- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Nasıl geçeceğine de siz karar verin. Siz sanıyor musunuz ki yıllarca üzüleceksiniz, kahrolacaksınız falan? İnsanlar evladını kaybediyor yine de gülümsemeyi başarabiliyor. Bir yıl boyunca hayatınızda olup, kendiniz söylediniz, zor zamanınızda buharlaşıp giden biri için saatlerinizi bile harcamaya değmez.Nasıl geçecek ki. Hem de kpss hazırlanıyordum ben master yapıyorum sorumluluklarım ağırdı. Psikolojik olarak cokukdum. Cok yanım yandı hiç geçmeyecekmis gibi geliyor
Çok saçma sebepler öne sürüyor. Illaki öyle haklısınız ama bana çok zor geliyor ilk ciddi iliskimdiNasıl geçeceğine de siz karar verin. Siz sanıyor musunuz ki yıllarca üzüleceksiniz, kahrolacaksınız falan? İnsanlar evladını kaybediyor yine de gülümsemeyi başarabiliyor. Bir yıl boyunca hayatınızda olup, kendiniz söylediniz, zor zamanınızda buharlaşıp giden biri için saatlerinizi bile harcamaya değmez.
Hayat kalitemi de geçelim kendi karakterimden ödün verince elimde bir şey kalmadı. Her dediğini yapmıştım..Çoktaciddi sayılmazmış demekki ilişkiniz bu kadar saçma sebeplerle bitmişse . Hem bir insan için yaşam kalitenizden ödün vermenizde mantıklı değil. Fazlaca fedakarlık yapmanız karşı tarafı arsızlaştırır.
Ah ah öyle olmuyor işte:)22 yasindayim dedin dimi:)) zamanin tadini cikar.. keske simdi 22 me donebilsemde ask acisi ceksem yastiklarim islansa aglamaktan:))
Oluyo bitanem inan yasadik hepimizde.. oluyorum yapamiyorumlar:)) gayette yapiyosun yani.. yasayarak ogreneceksin:))Ah ah öyle olmuyor işte:)
1 yıllık ilişki uzun süreli bile değil değmiyor işte .zamanında bende bir ilişkimde çok ödün vermiştim baktım ki ilişki yürümüyor 3.yılımızda bitirdim. Sonrasında aklı başına gelince insan kuş gibi hafifliyor.Hayat kalitemi de geçelim kendi karakterimden ödün verince elimde bir şey kalmadı. Her dediğini yapmıştım..
Umarim barismazlar:)
Sana noluo bu kadar oglan sana mi geldi :))
Aslında mantıklı olandı ama şimdiden çok özlüyorum her yerde anısı var1 yıllık ilişki uzun süreli bile değil değmiyor işte .zamanında bende bir ilişkimde çok ödün vermiştim baktım ki ilişki yürümüyor 3.yılımızda bitirdim. Sonrasında aklı başına gelince insan kuş gibi hafifliyor.
Kimse onun gibi olmayacak sanıyorumÜzülme boşver. Başkasını bulunca anında unutursun:)
Ben de tam tersi oluyor ask acımdan derslere bakamıyorumAsıl defalarca ben terk etmem gerekirken o terk etti demişsiniz belki bu yüzden bu kadar ağır geliyordur, kendinize yediremiyorsunuzdur. Her türlü ilk ciddi ilişki ayrılığı zor olur ama gereken dersleri çıkarmak için güzel bir deneyim oluyor.
Yüksek lisans yapıyormuşsunuz ne güzel yoğunluktan aşk acısı yaşamaya pek vaktiniz kalmaz. Her uyandığınızda biraz daha eksilir içinizde bir gün adını bile hatırlamazsınız ay ben bunun için mi ağlamışım diye gülersiniz. :)
Olmasın işte ne güzel :) bu size kek almayan bey değil mi? Odunmuş kurtulmuşsunuz işte.Kimse onun gibi olmayacak sanıyorum
Hahaha :)) yaw bahsana kizin hayatini mahvedecek.. ilerde calismasina bile izin vermez bu tipler:)) yoksa banane:)Sana noluo bu kadar oglan sana mi geldi :))
Hahaha :)) yaw bahsana kizin hayatini mahvedecek.. ilerde calismasina bile izin vermez bu tipler:)) yoksa banane:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?