İnşallah vurmaz diyeyim o zaman :) Teşekkür ederim ayrıca :)ay hepsi ayağımı vurur gibi hissettirdi ne yalan söylym
ama 1 model olarak en güzel bence
Ben iki defa aldım ama inşallah bunda da sorun yaşamam teşekkür ederim ayrıca :)Ayakkabiyi denemeden almak hatasina bir kere düştüm. Ancak 1. Cidden hos duruyor digerlerine nazaran daha tarzı hos geldi
bence kesinlikle 2
Kesinlikle 1..ama bağlamalı zor olabilir.
O yüzden 3
Teşekkür ederim :)
Benim de çok hoşuma gidiyor bu modeller inşallah bana olur diyeyim o zaman. Teşekkür ederim :)Bu modeller çok hoşuma gidiyor
Ayakkabıcıda denedim
İğrenç oldular bana
Size yakışır umarım.
Ben de denemeden almayın diyenlerdenim.
Ama onu sormuyorum, hangisi en güzel derseniz, 1 numara
Deri değildiler muhtemelen suni deri diye hatırlıyorum. Teşekkür ederim :)Deri degillerse ayagin terledikce yapisir kizarir ve su toplar. Corapli kullanamazsin bunlari. Bilemiyorum kalin kalinlar. Belki 2 hava aldirabilir.
3 numaraEki Görüntüle 1831642 Eki Görüntüle 1831643 Eki Görüntüle 1831644
Kadınlar Kulübü'nün zevkli bayanları bu üç ayakkabı arasında kaldım sizin tercihlerinizi yorumlarınızı da almak isterim sizce hangi ayakkabıyı almalıyım üçü de hoşuma gidiyor ama hangisini almalıyım karar veremedim. Şimdiden teşekkür ederim
Benim kışlık botum da aslında bir nevi ona benziyor kapalı hali tabi rahat ederim diye umuyorum ama bakalım teşekkür ederim ayrıca :)Bence 1.Ama pek rahat bir ayakkabıya benzemiyor..ben zor giyerim bunu..inşallah sana problem olmaz..
3 bence de
Teşekkür ederim :)3 numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?