terk edene verebileceğiniz en büyük ceza ne olur?

mutlaka mı.. umarım çünkü geri olmasa bile bu çektiklerimiz acılara bi su serpilir hiç değilse..

bence de ceza vermeyi düşünme, asıl kendine ceza vermeyi kes tatlım. Kendini üzdükçe sen kendine ceza veriyosunn

En iyi cevap susmaktir hic birsey yasanmamis sayarim onemsemem takmam bile
Zaten boyle yapinca ayriligin hic koymadigini anlamis olur kendisi herhalde vay be demek sevmemis diye dusunebilirrrr
öyle yapıyorum canısı ve hatta biliyor musun "bence görüşmeyelim artık ve arkadaşta kalmayalım bana karşı bir şeyler hissediyorsan bu senin için kötü olur" bu lafı dediğinde benim verdiğim tek cevap şuydu "tamam o zaman tutmayayım seni hoşçakal". dedim ve hayatıma devam ettim ediyorum ama yapılan haksızlık varya onu yediremiyorum gururuma

Terk eden gitti bu onun secimidir ve hicbir cezasi yok..cezayi anca terkedilen ceker..
guzel bi cvp olmus!
Evet ilk etapda zor olucak hemde cok zor ama terk eden birazda pismanlik duyarsa bu davranisin ona koyacak sana donecektir..
Ben yasadim, terk edildim hic birsey yapmadim yol verdim.. ustelik is yerinde neredeyse hergun birbirimizi goruyoduk cok zor oldu! Ama hic bise yapmadim..
Tam bir yil sonra kendisi geldi pismanlik duydugunu bana haksizlik yaptigini ve benim cok saygili biri oldugumu dusunerek geldi..

Hayatinda hicbir etkisi olmamis gibi hayatina kaldigin yerden devam etmek ilgisizlik en buyuk cezadir

unutmak umursamamak yoluna bakmak özellikle seni terketi ve sen biriyle tekrar mutluysan çıldırır

terk edene en buyuk ceza, gerı donmek ıstedıgı zaman asla kalbıne gerı kabul etmemek olur
işte o zaman gercekten kaybettıgını anlar. guzel zamanlar yasandıysa ve zamanında deger verdıyse nasıl olsa gerı donmek ısteyecek.

Canimcim ceza versende anlicaklarmi acaba al ben Yalanini yakaladım ayrıldım ona verebilecegim en büyük ceza ama anlayana

ONA EN BÜYÜK CEZA YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK SÖYLUYORUM
SESSİZ KALMAK ÖYLE BİR SESSİZLİK Kİ SANKİ HİÇ BU HAYATTA TANIŞMAMIS İKİ YABANCI OLMAK
ONUN EN YAKINI SENIN EN YAKININ İKEN BİLE ASLA ONUN ADININI ANMAMAK ONU HİÇ MERAK EDİP SORMAMAK

aynen katiliyorum. aynen boyle yaptim aradan 14ay gecti beraberiz.. ama 14ay boyunca pismanligini ispat etti

Umursamamak sanki hiçbir şey olmamış gibi hayatıma mutlu eğlenerek devam etmek vereceğim tek ceza bu olurdu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…