- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
o zaman 3 diyorum.Tabii haklısınız rahat olması da önemli normalde ben de gidip denerim alırım ama internetten aldıklarım da çok oldu bir de bu modeller çok hoşuma gidince almak istedim. Teşekkür ederim ayrıca
Teşekkür ederimKesinlikle 1
nereden bu ayakkabı cok begendım
Teşekkürler :)
Aslında bende tercih etmem bu tipleri. Bir numero güzel göründü gözüme ama almam bendeHiç biri...
Yazın ayaklarımı o kadar kapatamıyorum ben...
Peki teşekkür ederim :)1 güzelmiş. Diğerlerinin kemer kısımlarını estetik bulmadım.
Evet baya farklı yorumlar geldi ama olsun değerlendiririm hepsini teşekkür ederim :)Her kadafadan bi ses çıkacak kafan daha cok karisacak ama bende ikinci yi tercih ediyorum :)
Ben her tarza açığım genel olarak birini alacağım bakalım .)Hiç biri...
Yazın ayaklarımı o kadar kapatamıyorum ben...
Bağlamalı evet bende de şimdi biraz soru işareti bıraktı teşekkür ederim :)2. Güzel 1 de güzel ama baglamali uğraşılmaz
Peki teşekkür ederim :)Birinci guzelde arkadaki ipler kullanissiz bence ucu hic begenmedim cok sade en kibar ikinci :)
Bağcık evet bana da zor olablir gibi geldi diğerleri daha pratik teşekkür ederim :)üçü de birbirine çok yakın, ama görsel açıdan 1.(bağcık falan zor olabilir)kullanım açısından,3. derim.
Teşekkür ederim :)Üçünden biri ise 1 güzel ama bağcıkları terleyince kayıp çözülür mü bilemem
Hayır ayıp olmaz zevkler,renkler tartışılmaz sonuçta :)Hiçbiri desem ayıp mı olur? Ayaklarımın boğulduğunu hissettim üçünde de. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?