Terk edildim

Aynen ben esimden biliyorum.. yillarca bekleyenler var.. seven erkek bekler. Bunun erkek kadin olmasiylada ilgisi yok tabii. 2 sene cok geldi bekleyemem nasil bi mantiktir:) birde bi kac konu var oyle.. okumus etmis koye yerlesmis kv kp yasiyolar vs vs. Koylu milletin efendisi o kesin buna bisey diyen yok... ama bu evliligin omru nasil olur? Birde kazara cocuk olunca gor bakalim hirilti gurultuyu.

Yasanmis bitmis.
Anlamadigim sey terk edilen taraf hemen hakkimi helal etmiyorum diyor. Emek, hak tek tarafli olmaz. Onun da siz de hakki vardır.

Ne acilar var bu hayatta. Bu kadae kendinizi harap ettiğinize degmez.

kendı ağzınla soylemışssın daha 22 yaşındasın onunde gerçeten guzel bır omur var tabıkı gormesını bılıyorsan yaşadıkların geçecek merak etme tecrube ıle sabıt soyluyoruz ... sana deger veren senın eğitimine değer veren işin gücün olmasını bklıycek ınsanlar karşına muhakkak çıkacak... sabret..

İçin sökülür, göğsün daralır nefes alamazsın. Düşünmekten kafayı yeme noktasına gelirsin. Ağlarsın. Aklından hiç çıkmaz. Hayat boş bomboş gelir. Sonra bir gün ya unutursun ya da yeniden bir araya gelirsiniz ve sevdiğinizi düşünseniz de artık olmayacağını görürsünüz; veyahut, içinizdeki her şey bitmiştir tekrar bir araya gelene kadar farkına varmazsınız. Kimse için sevsen de köye falan yerleşmeyi düşünme. Köye yerleşeceksen, okumanın ne anlamı kaldı o halde? Ben 24 yaşındayım, sen 22 aramızda çok yaş farkı yok ama hayat sana daha güzel fırsatlar sunacaktır. Hayatından çıktıysa bir sebebi vardır. Acı çekeceksin bunun için bir şey diyemem. Kahve, çikolata ve bir kitap al acını dibine kadar yaşa ama kendine eziyet etme. Eziyetten kastım, kimse için köye yerleşmek gibi bir fedakarlık yapma. Sevdiğin için gözüne büyük bir olay gibi gelmiyor olabilir ama büyükşehirlerde yaşamış insanlar için kendi isteği dışında köyde yaşamak çok zordur.

Barışırsınız merak etme..çok gördüm böyle ayrıl barış ilişkiler..hemen tanıdım

tekrar barışırsınız merak etme.ben çok gördüm ayrıl barış ilişkiler hemen tanırım

Acım cidden sandığımdan büyük oldu bugün okula geldim ama her yerde ağlıyorum. Fedakarliklarimi görmedi

Geri döneceğini sanmıyorum ki

Çok haklısınız çok.. Akıllı olanı yaptım. Beni terk etti ben yine okulumla kaldım

Bana fake hesaptan "merhaba tanışalım" gibi şeyler yazmış. Beni sinamis güya
Seni sınamamış, büyük ihtimalle ayrılmak istediği için sana yem atmış. Eğer sen tongaya düşseydin, beni aldattın deyip işin içinden çıkardı.

Bence senin için hayırlısı olmuş ben de tam senin yaşındayken terkedildim hem de söz nişan yapacakken kiii o beni aldattığında bile ben ayrılmamıstım çok pişman diye ama neymiş Bİ KERE YAPAN Bİ DAHA Bİ DAHA YAPAR terkeden için de aynısı geçerli. Ben de çoooook üzülmüştüm her gün dua edıyordum bana geri dönsün pişman olsun diye ve o zaman cok sevdiğim bi arkadaşım doğru dua et kabul olur kabul olduğuna pişman olursun demişti ve onun dediği de benm duamda kabul oldu. bana geri döndü çok yalvardı çok pişman olduğunu beni mumla aradığını söyledi ama benim içimde bitmişti ve ben o an kabul olacak dua hakkımı onun için harcadığıma o kadar pişman oldum ki. ama ilk zamanlar canım çok yanmıştı. o yaşlarda ölecekmiş gibi hissediyo insan. yaşın verdiği bi his herhalde. ama ona dönmediğim için o kadar mutluyum ki anlatılamaz. şimdi 30 yaşındayım ve çok iyi bi eşim var iyiki var onunla kıyaslanamaz bile... demem o ki Allah bizleri koruyor böylelerinden. Sana nacizane önerim kendine zaman tanı ve kendini ondan koru. ve o olmazsa ölmezsin merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…