- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Merak ediyorum kizlar, terk eden, sebeb yokken, aciklama yapmadan vicdan azabi ceker pisman olur mu? Yasayanlar var mi?
Ve engelle beni whatsapptan dedigim halde, engellemeyene ne demeli? engelle, dayanamayip yazarim, bana cevap verememen daha da acitiyor dedigim halde engellemeyen erken ne anlama geliyor?
keşke kendni bu kadr küçültmeseydinMerak ediyorum kizlar, terk eden, sebeb yokken, aciklama yapmadan vicdan azabi ceker pisman olur mu? Yasayanlar var mi?
Ve engelle beni whatsapptan dedigim halde, engellemeyene ne demeli? engelle, dayanamayip yazarim, bana cevap verememen daha da acitiyor dedigim halde engellemeyen erken ne anlama geliyor?
Benim icin ölüp bitiyo yazik derneden acir?
Merak ediyorum kizlar, terk eden, sebeb yokken, aciklama yapmadan vicdan azabi ceker pisman olur mu? Yasayanlar var mi?
Terk eden bir gün belki vicdan yapar, ikinci gün geçer, önüne bakar. engelle beni demeniz güzel olmamış, karşınızdaki acıyarak bakmıştır.
Terk edildi iseniz 3 gün sonunda düşünmüyor olmanız gerek, önünüze bakmalı
Kuculdugumu hissetmiyorum ve ona da bu sekilde yansidigini zannetmiyorumkeşke kendni bu kadr küçültmeseydin
O kadar düşünceli olsa sebepsiz yere gitmez değil mi ama..Merak ediyorum kizlar, terk eden, sebeb yokken, aciklama yapmadan vicdan azabi ceker pisman olur mu? Yasayanlar var mi?
Sanırım yaşınız 18-22 araliginda .Merak ediyorum kizlar, terk eden, sebeb yokken, aciklama yapmadan vicdan azabi ceker pisman olur mu? Yasayanlar var mi?
Sen öyle san. '' Engelle beni dayanamam. '' dedin ya, adam toto gökte geziyor şimdi.Kuculdugumu hissetmiyorum ve ona da bu sekilde yansidigini zannetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?