Terk eden vicdan azabi ceker ve pisman olur mu?

Çok kişiden ayrıldım ama vicdan azabı çekecek bir şey yapmadığım için böyle bir duygu hissetmedim. Pişman da olmadım.
Zaten benim için bitmiş ki ayrılmışım. Neden pişman olayım?

Siz "engelle beni, canım acıyor" dedikten sonra da hissettiği şey vicdan azabı ya da üzüntü değil bıkkınlık olmuştur.
O an insanın istediği en son şey karşıdakini bu halde, böyle cümleler kurarken görmek. Vicdan azabı çekeceği varsa bile çekmez artık.

Is yerinde sevgilisini terkeden bir meslektaşım var. Kadını engellememiş. Kadın sabahtan başlayıp onlarca mesaj yazıyor. Arkadaşlar kendi aralarında iddiaya girip kahkahalar atıyorlar.

Hicbir erkek acınacak, iradesiz, pasif bir kadını istemez sevmez. Kusura bakma da umurunda bile değilsin.

Pişman olmaz

Yedekte dur ya da canının acıması bana hiçbir şey ifade etmiyor.

Evet çok pişman oluyorlar, ama yürek soğuyor..
Ha bu arada içinden gelerek yaptığın hiçbir şey için pişman olma, yazdığınla dalga geçmeyecek bir ilişki de olabilir.

keşke kendni bu kadr küçültmeseydin

Terk edildiysen engelle beni vs neden yazdin ki ezikçe olmuş biraz. Ayrıca terk eden kişi neden üzülsün ya da vicdan yapsın demek ki sevmiyor.

Siz umursamayi birakip onsuzda gayet olabildiginizi gozune sokmadan dogal sekilde gosterirseniz belki pisman olabilir.

Erkek kafasi farkli kimi gercekten bitirir kafasinda ve engellemekle falan ugrasacak kadar degerli gormez. Kimi erkekte vazgecilmiyorum bak diye bi taraflarini kaldirir kimiside ucan kusun ozgurlugunu gorup ben naptim diyip pismanlikta duyabilir.
Ama iki ucuda boklu degnektir. Guclu oldugunuzu hatirlayip bundan sonraki hayatinizda onunuze bakmanizi tavsiye ederim cunku bu kezde yazarim beni engelle gibi soylemleriniz karsi tarafin ooo vazgecilmezim kenarda beklesin yazsin dursun egomu tatmin edeyim pozisyonuna sokarsiniz kendinizi

valla hiç pişman olmadım bugüne kadar. hiç dönüp de arkama bakmadım. hiç arayıp sormadım. terk ediyorsam bitmiştir neden üzüleyim?

Neden engellemiyor biliyor musun egolarını tatmin için. Sen mesaj yazdıkça ne kadar vazgeçilmezim diye mutlu oluyor. Herkese de anlatıyordur.gram takmıyor seni. İlerde evlenirse davetiyesini de gönderir ne kadar üzüldüğünü görmek için. Hiç üzülmüyor muymuş vicdanı yokmuymuş geç bunları. Sen ezik oldukça ezen çok olur devam et.

güzel kardeşim bu kaçıncı konun beş para etmez bi adam için?
kısa yoldan kurtulduğun için zil takıp oynamalısın.
adam pişman değil, olmayacak da. olsa terk etmezdi zaten.
bitmiş artık her yerden sil engelle yoluna bak bitsin gitsin.
yanlış hatırlamıyorsam bir evladın var. ona sarıl önüne bak yaşa.. hayatın sonunda değilsin..

keşke kendni bu kadr küçültmeseydin
Kuculdugumu hissetmiyorum ve ona da bu sekilde yansidigini zannetmiyorum

Siz ne kadar çabuk kendi hayatınıza adapte olup yolunuza bakarsanız ve karşı tarafı umursamadığınızı ona o kadar etkili belli ederseniz onun pişman olup vicdan azabı çekme olasığı o kadar artar. Engelle , engellesene beni, canım acır vs. vs. bunlarla kimse vicdan yapmaz. Ola ki yaptı o size acımasıdır sizi sevmesi değil. Acize acınır,zavallıya acınır.

O kadar düşünceli olsa sebepsiz yere gitmez değil mi ama..
Vicdan yapmaz,pişman olmaz..
Böyle tipler anında unutur..
Olan da senin gibi whats'app üzerinden papatya falı bakmaya çalışanlara olur..
Vazgec artık,yıpratma kendini derim.

Sanırım yaşınız 18-22 araliginda .
Genelde o yaşlarda böyle saçma sapan beklenti ve düşüncelere sahip oluyor insan .

Zamanla karakteriniz oturacaktır bunlara gülerek ve tiksinerei bakarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…