- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Her yerde yüzü anısı var çıldırmak üzereyim. Ilk ciddi ilişkimdi söylediği sebepler o kadar saçma ki. InsallahHayattaki ölüm acıları bile unutuluyor. Bunu da unutursunuz. Belki kolay olmaz ama geçer gider ve bu günlerinizi gülerek hatırlarsınız.
2 senede ne vardı düşünüyorum da. Gayet yakın bir tarihti. Ben onun için köye bile yerleşecektim.Atlatirsin.. okulun varsa pasa gibi bekleyecekti. Afedersinde 2 sene uzun gelmis ona. Bahane etmis belkide..Bekleyen 10 senede bekliyor. Hayrlisi boyle olmus okul cok daha onemli
Aman delirdin mi kiz:)) oku git koye yerles.. birde calistirmasin seni tam olsun:)) bence hayrlisi bu deyip yoluna bak.. kurtulduguna sukret. 2 sene hic birsey insan omrunde2 senede ne vardı düşünüyorum da. Gayet yakın bir tarihti. Ben onun için köye bile yerleşecektim.
Inanilmaz canım yanıyorAman delirdin mi kiz:)) oku git koye yerles.. birde calistirmasin seni tam olsun:)) bence hayrlisi bu deyip yoluna bak.. kurtulduguna sukret. 2 sene hic birsey insan omrunde
Gelen gideni aratır çok haklısınızO sizi ardına bakmadan tek hamlede bıraktıysa
Sizin gözyaşlarınızı bırakın , şuraya yazdığınız yazı için bile verdiğiniz zamana yazık.
Allah’ından bulsun . Hiç şüphem yok ki, sizi mumla arayacağı günler gelecek.
Hiç sanmıyorumBariscaksiniz bitmemiş. Bosuna üzülme.
Koştum maalesef yine de bitirdi. Aotal gibi yanına bile gitmek istedim. Umutlanma dedibence fikrini değiştirmek için blöf yapıyor.
sakın peşinden koşma, senden haber alamasın, merak etsin.
Umarim barismazlar:)Bariscaksiniz bitmemiş. Bosuna üzülme.
Yok sanmiyorum ben de zatenUmarim barismazlar:)
Nasıl geçecek ki. Hem de kpss hazırlanıyordum ben master yapıyorum sorumluluklarım ağırdı. Psikolojik olarak cokukdum. Cok yanım yandı hiç geçmeyecekmis gibi geliyorSize bir şey söyleyeceğim; bu acıyı atlattıktan sonra kimseye eyvallahınız olmayacak, öyle kolay kolay üzülemeyeceksiniz bir şeylere. Hatta hiçbir şeye. Sadece geçmesini bekleyin.
Öyle eğlence faaliyetim yoktu hiç benim master yapıyorum ama zaten öğretmenlere master yalma zorunluluğu gelmişti. Yapmak zorundaydim zaten. Ama yok bekletmisimGençsin üniversitede okuyorsun .Buna mı üzülüyorsun.Üzülüyorsun da üzülme.yeni biriyle tanışırsın daha mutlu olursun.Senin yaşında birine eğlenmek yakışır üzülmek değil.evlenenlerin yaşadıklarını okuyoruz burada.Üniversite okuman bile cennet sayılır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?