Terk edildim çok kırgınım toparlanmak için tavsiyelerinize ihtiyacım var

Çok çok teşekkür ederim Harika yorumunuz için yorumunuzun her kısmına özellikle de aciz dengesiz ve serefsiz kısmına katılıyorum kendimi onun için üzmemeye çalışıyorum hayatıma devam ediyorum ve onun için yaptığım fedakarlıklar doğrultusunda unuttuğum hayatımı hatırlamak bana kendimi daha güçlü hissettiriyor inanıyorum ki yakında o Abazan pislikten nefret bile etmeyeceğim tekrardan teşekkür ediyorum sağlıklı ve mutlu akşamlar diliyorum :):):)

Dengesiz insanı idare etmek gerçekten çok zor bi sorun sende değil bende kafası bi seni çok özledim kafası baya bi yorucu ama benim dikkatimi çeken insta açıp kızları eklemesi oldu ilişkideyken çok mu sıktın acaba maptın :/ herneyse canım sakinliğini koru

Kesinlikle hiç sıkmadım tamamen kişiliğine ve hayatına saygı duydum sadece ona karşı o kadar fedakar oldum ki bana saygısı da sevgisi de bitti sanırım

2017 yılında tanıştığım biri oldu neyse konuşuyoruz filan sonra terk etti beni öyle sebebi de yok benden sana adam olmaz gibi
Ablası girdi araya tekrar barıştık salak gibi neyse yine terk etti
Sonra iki ay sonra tamamen unuttum çok zor oldu ama benim açımdan
Nişanlımla tanıştık 9 ay sonra pat geri dön
Başladı yalvarmaya benim görüştüğüm var diyorum anlamıyor tehdit ediyor beni engelliyorum başka yerlerden ulaşıyor
En son nişanlım konuştu çekildi aradan
Ama arıyordu ara sıra engelli listesinde görüyordum ben nişanlıyim yazma arama dedim yalan söylüyorsun dedi fotograf attım toz oldu
İyi olmamış onla dengesiz biriydi sende böyle diceksin ve gülüceksin düşünme onu.
Önüne bak neler oluyor neler mutlu olmaya bak

Canım değersizlik hissetmekte çok haklısın. tutarsız davranışı seni yaraladı ama takma. Senin erkeğin değilmiş. İntikamını hayata bırak. İlahi adalet bu işi halleder. Spor yap taş gibi vücut yap. Hayatından çıktığı İçin de Mutlu ol bebeğim. Çok daha iyileri kapında kuyruk olur inşallahhhh :))

S
Sizin adınıza çok çok sevindim güzel cevabınız için cook sağolun. Su an artık acı cekmiyorum biraz zaman geçti artık ve zaman olumsuzlukları önüme serdi daha güçlü hissediyorum artık :) yakında nefret bile etmeyeceğim ondan öyle umuyorum. Nişanlınızla da bir ömür mutluluklar dilerim

Çokkkk teşekkür ederim :))) aynı güzel dileklerim sizin için de geçerli çok kibarsınız :) kendi hayatıma bakıyorum :) bir gün karşılaşırsak hayatıma odaklandıgımı iyi durumda olduğumu görmesi ona en büyük acı olacaktır :) siz de çok çok mutlu olun umarım sağlıklı iyi akşamlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…