Şu an nişanlısı ile geziyorlar. Düğün yapacaklar. Ayrıca hastahaneye getirdi nişanlısını. Doktor arkadaşları ile beraber yemeğe çıkıyorlar.. nişanlısını herkes tanıyor..Belkide hiç ayrılmadılar böyle şerefsizlerden herşey beklenir.. yapacağın tek şey sanki sen onu terketmişsin gibi uzak ve umursamaz davranmak. Öyle buz kes ki bi b.k yerine konulmadığını anlasın. En güzel intikam bu olur ona.. diğer türlü benim için ölüp bitiyor havalarına girer.
Eminim,ayrildilar..hastahanede arkadasim duydu..Ama ayrı olup iletişime ne zaman geçmeye başladılar bilmiyorum.. evinde kaldim.. sabahladim. Iki gun üst üste kaldigim oldu..Hiç bana mesaj denk gelmemişti.. telefonu ortada. Birbirimizin hesaplarına herseyine bakmıştikO evleneceğiz demesi senin güvenini kazanmak içindi maalesef.
Bir üye daha yazmış.Belki de ayrılmadı nişanlısı ara verelim dedi.Kesin ayrıldıklarına emin misin?
Ben 23, o 29Konu sahibi yaslar kacti acaba?
Hakkın kalmayacak.Şu an nişanlısı ile geziyorlar. Düğün yapacaklar. Ayrıca hastahaneye getirdi nişanlısını. Doktor arkadaşları ile beraber yemeğe çıkıyorlar.. nişanlısını herkes tanıyor..
Umursamayan benimmm. Çok sinirim bozuluyor..
Sizinle evde vakit geçirirken güveniyor ama neden iş yerinde sizinle ilişkiyi sakladı ki?Eminim,ayrildilar..hastahanede arkadasim duydu..Ama ayrı olup iletişime ne zaman geçmeye başladılar bilmiyorum.. evinde kaldim.. sabahladim. Iki gun üst üste kaldigim oldu..Hiç bana mesaj denk gelmemişti.. telefonu ortada. Birbirimizin hesaplarına herseyine bakmıştik
Basit deilim deyipde bşr ayda bu kdr yakınlasma ustelik hala yeni ayrılmıs bi adama yakınlık dıyarak hata sizin kusura bakmayında bende saglıkcıyım hastanelerde olaylar cabuk duyulur nerden blıyorsunuz yarın arkanızdan atıp tutmuycanu ? Bu sekilde cok sorun yasayn arkadaslarm oldu cidden ne denir blemedim allah yardımcınız olsn buyuk kandırlmıssınızMerhaba hanımlar lütfen bana yol gösterin.
Ben çalıştığım yerde biriyle tanıştım. Bu kisi nisanlisindan 1 ay once ayrılmış . Ilişkileri.baya 7,8 senelik var.. .tanistigim kisi Bir şekilde sohbet sırasında numaramı bahaneyle aldi. Hemsireyim. Kendisi doktor . iş ile alakalı değil , normalde numaram onda olmasa da olur.
Bu doktor olacak adamla sohbet etmeye başladık.disarda bira içmeye gitmeler,yemekler, sohbetler , gezmeler.
Ve biz sevgili olduk. Numaramı.alma niyeti de bu imiş .
ikimizde çalıştığımız yerde ilişkimizi sakladık.. evine gittim. Evinde hala çiftlere ozel kalpli ve üzeri yazili bardak,tabak vardı. nisanlisiyla birlikte aldığı ozel eşyalar vardı. Atmamis.. görünce bozuldum ama sorun etmedim. Sordum. Güldük geçtik. yakinlastik. seviştik.
Bu arada hastahanede nobetlerimiz denk geliyor. Yanına gidiyorum ama kimse ilişkimizi bilmiyor. Bana hastahaneye isimsiz çiçekler gönderiyor.. . Evinde sabahladigim oldu. Öyle güzel sözler ediyordu ki.. Ben en başta güvenmediğim için bana eski ilişkisini bitirmekte kararlı olduğuna inandirdi.
herşey güzel gidiyor ilerisi icin planlar yapıyoruz. Ciddiyiz 6 ay icinde evleniyoruz. Bir gun aniden beni aradi ,benden ayrildi ve nisanlisina döndüğünü soyledi. Bende ağzıma ne gelirse saydirdim. Bu 1 ay yaşadığım neydi şimdi.. ben bu kadar basit birisi değilim.. ne yapmalıyım bundan sonra ?
Ben olsam söylemem neden dersen kız ayrıldık sorun yok diyebilir ve hastaneye rezil olabilirsin, ha dersen soyleyim o da rezil olsun söyle ama biliyoruz ki erkeğin elinin kiri olur en azından Türkiye de böyle.Kızlar gidip nisanlisina herşeyi söylesem.mi? Doktor bey beni her yerden engellemiş. Bu sebeple açıkçası suphelendim. Nişanlısının haberi dahi olmayabilir..
Bir yandan da kızın "biz o dönemde ayrı idik " deme ihtimali olabilir mi?
Işini gücünu etkileyecekse hic uğraşma derim...Kızlar gidip nisanlisina herşeyi söylesem.mi? Doktor bey beni her yerden engellemiş. Bu sebeple açıkçası suphelendim. Nişanlısının haberi dahi olmayabilir..
Nişanlısına söylersin de, sonrasında nişanlısı bu durumu hastanedeki diğer kişilere anlatırsa, öyle bir durumu kaldırabilir misin? İllaki soracaktır nişanlısı veya hastaneden başka birine. Kendine zarar vermiş olursun biraz da gibi geldi. Yine de sen bilirsinKızlar gidip nisanlisina herşeyi söylesem.mi? Doktor bey beni her yerden engellemiş. Bu sebeple açıkçası suphelendim. Nişanlısının haberi dahi olmayabilir..
Söylemek istiyorsan söyle.Kızlar gidip nisanlisina herşeyi söylesem.mi? Doktor bey beni her yerden engellemiş. Bu sebeple açıkçası suphelendim. Nişanlısının haberi dahi olmayabilir..
Bir ayda bunları yaşayıp basit birisi değilim diyorsun. Güzelce kullandırtmışsın kendini.Merhaba hanımlar lütfen bana yol gösterin.
Ben çalıştığım yerde biriyle tanıştım. Bu kisi nisanlisindan 1 ay once ayrılmış . Ilişkileri.baya 7,8 senelik var.. .tanistigim kisi Bir şekilde sohbet sırasında numaramı bahaneyle aldi. Hemsireyim. Kendisi doktor . iş ile alakalı değil , normalde numaram onda olmasa da olur.
Bu doktor olacak adamla sohbet etmeye başladık.disarda bira içmeye gitmeler,yemekler, sohbetler , gezmeler.
Ve biz sevgili olduk. Numaramı.alma niyeti de bu imiş .
ikimizde çalıştığımız yerde ilişkimizi sakladık.. evine gittim. Evinde hala çiftlere ozel kalpli ve üzeri yazili bardak,tabak vardı. nisanlisiyla birlikte aldığı ozel eşyalar vardı. Atmamis.. görünce bozuldum ama sorun etmedim. Sordum. Güldük geçtik. yakinlastik. seviştik.
Bu arada hastahanede nobetlerimiz denk geliyor. Yanına gidiyorum ama kimse ilişkimizi bilmiyor. Bana hastahaneye isimsiz çiçekler gönderiyor.. . Evinde sabahladigim oldu. Öyle güzel sözler ediyordu ki.. Ben en başta güvenmediğim için bana eski ilişkisini bitirmekte kararlı olduğuna inandirdi.
herşey güzel gidiyor ilerisi icin planlar yapıyoruz. Ciddiyiz 6 ay icinde evleniyoruz. Bir gun aniden beni aradi ,benden ayrildi ve nisanlisina döndüğünü soyledi. Bende ağzıma ne gelirse saydirdim. Bu 1 ay yaşadığım neydi şimdi.. ben bu kadar basit birisi değilim.. ne yapmalıyım bundan sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?