- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Zamanla unutursun kolay olur demiyorum ama unutuluyor.Aslında mantıklı olandı ama şimdiden çok özlüyorum her yerde anısı var
Evlenelim dediği, bir ömür birlikte olmak istediği insanı evlenmiyor diye bırakmak da çok enteresan yaAğlak heriflerden korkmak lazım zaten, elinden iş gelmez tiplerdir genelde. Kendi dedikleri olsun isterler hep; ama hiçbişeyin de iyisinin nasıl olacağını bilmezler.
Aynen başlıktaki gibi oldu. Can ciğer kuzu sarmasıyken aniden bitirdi ve 1 yıldır birlikteydik. Fake facebook hesabı açarak beni işletmiş, bunu öğrendiğimde inanılmaz sinirlendim. Daha sonra düzelmediğimi çok öfkelendiğimi söyledi. Ben okuyorum evlilik için 2 senemiz vardı. Ben onu bekletmişim, hayatta kimseyi ertelemeyecekmişim, nolurmuş hemen evlenseymişiz. Insaenlar sevdiklerini yıllarca beklemiyor mu?
Geçmiş tartışmaları döktü ama bunlar asla bana göre sebep değildi. Daha büyüklerini o yaptı ve ben terk etmemistim. Madem öyle neden daha 2 gün önce iyiydik bari surece yaysaydın şok olmasaydım daha az acı çekseydim dedim.. Ikna etmeye çalışırken buldum kendimi çünkü ağladı. Baktım caymıyor. Hakkım helal olmasın dedim verdiği umutlar.
Gittiğim her yerde her eşyamda her yerde onun izi var 22 yaşındayım ben bunu nasıl atlatıcam? Daha dün hayal kuruyorduk. Seviyorum dedi ağladı ama bunlardan olmazmış. Asıl defalarca terk etmesi gereken benken o terketti. Bana "sakın benden ayrılma" "ben seni asla bırakmam" derdi. Aklımı oynayacağım ben bundan sonra nasıl güvenirim insanlara? Benim psikolojik olarak çökük ve yalnız olduğumu bile bile gitti. Başkasıyla evlendiğini falan hayal edip çıldırıyorum. Inanamiyorum..
Aynen başlıktaki gibi oldu. Can ciğer kuzu sarmasıyken aniden bitirdi ve 1 yıldır birlikteydik. Fake facebook hesabı açarak beni işletmiş, bunu öğrendiğimde inanılmaz sinirlendim. Daha sonra düzelmediğimi çok öfkelendiğimi söyledi. Ben okuyorum evlilik için 2 senemiz vardı. Ben onu bekletmişim, hayatta kimseyi ertelemeyecekmişim, nolurmuş hemen evlenseymişiz. Insanlar sevdiklerini yıllarca beklemiyor mu?
Geçmiş tartışmaları döktü ama bunlar asla bana göre sebep değildi. Daha büyüklerini o yaptı ve ben terk etmemistim. Madem öyle neden daha 2 gün önce iyiydik bari surece yaysaydın şok olmasaydım daha az acı çekseydim dedim.. Ikna etmeye çalışırken buldum kendimi çünkü ağladı. Baktım caymıyor. Hakkım helal olmasın dedim verdiği umutlar.
Gittiğim her yerde her eşyamda her yerde onun izi var 22 yaşındayım ben bunu nasıl atlatıcam? Daha dün hayal kuruyorduk. Seviyorum dedi ağladı ama bunlardan olmazmış. Asıl defalarca terk etmesi gereken benken o terketti. Bana "sakın benden ayrılma" "ben seni asla bırakmam" derdi. Aklımı oynayacağım ben bundan sonra nasıl güvenirim insanlara? Benim psikolojik olarak çökük ve yalnız olduğumu bile bile gitti. Başkasıyla evlendiğini falan hayal edip çıldırıyorum. Inanamiyorum..
Herkes öyle diyor ama kendisi bana umutlanma dediBarışırsınız merak etme..çok gördüm böyle ayrıl barış ilişkiler..hemen tanıdım
tekrar barışırsınız merak etme.ben çok gördüm ayrıl barış ilişkiler hemen tanırım
Acım cidden sandığımdan büyük oldu bugün okula geldim ama her yerde ağlıyorum. Fedakarliklarimi görmediİçin sökülür, göğsün daralır nefes alamazsın. Düşünmekten kafayı yeme noktasına gelirsin. Ağlarsın. Aklından hiç çıkmaz. Hayat boş bomboş gelir. Sonra bir gün ya unutursun ya da yeniden bir araya gelirsiniz ve sevdiğinizi düşünseniz de artık olmayacağını görürsünüz; veyahut, içinizdeki her şey bitmiştir tekrar bir araya gelene kadar farkına varmazsınız. Kimse için sevsen de köye falan yerleşmeyi düşünme. Köye yerleşeceksen, okumanın ne anlamı kaldı o halde? Ben 24 yaşındayım, sen 22 aramızda çok yaş farkı yok ama hayat sana daha güzel fırsatlar sunacaktır. Hayatından çıktıysa bir sebebi vardır. Acı çekeceksin bunun için bir şey diyemem. Kahve, çikolata ve bir kitap al acını dibine kadar yaşa ama kendine eziyet etme. Eziyetten kastım, kimse için köye yerleşmek gibi bir fedakarlık yapma. Sevdiğin için gözüne büyük bir olay gibi gelmiyor olabilir ama büyükşehirlerde yaşamış insanlar için kendi isteği dışında köyde yaşamak çok zordur.
Bana fake hesaptan "merhaba tanışalım" gibi şeyler yazmış. Beni sinamis güyaFake hesaptan beni isletmis dedin.
Anlamadim.
Acarmsin orayi?
Geri döneceğini sanmıyorum ki4 yıllık ilişkim bitti ilk aşkımdı 1 sene çektim acısını özlemini o 1 sene ıcerısınde benı aradı yazdı pısman oldu ama kabul etmedım bence ilişki konusunda duygularınızdan cok aklınızı dinlemelisiniz gurursuz olmayın vicdan yapmayın ve unutmayın her katil olay mahaline mutlaka geri dönerozaman sizin ona sen eski olabilirsin ama ben eskici değilim diyerek cevap vermeniz gerekir aksi halde tekrar barısır tekrar ayrılırsınız derken ilişki sakız gibi uzar gider cıvır ve inceldiği yerden kopar birgün. İkili ilişkiler elektronik eşya gibi bir kere bozuldu mu birdaha hayır gelmiyor genelde
Çok haklısınız çok.. Akıllı olanı yaptım. Beni terk etti ben yine okulumla kaldımValla 22 yaşındasın, şimdi atlatamayacaksan ne zaman atlatacaksın? O yaşlarda hepimiz hayal kırıklıkları yaşadık az çok. Olgunlaşmak, büyümek böyle böyle oluyor. Önünde upuzun bir hayat, o hayatın karşına çıkaracağı bir sürü fırsat ve insan var. Hayat daha yeni başlıyor kısaca. 22 yaşında evlenmeyi istememek, önce okulum demek, birilerini ertelemek değil, aklı başında davranmaktır. Karşınızdaki insan gerçekten sizi sevseydi dayatmalar ve sonrasında sizi terk etmek yerine, uygun zamanı beklerdi. Ama sizi kaybetmeyi tercih etmiş. Nasıl bir sevgi bu? Gözyaşları da aşkından değil, bozuk psikolojisinden bence.
Herkes öyle diyor ama kendisi bana umutlanma dedi
Seni sınamamış, büyük ihtimalle ayrılmak istediği için sana yem atmış. Eğer sen tongaya düşseydin, beni aldattın deyip işin içinden çıkardı.Bana fake hesaptan "merhaba tanışalım" gibi şeyler yazmış. Beni sinamis güya
Kendine zaman ayır. Hepsi geçecek. Ona takılı kalma bu senin elinde.Acım cidden sandığımdan büyük oldu bugün okula geldim ama her yerde ağlıyorum. Fedakarliklarimi görmedi
Peki sonra? Siz naptiniz yazdiniz mi? Bitirme sebebi omu?Bana fake hesaptan "merhaba tanışalım" gibi şeyler yazmış. Beni sinamis güya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?