- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi gunesinkizi23
-
burdayım anlat canım[/QUOTE11 ]
gibi bir arkadaşım sitenin birinde dolaşırken bu adamın resmini görüyor sonraa tık kız mesaj geliyor karım ol eşim ol evlenelim diyor kız bir bakıyorki benim denyo ben luinenin arkadaşıyım neden bunu yaptın ona diye çıkışıyor tak diye telefonum çaldı arayan o luine o ben değilim eniştemmm hadi yaaa dedim eniştesini aradı diğer telefondan naptın enişte inanmıyor haklıyken haksız ettin bizi falan ben inanmadım tabii bi eniştesi arıyor bi o arıyor beni açmıyorum
bir arkadaşım sitenin birinde dolaşırken bu adamın resmini görüyor sonraa tık kız mesaj geliyor karım ol eşim ol evlenelim diyor kız bir bakıyorki benim denyo ben luinenin arkadaşıyım neden bunu yaptın ona diye çıkışıyor tak diye telefonum çaldı arayan o luine o ben değilim eniştemmm hadi yaaa dedim eniştesini aradı diğer telefondan naptın enişte inanmıyor haklıyken haksız ettin bizi falan ben inanmadım tabii bi eniştesi arıyor bi o arıyor beni açmıyorumburdayım anlat canım
eniştesinin telefonuna cevap ver söylediklerinden ses tonundan yalan söyleyip söylemediğini anlarsın bence gerçekten eniştesi yapmıştır senin erkek arkadaşın olupta çok eskiden dahi çıksanız uzun süre ayrı bile kalsanız arkadaşına böyle mesajlar atıcağına inanmıyorum ben bence gerçekten o yapmadıbir arkadaşım sitenin birinde dolaşırken bu adamın resmini görüyor sonraa tık kız mesaj geliyor karım ol eşim ol evlenelim diyor kız bir bakıyorki benim denyo ben luinenin arkadaşıyım neden bunu yaptın ona diye çıkışıyor tak diye telefonum çaldı arayan o luine o ben değilim eniştemmm hadi yaaa dedim eniştesini aradı diğer telefondan naptın enişte inanmıyor haklıyken haksız ettin bizi falan ben inanmadım tabii bi eniştesi arıyor bi o arıyor beni açmıyorum
sen haklısın dedi bana eniştem bir çuval inciri berbat etti istediğini söyleyebilirsin ne desen haklısın kendimi çok kötü hissediyorum ne söylesemde fayda etmeyecek dedieniştesinin telefonuna cevap ver söylediklerinden ses tonundan yalan söyleyip söylemediğini anlarsın bence gerçekten eniştesi yapmıştır senin erkek arkadaşın olupta çok eskiden dahi çıksanız uzun süre ayrı bile kalsanız arkadaşına böyle mesajlar atıcağına inanmıyorum ben bence gerçekten o yapmadı
Haklı bence.Hem arkadaşına karşı bir şeyler hissetse sen öğrendikten sonra bunu neden böyle gizlesin?Bence eniştesiyle konuş onunda bir düşüncesini al.Çok büyük ihtimal seninkinin bir suçu yok bakarsın tekrar yakınlaşır eskisinden de iyi olursunuz.Zaten arkadaşına o mesajları atıcak biri seni sevmiyor demektir seni sevmeyen biriside seni arayıp özür dilemezdi.sen haklısın dedi bana eniştem bir çuval inciri berbat etti istediğini söyleyebilirsin ne desen haklısın kendimi çok kötü hissediyorum ne söylesemde fayda etmeyecek dedi
Sessiz kalmak kesinlikle işe yarıyor "hatta öyle ki bitsin diye attığı mesaja bile cevap vermemek "terk edene verebileceğiniz en büyük ceza ne olur?
CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
aynen öylevalla hiç cezayla falan uğraşamam ticariiiii bekleme yapma devam et deyip önüme bakardımkimse kimse için ölmüyor onsuz yaşayamam denilenler bir zaman sonra ohhh iyi ki de bitmiş gitmiş dedirtiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?