güzel.

Back
X