terk edene verebileceğiniz en büyük ceza ne olur?

aynen katiliyorum. aynen boyle yaptim aradan 14ay gecti beraberiz.. ama 14ay boyunca pismanligini ispat etti
bir erkek neden pişman olur acaba bende bunu düşünüyorum ben sürekli attan aldım onu anlamaya çalıştım sonuçta terk edildim bana evlenme teklifi planları yapıyormuş ama cinnet getirdim koplekslerinden s..ir git dedim
sakinleşince özür diledim ama kabul etmedi elinin tersiyle itti beni

bende terk edildim ama hiç ortak arkadaşımız yok faceden de silmiş beni ne mutsuzluğumu görebilir nede mutluluğumu
içim çok acıyo ya valla
Üzüldüm valla ama ben bir gün o engelin kalkıp bakacağını düşünüyorum Bunun başka siteleri var arkadaşlarının hesapları varya illaki bakar heralde

engellememiş silmiş sadece bende dondurdum facemi sence açsam mı geri
Seni terk ettiğinden buna tepki olarak dondurduysan aç tabi umursamadığını göstereceksin belli ediceksin.Dondurursan sen onun yüzünden dondurmasanda bence ona tepki üzüldüğünü belli ettiğinden dondurduğunu düşünebilir.Hayatında en küçük şeyi dahi değiştirme onun için ve daha iyisini yapmaya bunlarıda ona göstermeye uğraş.Eğlen fotoğraf at durum paylaş mutlu olduğunda dair. Açmandan yanayım dondurmanın sana hiçbir artı yönü yok :)

yani hiç mi sevmedi beni sevmediyse neden ailesiyle konuşturdu beni sevdiysede insan üzülür ya ne bileyim duygularım çok karışık evlilik planları yapıyordu birde yani

soylediklerin dogru olabilir canim katiliyorum. bizim durumumuz cok farkli bastan anlatirsam anca anlardin :) ama yinede hic birzaman kimseden emin olamazsin.. insan kendisinden emin olamiyor bazen kaldiki baskasindan kesn olarak emin olmak...!!
Hayirlisi canim cok dua etmek gerek dogru insana dusmek icin

yani hiç mi sevmedi beni sevmediyse neden ailesiyle konuşturdu beni sevdiysede insan üzülür ya ne bileyim duygularım çok karışık evlilik planları yapıyordu birde yani
Ailesiyle tanıştırdıysa evlilik planları yapıyorsa elbette sevdi ama olayı bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim

Ailesiyle tanıştırdıysa evlilik planları yapıyorsa elbette sevdi ama olayı bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim
aldatsam beklemezdim dönmesini içimi rahatlatmaya çalışıyorum sevdiyse döner diye ama kendisinde aşalık psikolojisi var benim kendimi geliştirmiş olmam eğitim durumum hep onu rahatsız etti

aldatsam beklemezdim dönmesini içimi rahatlatmaya çalışıyorum sevdiyse döner diye ama kendisinde aşalık psikolojisi var benim kendimi geliştirmiş olmam eğitim durumum hep onu rahatsız etti
Yerinizde olsam buluşmak isteyip konuşurdum aranızdaki tüm konuları

Yerinizde olsam buluşmak isteyip konuşurdum aranızdaki tüm konuları
daha çok havalanmazmı ozaman çünkü daha düne kadar resmen yalvardım ona barışalım diye seni seviyorum ama istemiyorum biraz kafamı dinlicem sende öyle yap dedi
sonra ben numaramı değiştireceğimi söyleyince ya aklından silebilecekmisin beni dedi ,
ben sen sildiysen bende silerim diyince
yani silemeyeceksin dedi

sizi hala çok seviyor kafasını dinlemek istiyor bence bir kaç gün sonra onu arayın ve her şeyi baştan sona konuşmak istediğinizi söyleyin ama ihtiyacı olan zamanı verin ona

sizi hala çok seviyor kafasını dinlemek istiyor bence bir kaç gün sonra onu arayın ve her şeyi baştan sona konuşmak istediğinizi söyleyin ama ihtiyacı olan zamanı verin ona
seninle konuşmak içimi rahatlattı canım sağol birde bi konuşmamız geldi aklıma sen melek gibi bi kadınsın hep beni anlamaya çalışıyorsun ne güzel ve biliyormusun benim hiç senin kadar güzel bir sevgilim olmadı ben çok şanslıyım

hiç önemli değil :) hala seviyor bir kadın için bunları düşünen bir erkek asla kolay kolay unutamaz sadece tahminimce kendine göre kendi kafasında sorunları var.Sizde ona ihtiyacı olan zamanı verin ve facenizi geri acın.Birkac gün sonrada ona ulaşıp her şeyi konuşmak istediğinizi söyleyin dediğim gibi

inşallah herşey düşündüğümüz gibi olur canım

canım oradamısın sana anlatacaklarım var şok olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…