Terk Edildim Dayanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
30dan sonra önce değil. Taraflardan biri cinsellik yaşamak istiyorsa diğeri de kesinlikle yaşamak istemiyorsa neden devam etsinler ki? Cok mantıklı bir bakış açısı. 33 yaşında adam her gün evde mastürbasyon mu yapacak film izleyip,liseli gibi?
Ben de evlenmeden olmazci biriyle nikahlanmak gibi bir risk almazdım. Bu gayet normal bir ayrılık sebebi. Az buz bir konu değil ki
Bana dinlerimiz farklı bizden olmaz dedi sadece cinselliği öne sürmesi ayrılık sebebi olarak ama çok düşkündü hep yaşamak istiyordu ben red ediyordum dün dinlerimiz farklı bizden asla olmaz dedi ve herşeyi bitirdi ve de yaşımın çok küçük olduğunu söyledi 😪

Bana dinlerimiz farklı bizden olmaz dedi sadece cinselliği öne sürmesi ayrılık sebebi olarak ama çok düşkündü hep yaşamak istiyordu ben red ediyordum dün dinlerimiz farklı bizden asla olmaz dedi ve herşeyi bitirdi ve de yaşımın çok küçük olduğunu söyledi 😪
Kismette yokmus napalim, bak cayir cayir yancaktin az daha mangal gibi, git bi keşkul ye bi kazandibi ye , sukret haline

.

Eklentiler

• 85A8E3B502A77AA7F085171A3475F781.webp
    85A8E3B502A77AA7F085171A3475F781.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 55
cinsellik isteyen adam neden düzgün olmasınki yada bir erkek bir kadınla yatınca neden ondan faydalanmış oluyorki kadın bir eşya değil sonuçta ayni hazzı kadında alıyor erkek yatar kadın yatılır gibi bir bakış kadını vasıfsız kılar kadın erkek eşittir kullanan yada kullanılan olamaz kullanılan şeyin adı eşya olur kadın değil
Bakın dini görüşleri bile farklı, kendine göre birini bulması lazım, beklentileri aynı yönde değil, ayrıca ben evlilikten önce kızlarımızın herhangi bir adamla ilişki yaşamasını doğru bilmiyorum ( cinsellik) , en çok kızlarımız mağdur oluyor, toplumumuz henüz rahatca ilişki yasamaya açık olmadığı için genç kızlarımız evlilik yaşayacağı zaman sorunlar yaşıyorlar, ben tercih etmedim edene de saygım var herkesin kendi hayatı...

Bakın dini görüşleri bile farklı, kendine göre birini bulması lazım, beklentileri aynı yönde değil, ayrıca ben evlilikten önce kızlarımızın herhangi bir adamla ilişki yaşamasını doğru bilmiyorum ( cinsellik) , en çok kızlarımız mağdur oluyor, toplumumuz henüz rahatca ilişki yasamaya açık olmadığı için genç kızlarımız evlilik yaşayacağı zaman sorunlar yaşıyorlar, ben tercih etmedim edene de saygım var herkesin kendi hayatı...
bende aynı fikirdeyim birbirlerine uymuyorlar hanımefendi daha geleneksel bir yapıya sahip,ilişkilerde farklılıklar güzeldir insanlar birbirlerini tamamlar ama bu durum hem ailesi hemde hanımefendi için imkansız gibi.ben şahsım adına bu tarz tutumları dogru bulmuyorum insan bedeni kişiye aittir onunla ne isterse yapabilir kimseye bedeniyle ilgili açıklama yapmak zorunda değildir evleneceği kişide aileside bir kadının bedeni uzerinden onu dışlayamaz söz söyleyemez tabi sizin düsüncenizede saygı duyuyorum🌸

( cinsellik) , en çok kızlarımız mağdur oluyor, toplumumuz henüz rahatca ilişki yasamaya açık olmadığı için genç

İstemeyen, kendisine uygun olmayan yaşamasin da doğru bulmuyorum cunku toplum "henüz" acik degil demek komik ya. 😁
Kimse yaşamaşsa, yaşayana da dogru degil yaptigin diyerek nasil toplum acik olacak ki.
Bir gun biri durduk yere çikip şuan toplum ilişki yaşamaniza acik haydi yapabilirsiniz mi diyecek? 😬

eğer türk olsaydı tabi bizim toplumumuz böyle şeyleri kaldırmıyor maalesef o yüzden sırf bu meseleden ayrılamaz derdim ama onlarda oyle değil tabiki,evlilik bir bütündür sonuçta tensel uyumda bunun bir parçası uzun vadede evli kalacağı insanı tanımak istemesi normal yıllarca aynı evde kalıp ölçüp tartıp karar veriyorlar bizim gibi balıklama atlamıyorlar sonuçta,biz evlendikten sonra ne çesit bir insan olduğunu anlıyoruz ne yazıkki eşcinselmi,cinsel bir sorunumu var,fiziksel bir kusurumu var,hastalığımı var sürpriiiz hepsini sonradan öğreniyoruz sonrada ya ömür boyu sürecek mutsuzluk yada ayrılık hangi taraf daha haklı bilemedim çünki aynı sorun benim evliliğimdede var en iyi yaşayan bilir,eğer sizin kriterlerinize uymuyorsa istekleri asıl mesafeyi siz koyun ve kafanızda bitirin en doğrusu bu.
Türk zaten yabancı değil Türkiye hristiyani ,çok istedim çok hayal kurdum onunla evlenmeyi ben her dine saygı duyan bir insanım onun için herşeye de razıydım dinimi değiştirmek dışında 😔

Türk zaten yabancı değil Türkiye hristiyani ,çok istedim çok hayal kurdum onunla evlenmeyi ben her dine saygı duyan bir insanım onun için herşeye de razıydım dinimi değiştirmek dışında 😔
bende yurt dışından geldiğini fln sandım,onun için bizim tutumumuz ona tuhaf gelir diye düşündüm ama buralıymış bilir yani türk aile yapısını,yani ama yinede sizinle birlikte olmak istemesi kotü birşey değil oralara takılmayın sadece size uygun değil bu isteği önemli olanda bu.ancak bu konunun dışında size şöyle bir tavsiye verebilirim aşk dediğimiz şey karşılıklı olursa güzel olur bunun dışında tereddüt aşkı sevgiyi yok kılar,duygularından emin,ne istediğini bilen size daha uygun bir insanı bekleyin inanın o sizi bulacak sadece sizin biraz zamana ihtiyacınız var.hiç kimse karşımıza öylesine çıkmaz bazen bizi daha iyi insanlara hazırlamak için karşımıza çıkarlar,başka şeylere yönelin,kafanızı başka şeylerle meşgul edin beklediğiniz insan gelincede onu zaten anlarsınız...

Kimisi müslüman kadınla evlenmek için otuzundan sonra sünnet oluyor, kimi de cinsellik yok diye vıınn, arazi oluyor, niyet belli istediğini alsa yine gidecekti, salın gitsin.

Bu kadar üzmeyin kendinizi. İnanın hayırlısı olmuş. Kültürler, beklentiler farklı. O ilişkide belli ki cinsellikte yaşamak istiyor ama siz istemiyorsunuz. Cinselliğe uzak olduğunuzu anlayınca da dini bahane edip ayrılmış. Dinler farklı, aileler ileride zaten sorun yaşatırdı. Erkenden bitmesi iyi olmuş. Emin olun ileride iyi ki olmamış diyeceksiniz, size daha uygun birileri çıkacak karşınıza.

Kimisi müslüman kadınla evlenmek için otuzundan sonra sünnet oluyor, kimi de cinsellik yok diye vıınn, arazi oluyor, niyet belli istediğini alsa yine gidecekti, salın gitsin.
Kesinlikle katılıyorum buna kimisi aşkından herşeyi okeyler kimisi hiçbir şeyi göze alamaz çeker gider

bende yurt dışından geldiğini fln sandım,onun için bizim tutumumuz ona tuhaf gelir diye düşündüm ama buralıymış bilir yani türk aile yapısını,yani ama yinede sizinle birlikte olmak istemesi kotü birşey değil oralara takılmayın sadece size uygun değil bu isteği önemli olanda bu.ancak bu konunun dışında size şöyle bir tavsiye verebilirim aşk dediğimiz şey karşılıklı olursa güzel olur bunun dışında tereddüt aşkı sevgiyi yok kılar,duygularından emin,ne istediğini bilen size daha uygun bir insanı bekleyin inanın o sizi bulacak sadece sizin biraz zamana ihtiyacınız var.hiç kimse karşımıza öylesine çıkmaz bazen bizi daha iyi insanlara hazırlamak için karşımıza çıkarlar,başka şeylere yönelin,kafanızı başka şeylerle meşgul edin beklediğiniz insan gelincede onu zaten anlarsınız...
Teşekkür ederim güzel dileğiniz için artık kapatttim bu defterleri yani hayatımda kimseyi istemiyorum çok acı çekiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X