Terk edildim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok uzulerek soyluyorum ama boşluk doldurmuş. 1 ayda da yüzünü gormussun, bosver hayatina bak gitsin. Oda ne hali warsa gorsun.

Reactions: 000

canım bir şey diyeceğim, baştan okuyunca sonuna bakmaya gerek kalmadan anlaşılıyormuş zaten. bu senin hatan değil kesinlikle. ama uzunn ilişkisinden yakın vakitte ayrılmış bir adamla ilişki biraz rus ruleti gibi oluyor. şansına yani...
genelde de gidiyorlar.
sonu sanırım biraz belliymiş baştan. ama adam olan baştan yapmazdı bunu. dediğim gibi suç sende değil, normal insanlar safça dalabilir yani ilişkiye....

nöbet vakitlerini vs değiştir becerebiliyorsan. uzak dur.

elbette nişanlısının haberi yoktur.bu karakterdeki adam vicdan yapıp anlatır mı sence?
sen anlatsan ne değişir... kadın ayrıydık diyebilir bir olasılık ya da bırakabilir... ama sana kazancı ne olacak kestiremedim... bırak allaha havale et derim ben.

bunu ben de anlayabilirim. tükenmiş bir ilişkidir, biter. saygıdan dolayı bir süre kimseye duyurmazsın kapıldıysan. diğer kadına saygıdan, "herife bak iki günde kadın buldu" muhabbetinden ve de yeni ilişki için sabun köpüğü muamelesi yapılmasından kurtulmuş olursun.

Olayın yeni olmasa, benim eski nişanlımın sevgilisi sanacaktım seni,konuma bir bak istersen.
Ayrıca başına geleni hakediyorsun kusura bakma,doktor kafesledim diye bir heves gidip beraber bile olmuşsun..ne zannediyordun ki gerçekten??

eski nisanlinizin hincini neden bu kizdan cikariyorsunuz? oteki konunuzu da okudum,kız neden uzun iliskiden çıkan biriyle birlikte olurmuş neden yaparmis tarzı yorumlariniz var,nisanliniz ayrilir ayrilmaz depar atıyor bunda sorun yok kabul eden kiz da sorun var di mi? kendi hayatinizin yikimlarini bu kizcagizdan cikarmayin,kafeslemek vs cok çiğ tabirler.

Nişanlısına anlatmak sana hiç birşey kazandırmaz boşuna kendini daha fazla üzme.
İki tarafın da isteğiyle birşeyler yaşanmış ama artık bitmiş herşey. Bana göre senin tek hatan uzun süreli bir ilişkiden yeni çıkmış bir erkeğe güvenmek olmuş.

Çok üzgün vw pişman olduğunun farkınsayım. Ama bu hatalı olduğunu örtmüyor. Hastanede nasıl tanınırsın? Başkalarıyla da buluşup kısa sürede birlikte olmuşluğun var mı? Eğer özel hastane ise ayrıl, devlet ise de tayin iste. Başına gelenlerden ders al ve birlikte olmakmiçin bu kadar acele etme. İlerde anne olcaksın, bu anılar seni huzursuz eder. Ne kadar az olursa huzursuzlupun az olur.

Annelikle bu konuyu nasıl bağdaştırdınız,pes.

Öncelikle gecmis olsun.Bu kadar kisa surede,7 8 yillik resmiyete dönüşmüş ilişkisi yeni bitmis birine guvenmeniz hata.Ama onun yaptigi sey tam bir karaktersizlik.Hatalar telafi edilebilir ama karakter bozukluğunun tedavisi zordur.Bu yüzden beni kullandi vs gibi arabesk düşüncelere hic girmeyin.İstediniz ve yasadiniz olay bu.Nisanlisina anlatma olayina gelince,bana kalirsa hic ugrasmayin bile ama eger icinizde kalacaksa da,kendi kimliginizi vermeden,baska birisiymissiniz gibi anlatin.

O adam için gerçekten her türlü kötü kelime kullanılabilir ; şerefsiz,haysiyetsiz vs. Fakat siz demişsiniz ya,ben basit biri değilim diye. Bunda haksızsınız.

Ya bu yorumlar şaka mı,gözlerim kanıyor.
Size ne kim kiminle hangi gün sevişmiş ? Juri oylamasıyla kadına basit mi demeye karar verdiniz,nedir sizin sorununuz ?

Amann nişanlısını sevdiğini sanmıyorum, sevse hemen başka aşklara yelken açmazdı.
O kıza daha çok acıyorum açıkçası.
Neyseki 1 aylık bi görüşmeniz olmuş, çok uzun süre senle sevgili olup bi anda gitse daha kötü olurdun..

adam mı öldürmüş hırsızlık mı yapmış niye ileride hatırlayıp da huzursuz olsun. sevmiş istemiş sevişmiş ne var bunda. bir de hastanede nasıl tanınırsın tayin iste diyorsunuz ya. resmen kadın düşmanlığı bu yazdıklarınız

Bence nişanlısına yaptığı herşeyi anlatın.En azından size yaptıkları yanına kâr kalmaz böyleleri hakediyorlar çünkü bunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…