- Konu Sahibi gunesinkizi23
-
terkeden erkek bırgun mutlaka gerı doner .neyı kaybettıgını anlar. ama kadın acısını cekmıstır coktan. ve gerı dondugunde yerınde bulamaz kadını. ozamanm canın cehennme sımdı dıyeceksın gozlerıne bakıp
Haksızlıga ugraamak çok kötü yabence de ceza vermeyi düşünme, asıl kendine ceza vermeyi kes tatlım. Kendini üzdükçe sen kendine ceza veriyosunn
öyle yapıyorum canısı ve hatta biliyor musun "bence görüşmeyelim artık ve arkadaşta kalmayalım bana karşı bir şeyler hissediyorsan bu senin için kötü olur" bu lafı dediğinde benim verdiğim tek cevap şuydu "tamam o zaman tutmayayım seni hoşçakal". dedim ve hayatıma devam ettim ediyorum ama yapılan haksızlık varya onu yediremiyorum gururumaEn iyi cevap susmaktir hic birsey yasanmamis sayarim onemsemem takmam bile
Zaten boyle yapinca ayriligin hic koymadigini anlamis olur kendisi herhalde vay be demek sevmemis diye dusunebilirrrr
Terk eden gitti bu onun secimidir ve hicbir cezasi yok..cezayi anca terkedilen ceker..
aynen katiliyorum. aynen boyle yaptim aradan 14ay gecti beraberiz.. ama 14ay boyunca pismanligini ispat ettiONA EN BÜYÜK CEZA YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK SÖYLUYORUM
SESSİZ KALMAK ÖYLE BİR SESSİZLİK Kİ SANKİ HİÇ BU HAYATTA TANIŞMAMIS İKİ YABANCI OLMAK
ONUN EN YAKINI SENIN EN YAKININ İKEN BİLE ASLA ONUN ADININI ANMAMAK ONU HİÇ MERAK EDİP SORMAMAK
ALLAH ım mutlulugunu daim etsin canım ve mutlu bir yuva nasip etsinaynen katiliyorum. aynen boyle yaptim aradan 14ay gecti beraberiz.. ama 14ay boyunca pismanligini ispat etti
amin canim cumlemizin insallah, tesekkur ederim guzel dualarin icin. 1aydir evlilik karari aldik ama henuz ailelerimize bildirmedik bazi nedenlerden dolayi :)ALLAH ım mutlulugunu daim etsin canım ve mutlu bir yuva nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?