Terk edildim

Nasıl geçecek ki. Hem de kpss hazırlanıyordum ben master yapıyorum sorumluluklarım ağırdı. Psikolojik olarak cokukdum. Cok yanım yandı hiç geçmeyecekmis gibi geliyor
Nasıl geçeceğine de siz karar verin. Siz sanıyor musunuz ki yıllarca üzüleceksiniz, kahrolacaksınız falan? İnsanlar evladını kaybediyor yine de gülümsemeyi başarabiliyor. Bir yıl boyunca hayatınızda olup, kendiniz söylediniz, zor zamanınızda buharlaşıp giden biri için saatlerinizi bile harcamaya değmez.

Çok saçma sebepler öne sürüyor. Illaki öyle haklısınız ama bana çok zor geliyor ilk ciddi iliskimdi

Çoktaciddi sayılmazmış demekki ilişkiniz bu kadar saçma sebeplerle bitmişse . Hem bir insan için yaşam kalitenizden ödün vermenizde mantıklı değil. Fazlaca fedakarlık yapmanız karşı tarafı arsızlaştırır.

Hayat kalitemi de geçelim kendi karakterimden ödün verince elimde bir şey kalmadı. Her dediğini yapmıştım..

Hayat kalitemi de geçelim kendi karakterimden ödün verince elimde bir şey kalmadı. Her dediğini yapmıştım..
1 yıllık ilişki uzun süreli bile değil değmiyor işte .zamanında bende bir ilişkimde çok ödün vermiştim baktım ki ilişki yürümüyor 3.yılımızda bitirdim. Sonrasında aklı başına gelince insan kuş gibi hafifliyor.

Valla 22 yaşındasın, şimdi atlatamayacaksan ne zaman atlatacaksın? O yaşlarda hepimiz hayal kırıklıkları yaşadık az çok. Olgunlaşmak, büyümek böyle böyle oluyor. Önünde upuzun bir hayat, o hayatın karşına çıkaracağı bir sürü fırsat ve insan var. Hayat daha yeni başlıyor kısaca. 22 yaşında evlenmeyi istememek, önce okulum demek, birilerini ertelemek değil, aklı başında davranmaktır. Karşınızdaki insan gerçekten sizi sevseydi dayatmalar ve sonrasında sizi terk etmek yerine, uygun zamanı beklerdi. Ama sizi kaybetmeyi tercih etmiş. Nasıl bir sevgi bu? Gözyaşları da aşkından değil, bozuk psikolojisinden bence.

Asıl defalarca ben terk etmem gerekirken o terk etti demişsiniz belki bu yüzden bu kadar ağır geliyordur, kendinize yediremiyorsunuzdur. Her türlü ilk ciddi ilişki ayrılığı zor olur ama gereken dersleri çıkarmak için güzel bir deneyim oluyor.
Yüksek lisans yapıyormuşsunuz ne güzel yoğunluktan aşk acısı yaşamaya pek vaktiniz kalmaz. Her uyandığınızda biraz daha eksilir içinizde bir gün adını bile hatırlamazsınız ay ben bunun için mi ağlamışım diye gülersiniz. :)

Aslında mantıklı olandı ama şimdiden çok özlüyorum her yerde anısı var

Ben de tam tersi oluyor ask acımdan derslere bakamıyorum

4 yıllık ilişkim bitti ilk aşkımdı 1 sene çektim acısını özlemini o 1 sene ıcerısınde benı aradı yazdı pısman oldu ama kabul etmedım bence ilişki konusunda duygularınızdan cok aklınızı dinlemelisiniz gurursuz olmayın vicdan yapmayın ve unutmayın her katil olay mahaline mutlaka geri döner ozaman sizin ona sen eski olabilirsin ama ben eskici değilim diyerek cevap vermeniz gerekir aksi halde tekrar barısır tekrar ayrılırsınız derken ilişki sakız gibi uzar gider cıvır ve inceldiği yerden kopar birgün. İkili ilişkiler elektronik eşya gibi bir kere bozuldu mu birdaha hayır gelmiyor genelde

Hahaha :)) yaw bahsana kizin hayatini mahvedecek.. ilerde calismasina bile izin vermez bu tipler:)) yoksa banane:)

Evlenelim dediği, bir ömür birlikte olmak istediği insanı evlenmiyor diye bırakmak da çok enteresan ya Ağlak heriflerden korkmak lazım zaten, elinden iş gelmez tiplerdir genelde. Kendi dedikleri olsun isterler hep; ama hiçbişeyin de iyisinin nasıl olacağını bilmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…