terk edene verebileceğiniz en büyük ceza ne olur?

Valla ceza felan umursamaz bence zaten umrunda olmadigi icin terketmistir ya...ne bilim terkedildimde, ettimde...ettigim umrumda olmadigi gibi edildigiminde olmamisimdir..ne edilgen bi cevap oldu

Ne s.ctın ki elime ben de calayım yüzüne deyip adam gibi iyi bir sey yapmadıgının, seni süründürdügünün, oynadıgının farkına varmak, kafada ölcüp tartmak ve onu degersizlestirmek... Kendi baskası ile oynasırken, hala senden bekledigi arkasından aglaman, üzülmen bunları ona vermemek. Onun yüzünden oldukarının telafisine odaklanmak, kendini toparlamak. Elinde olmadan bir süre üzülüyorsun, ama bir süre. İnsan hafızası daha acılı seyleri daha cabuk unutmaya meyilli zaten...Tecrübeyle sabit.

Duygularımı gizlemenşn alemş yok ilk gün ac çektiğimi dile getirirdim hatta görmesini sağlardı ikinci ücüncü gün derken artık kendimi fiziki ve sosyal olarak yiy bi değişie sokar şen şakrak olurdum onu şaşırtacak derecede mutlu görünürdüm hem böylelikle onu tamemen unutursun hatta arkadas bile kaalabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…