- 10 Nisan 2020
- 105
- 56
- 28
- 28
- Konu Sahibi Mysteryofdarkness
-
cnm üzüldüm durumuna ama ne yazık ki erkekler hep böyle. bence döner diye bekleme artık o mutlaka birini buldu yada iş ciddiye biner gibiyse korktu. takma kafana. önüne bak. çok zor biliyorum ama ne yazık ki gerçekler böyle.Öncelikle merhaba hepinize :) umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktan da anlaşılacağı üzere çok güzel bir iliskim vardı( ben öyle sanıyordum) ve terk edildim İnan’ın kalbim çok kırık çünkü 2 yılımı ortada hiçbir şey yokken ki kendi yazdığı mesajda da senlik hiçbir sorunum yok benim sorunum kendimle sana karşı ne hissettiğimi bilmiyorum diyerek bitirdi üstelik birkaç saat önce beni arayıp kendi kendine seni inanılmaz özledim korona virus bitse de görüşsek sensiz yapamıyorum dediği halde. Hiç kötü giden bir şey yoktu İnanın. Sana karşı bir şey hissetmiyorum bu iliskide ne olacak bilmiyorum ve evlenmek istemiyorum umarım fikrim değişir temalı bir mesaj attı. Mesajı okuduğum zaman bu duygu değişimi beni inanılmaz yaraladı ben de yanıt vermeyerek engelledim kendisini çünkü eğer sevgisinden emin olursa bir şekilde döner diye. Ancak ayrılıktan birkaç gün sonra instagram hesabını actı ve çevresinde me kadar kız varsa ekledi bu beni daha da yıktı çünkü bir ailem olmadığı için kendisini ailem saymıştım. Ve böyle bir ihaneti kaldıramadım kendi adıma. İşte bu noktada yeniden ayağa kalkmak için tavsiyelerinizi bekliyorum çünkü ben hala aptal gibi döner diye düşünüp kendimi bu düşünceden alıkoyamıyorum. Çevremde çok arkadasım da YÖK açıkcası olanlara da anlattım durumu çokta başlarını agrıtmak istemiyorum bu sebeple buraya yazıyorum simdiden yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşekkürlerimi iletiyorum hepiniz için güzel günler olması dileğiyle...
Donersede sakın kabul etme hayatına bak daha iyileri seni gerçekten sevecek biri çıkar sabret seni sevmemiş gercekten sevseydi gitmezdi hemen başkalarını dusunmezdiÖncelikle merhaba hepinize :) umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktan da anlaşılacağı üzere çok güzel bir iliskim vardı( ben öyle sanıyordum) ve terk edildim İnan’ın kalbim çok kırık çünkü 2 yılımı ortada hiçbir şey yokken ki kendi yazdığı mesajda da senlik hiçbir sorunum yok benim sorunum kendimle sana karşı ne hissettiğimi bilmiyorum diyerek bitirdi üstelik birkaç saat önce beni arayıp kendi kendine seni inanılmaz özledim korona virus bitse de görüşsek sensiz yapamıyorum dediği halde. Hiç kötü giden bir şey yoktu İnanın. Sana karşı bir şey hissetmiyorum bu iliskide ne olacak bilmiyorum ve evlenmek istemiyorum umarım fikrim değişir temalı bir mesaj attı. Mesajı okuduğum zaman bu duygu değişimi beni inanılmaz yaraladı ben de yanıt vermeyerek engelledim kendisini çünkü eğer sevgisinden emin olursa bir şekilde döner diye. Ancak ayrılıktan birkaç gün sonra instagram hesabını actı ve çevresinde me kadar kız varsa ekledi bu beni daha da yıktı çünkü bir ailem olmadığı için kendisini ailem saymıştım. Ve böyle bir ihaneti kaldıramadım kendi adıma. İşte bu noktada yeniden ayağa kalkmak için tavsiyelerinizi bekliyorum çünkü ben hala aptal gibi döner diye düşünüp kendimi bu düşünceden alıkoyamıyorum. Çevremde çok arkadasım da YÖK açıkcası olanlara da anlattım durumu çokta başlarını agrıtmak istemiyorum bu sebeple buraya yazıyorum simdiden yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşekkürlerimi iletiyorum hepiniz için güzel günler olması dileğiyle...
Canım benim şuan varya aynı durumu yaşıyoruz.Öncelikle merhaba hepinize :) umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktan da anlaşılacağı üzere çok güzel bir iliskim vardı( ben öyle sanıyordum) ve terk edildim İnan’ın kalbim çok kırık çünkü 2 yılımı ortada hiçbir şey yokken ki kendi yazdığı mesajda da senlik hiçbir sorunum yok benim sorunum kendimle sana karşı ne hissettiğimi bilmiyorum diyerek bitirdi üstelik birkaç saat önce beni arayıp kendi kendine seni inanılmaz özledim korona virus bitse de görüşsek sensiz yapamıyorum dediği halde. Hiç kötü giden bir şey yoktu İnanın. Sana karşı bir şey hissetmiyorum bu iliskide ne olacak bilmiyorum ve evlenmek istemiyorum umarım fikrim değişir temalı bir mesaj attı. Mesajı okuduğum zaman bu duygu değişimi beni inanılmaz yaraladı ben de yanıt vermeyerek engelledim kendisini çünkü eğer sevgisinden emin olursa bir şekilde döner diye. Ancak ayrılıktan birkaç gün sonra instagram hesabını actı ve çevresinde me kadar kız varsa ekledi bu beni daha da yıktı çünkü bir ailem olmadığı için kendisini ailem saymıştım. Ve böyle bir ihaneti kaldıramadım kendi adıma. İşte bu noktada yeniden ayağa kalkmak için tavsiyelerinizi bekliyorum çünkü ben hala aptal gibi döner diye düşünüp kendimi bu düşünceden alıkoyamıyorum. Çevremde çok arkadasım da YÖK açıkcası olanlara da anlattım durumu çokta başlarını agrıtmak istemiyorum bu sebeple buraya yazıyorum simdiden yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşekkürlerimi iletiyorum hepiniz için güzel günler olması dileğiyle...
Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Dönerse şayet kabul etmem gururumu ayaklar altında çiğnedi çünkü . Döner diye beklememin sebebi şadece gidişiyle beni inanılmaz değersiz hissettirdi ve en azından onun da acı çekmesini istiyorum ve bu düşüncemden vazgeçemiyorum
Bu günlerde bütün erkeklerin kafayı yediğine ikna oldum artık. Burada açılan konuların haddi var hesabı yok (ben de açmıştım yakın zamanda). Adınıza çok üzüldüm. Son zamanlarda alınan ayrılık kararlarının isabetli olup olmadığını çözememekle birlikte, (eski) sevgiliniz olan şahsiyetin sizden ani bir kararla ayrılmak istemesi ve bundan sonra başka kızları hesabına eklemesi oldukça aciz, dengesiz ve de şerefsiz biri olduğunu gösteriyor. Evet, kendiyle ilgili sorunları var. Buna inanın ve lütfen kendinizi daha fazla üzmeyin, böyle birinden kurtulduğunuz için sevinmeniz gerekir. Arkadaşlarınıza bu konuyu anlatmaya çekinmenizle empatik biri olduğunuzu tahmin ettim. Umarım karşınıza sizin gibi biri çıkar. Sevgilerimle.Öncelikle merhaba hepinize :) umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktan da anlaşılacağı üzere çok güzel bir iliskim vardı( ben öyle sanıyordum) ve terk edildim İnan’ın kalbim çok kırık çünkü 2 yılımı ortada hiçbir şey yokken ki kendi yazdığı mesajda da senlik hiçbir sorunum yok benim sorunum kendimle sana karşı ne hissettiğimi bilmiyorum diyerek bitirdi üstelik birkaç saat önce beni arayıp kendi kendine seni inanılmaz özledim korona virus bitse de görüşsek sensiz yapamıyorum dediği halde. Hiç kötü giden bir şey yoktu İnanın. Sana karşı bir şey hissetmiyorum bu iliskide ne olacak bilmiyorum ve evlenmek istemiyorum umarım fikrim değişir temalı bir mesaj attı. Mesajı okuduğum zaman bu duygu değişimi beni inanılmaz yaraladı ben de yanıt vermeyerek engelledim kendisini çünkü eğer sevgisinden emin olursa bir şekilde döner diye. Ancak ayrılıktan birkaç gün sonra instagram hesabını actı ve çevresinde me kadar kız varsa ekledi bu beni daha da yıktı çünkü bir ailem olmadığı için kendisini ailem saymıştım. Ve böyle bir ihaneti kaldıramadım kendi adıma. İşte bu noktada yeniden ayağa kalkmak için tavsiyelerinizi bekliyorum çünkü ben hala aptal gibi döner diye düşünüp kendimi bu düşünceden alıkoyamıyorum. Çevremde çok arkadasım da YÖK açıkcası olanlara da anlattım durumu çokta başlarını agrıtmak istemiyorum bu sebeple buraya yazıyorum simdiden yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşekkürlerimi iletiyorum hepiniz için güzel günler olması dileğiyle...
Aynen öyle yaptım. Kendi hayatıma odaklandım. Dönüşünü 4 gözle bekliyorum reddetmek için yorumun için vakit ayırıp uzun uzun yazdığı için çok çocuk teşekkür ederimÇok sevdiğim bi laf vardır. At gibi giden i t gibi döner diye :) Merak etme döner o ama beklentin olmasın. Belki 2 yıl sonra döner bilemeyiz, sen kendi hayatına odaklan. Bu süreçte evdeyiz biraz senin için daha zor olacaktır ama sana ulaşacak bütün yolları kapat. sakın bi sosyal hesabında olmasın. Engelle her yerden. Bi insana en çok koyan şey onu yok saymaktır. Sen de onu yok say ve sana ulaşabileceği tüm yolları kapat. Bi kalsın öyle şok olsun.
Aynen öyle yaptım. Kendi hayatıma odaklandım. Dönüşünü 4 gözle bekliyorum reddetmek için yorumun için vakit ayırıp uzun uzun yazdığı için çok çocuk teşekkür ederimÇok sevdiğim bi laf vardır. At gibi giden i t gibi döner diye :) Merak etme döner o ama beklentin olmasın. Belki 2 yıl sonra döner bilemeyiz, sen kendi hayatına odaklan. Bu süreçte evdeyiz biraz senin için daha zor olacaktır ama sana ulaşacak bütün yolları kapat. sakın bi sosyal hesabında olmasın. Engelle her yerden. Bi insana en çok koyan şey onu yok saymaktır. Sen de onu yok say ve sana ulaşabileceği tüm yolları kapat. Bi kalsın öyle şok olsun.
Kesinlikle haklısın tam olarak aç gibi kadın ekledi asla kabul etmek şayet dönerse:) yorumun için çok teşekkürlerIstgram dan aç gibi ayrilir ayrilmaz kadin ekleyen adami dönse de kabul etme
Canım benim şuan varya aynı durumu yaşıyoruz.
Ben de terkedildim. 2 yıllık sevgilim tarafından. Çok ağır sözler duydum. Aynı şekilde ben de onu ailem yerine koymuştum hayatımın merkezi yapmıştım onun için hayatımdaki herkesi çıkarmıştım. Şuan emeklerine üzülüyorum geçen 2 seneme üzülüyorum yalnızlığıma üzülüyorum.
Geri gelmesini istemem çünkü biliyorum bir kere ayrılan tekrar ayrılır.
Umarım hayatlarımızı toparlayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?