Kimsenin ne yaşadığına biz karışamayız.Bir ayda bunları yaşayıp basit birisi değilim diyorsun. Güzelce kullandırtmışsın kendini.
Bana kendini. çok inanırdı.. komik birseyden kavga ettik. Çiçek gönderdi.. doğum.gunum oldu kutladık. Cok romantik zamanlar gecirdik. etrafta çok sevilen birisi.. iyi birisi diye tanınır. Ve hic böyle bir olayı olmayan biri. Hiç beklemiyordum.Bir ayda bunları yaşayıp basit birisi değilim diyorsun. Güzelce kullandırtmışsın kendini.
Ben böyle düşünüyorum.Kimsenin ne yaşadığına biz karışamayız.
Kullandırma fiili çok ağır bence.
Çok ağır.
Üsluba dikkat etmeliyiz.
Ya arkadasım yaparsan yapYa adam gözümün içine soka soka hastahaneye nisanlisini muayeneye getiriyor. Çalışanlarla beraber yemeğe gidiyor. nişanlısını durum fotoğrafına koyuyor . Ayrıldıklarını bilenler tebrik ediyor. O çok rahat hayatına devam ediyor ve kızı gerçekten seviyor görünüyor.. hayret ediyorum. Biz neydik.. sosyal medyadan kıza ulaşıp sahte hesapla yazmak istiyorum. Evdeki detayları, adamın özel yerindeki detayları versem inanır gibi geliyor..
Ama canım, bilmiyor musun ciddi olan bir erkek, çekingen olur. Ona bişey olduğu yok sen kendine yazık etmişsin ruhen çok yıpranmışsın...Bana kendini. çok inanırdı.. komik birseyden kavga ettik. Çiçek gönderdi.. doğum.gunum oldu kutladık. Cok romantik zamanlar gecirdik. etrafta çok sevilen birisi.. iyi birisi diye tanınır. Ve hic böyle bir olayı olmayan biri. Hiç beklemiyordum.
Bir ayda bunları yaşayıp basit birisi değilim diyorsun. Güzelce kullandırtmışsın kendini.
Bu detayı vermesen yorum yapamazdımyakinlastik.seviştik.
Bu 1 yaşadığım neydi şimdi..
Bu yakışmaz bence. Biz de kadınız ve sırf kötü olan erkek olduğu halde, neden başka bir kadının mutluluğunu, hayallerini yıkalım ki?Ya adam gözümün içine soka soka hastahaneye nisanlisini muayeneye getiriyor. Çalışanlarla beraber yemeğe gidiyor. nişanlısını durum fotoğrafına koyuyor . Ayrıldıklarını bilenler tebrik ediyor. O çok rahat hayatına devam ediyor ve kızı gerçekten seviyor görünüyor.. hayret ediyorum. Biz neydik.. sosyal medyadan kıza ulaşıp sahte hesapla yazmak istiyorum. Evdeki detayları, adamın özel yerindeki detayları versem inanır gibi geliyor..
Yargılamadım zaten neyse onu söyledimArkadaş beni kim daha iyi vuracak diye konu açmamış. Kimseyi yargılamak da haddimize değil diye düşünüyorum.
Için soğuyacaksa yap.Ya adam gözümün içine soka soka hastahaneye nisanlisini muayeneye getiriyor. Çalışanlarla beraber yemeğe gidiyor. nişanlısını durum fotoğrafına koyuyor . Ayrıldıklarını bilenler tebrik ediyor. O çok rahat hayatına devam ediyor ve kızı gerçekten seviyor görünüyor.. hayret ediyorum. Biz neydik.. sosyal medyadan kıza ulaşıp sahte hesapla yazmak istiyorum. Evdeki detayları, adamın özel yerindeki detayları versem inanır gibi geliyor..
Söyleyince de çatmış oluyoruz ama madem bu kadar basit biri değilsin nişanlısından daha ayrılalı bir ay olmuş bir adamla niye hemen ilişki yaşıyorsun sevgili olalım dediğinde güvenene kadar ağırdan alsaydın 6 ay içinde ciddi ilişkisi bitmiş kim evlenir bunu gerçekten kendinize sordunuz mu ?Merhaba hanımlar lütfen bana yol gösterin.
Ben çalıştığım yerde biriyle tanıştım. Bu kisi nisanlisindan 1 ay once ayrılmış . Ilişkileri.baya 7,8 senelik var.. .tanistigim kisi Bir şekilde sohbet sırasında numaramı bahaneyle aldi. Hemsireyim. Kendisi doktor . iş ile alakalı değil , normalde numaram onda olmasa da olur.
Bu doktor olacak adamla sohbet etmeye başladık.disarda bira içmeye gitmeler,yemekler, sohbetler , gezmeler.
Ve biz sevgili olduk. Numaramı.alma niyeti de bu imiş .
ikimizde çalıştığımız yerde ilişkimizi sakladık.. evine gittim. Evinde hala çiftlere ozel kalpli ve üzeri yazili bardak,tabak vardı. nisanlisiyla birlikte aldığı ozel eşyalar vardı. Atmamis.. görünce bozuldum ama sorun etmedim. Sordum. Güldük geçtik. yakinlastik. seviştik.
Bu arada hastahanede nobetlerimiz denk geliyor. Yanına gidiyorum ama kimse ilişkimizi bilmiyor. Bana hastahaneye isimsiz çiçekler gönderiyor.. . Evinde sabahladigim oldu. Öyle güzel sözler ediyordu ki.. Ben en başta güvenmediğim için bana eski ilişkisini bitirmekte kararlı olduğuna inandirdi.
herşey güzel gidiyor ilerisi icin planlar yapıyoruz. Ciddiyiz 6 ay icinde evleniyoruz. Bir gun aniden beni aradi ,benden ayrildi ve nisanlisina döndüğünü soyledi. Bende ağzıma ne gelirse saydirdim. Bu 1 ay yaşadığım neydi şimdi.. ben bu kadar basit birisi değilim.. ne yapmalıyım bundan sonra ?
Ay ben de ruh hastasi damgasi yemistim. Kiz benle sosyal medyadan bayagi ugrasmaya calisti. Manyak midir nedir bunlar ya. Allah akil fikir versin. Aldatanlar masum aldatilanlar ruh hastasi... Ve konu sahibine son kez tavsiyem soylememesidir.Kesinlikle nişanlısına söylemeyin. Nasıl bir tip olduğunu bilmiyorsunuz hatunun sonuçta.
Eski sevgilimin beni aldattığı kıza yazmıştım, böyle böyle durum hani ikimizi aynı anda idare ediyor görünene göre diye.
Kız beni manyak ilan etti. Üstte cıktı bildiğin. Sen de seni sevmediğini biliyordun, hayatımıza burnunu sokma diye. Kendi de eski sevgilim gibi karaktersizdi anlayacağın. Aldatan değil, aldatılan suçlu onun zihin yapısına göre.
Ayrıca hatuna söylersen adamı hala önemsediğini, durumu hazmedemedigini göstermiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?