Terk eden geri gelir mi

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
Başlıktan da anlayacağınız gibi daha önce yaşayan var mı.Oda seviyor biliyorum, hissediyorum kendide zaman istedi ama sürekli üstüne giderek daha beter ettim her şeyi şimdi bıraktım rahatsız etmiyorum çünkü benim ısrarlarım yüzünden bıkmıştı.Oturup düşününce akıl aldıkça anladım yaptığım hataları geç oldu ama döner mi işte içimde hep bi acı var yaşayan varsa yazabilir mi lütfen.Bu arada 2 3 aylık bir ilişki değil 7 yıllık bir ilişkiydi ailelerimiz biliyordu sözlenecektik annemler okul bitince demişti.Zaten kendide ayrılırken bizim ilişkimiz basit bir şey değildi kimse sen gibi olamaz gibi sözler de demişti.Zaman istediğini aklının bulanık olduğunu söylemişti ama ben çıldırıp sürekli üstüne gittim böyle bir şey yaşamadığım için ne yapacağımıda şaşırıp delirmiştim.O yüzden akıllarınıza ihtiyacım var bu durumu yaşayanlarla ilgili özellikle.

Siz hatanızı anladıysanız karşıdaki de bunun farkındaysa yeniden deneyebilirsiniz bence

hatam sürekli ısrar edip uzatmamdı bunları yaparken hiç anlamadım kendide beni uyarırdı ama bana hiç ayrılmayacağız geldiği için çocuk gibi davrandım şimdi zamana bıraktım ALLAHa sığındım umudumu kaybetmedim biliyorum beni sevdiğini hissediyorumda inşallah döner benim düzeldiğimi görür

hatam sürekli ısrar edip uzatmamdı bunları yaparken hiç anlamadım kendide beni uyarırdı ama bana hiç ayrılmayacağız geldiği için çocuk gibi davrandım şimdi zamana bıraktım ALLAHa sığındım umudumu kaybetmedim biliyorum beni sevdiğini hissediyorumda inşallah döner benim düzeldiğimi görür

Hatanızı anladığınızı söylediniz mi ona?

hatanızın farkındaysanız; pişman olduğunuzu , hatanızın farkına vardığınızı , tekrarlamıcanızı , onu sevdiğinizi içeren bir mesaj yazın sonra hiç bişey yapmadan bekleyin ,gelir.. sizinle tekrar iletişime geçer kızgınlığı geçince. 7 yıl az zaman değil orta da bir emek var sonuçta.. Ha bu arada bir tarafını çok kaldırmayın bide aman senin için ölürüm biterim sen olmazsan yaşayamam triplerine girmeyin .

malesef o triplere ilk başta girdim kendimi çok çaresiz hissettim söylendim durdum.Ama durup düşününce anladım.Ona söyledim ama hala ısrarcı olduğumu düzelmediğimi söyledi ısrar huyumdan bi kurtulamıyorum ama diğer her şeyin farkına vardım ısrar huyumuda bırakmaya çalışıyorum.Umarım görür

Başlıktan da anlayacağınız gibi daha önce yaşayan var mı.Oda seviyor biliyorum, hissediyorum kendide zaman istedi ama sürekli üstüne giderek daha beter ettim her şeyi şimdi bıraktım rahatsız etmiyorum çünkü benim ısrarlarım yüzünden bıkmıştı.Oturup düşününce akıl aldıkça anladım yaptığım hataları geç oldu ama döner mi işte içimde hep bi acı var yaşayan varsa yazabilir mi lütfen.Bu arada 2 3 aylık bir ilişki değil 7 yıllık bir ilişkiydi ailelerimiz biliyordu sözlenecektik annemler okul bitince demişti.Zaten kendide ayrılırken bizim ilişkimiz basit bir şey değildi kimse sen gibi olamaz gibi sözler de demişti.Zaman istediğini aklının bulanık olduğunu söylemişti ama ben çıldırıp sürekli üstüne gittim böyle bir şey yaşamadığım için ne yapacağımıda şaşırıp delirmiştim.O yüzden akıllarınıza ihtiyacım var bu durumu yaşayanlarla ilgili özellikle.
Bak canım kardeşim benim 3 yıllık ilişkim geçen hafta boktan püsürükten bi sebep dolayısıyla bitti. Hemde aileler biliyordu nişanlacaktık bu ay ve biz birlikte olduk.Benim tüm hayalimi herşeyi çaldı gitti. Şu iki haftada hayatım alt üst oldu sağlığımdan oldum. Değiyor mu hayır. Sen onu düşündükçe o arkadaşlarıyla gezer tozar tınlamaz bile seni. İçin tabi yanacak gebereceksin hatta ama şunu unutma eğer nasibinse zaten dönüp dolaşır seni bulur. Allaha dua et bol bol tespih çek ama sakın üstüne gitme gittikçe hem bunalır hem canını yakar hem de bahane üstüne bahane koyarak ayrılır. Sıkma canını düzelir inşallah ve giden illa ki dönüp dolaşıp geri gelir sakın unutma. Ha bu şimdi olmaz ama illa olur sakın unutma

X