- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
Merhaba hanımlar lütfen bana yol gösterin.
Ben çalıştığım yerde biriyle tanıştım. Bu kisi nisanlisindan 1 ay once ayrılmış . Ilişkileri.baya 7,8 senelik var.. .tanistigim kisi Bir şekilde sohbet sırasında numaramı bahaneyle aldi. Hemsireyim. Kendisi doktor . iş ile alakalı değil , normalde numaram onda olmasa da olur.
Bu doktor olacak adamla sohbet etmeye başladık.disarda bira içmeye gitmeler,yemekler, sohbetler , gezmeler.
Ve biz sevgili olduk. Numaramı.alma niyeti de bu imiş .
ikimizde çalıştığımız yerde ilişkimizi sakladık.. evine gittim. Evinde hala çiftlere ozel kalpli ve üzeri yazili bardak,tabak vardı. nisanlisiyla birlikte aldığı ozel eşyalar vardı. Atmamis.. görünce bozuldum ama sorun etmedim. Sordum. Güldük geçtik. yakinlastik. seviştik.
Bu arada hastahanede nobetlerimiz denk geliyor. Yanına gidiyorum ama kimse ilişkimizi bilmiyor. Bana hastahaneye isimsiz çiçekler gönderiyor.. . Evinde sabahladigim oldu. Öyle güzel sözler ediyordu ki.. Ben en başta güvenmediğim için bana eski ilişkisini bitirmekte kararlı olduğuna inandirdi.
herşey güzel gidiyor ilerisi icin planlar yapıyoruz. Ciddiyiz 6 ay icinde evleniyoruz. Bir gun aniden beni aradi ,benden ayrildi ve nisanlisina döndüğünü soyledi. Bende ağzıma ne gelirse saydirdim. Bu 1 ay yaşadığım neydi şimdi.. ben bu kadar basit birisi değilim.. ne yapmalıyım bundan sonra ?
elbette nişanlısının haberi yoktur.bu karakterdeki adam vicdan yapıp anlatır mı sence?Kızlar gidip nisanlisina herşeyi söylesem.mi? Doktor bey beni her yerden engellemiş. Bu sebeple açıkçası suphelendim. Nişanlısının haberi dahi olmayabilir..
Bir yandan da kızın "biz o dönemde ayrı idik " deme ihtimali olabilir mi?
bunu ben de anlayabilirim. tükenmiş bir ilişkidir, biter. saygıdan dolayı bir süre kimseye duyurmazsın kapıldıysan. diğer kadına saygıdan, "herife bak iki günde kadın buldu" muhabbetinden ve de yeni ilişki için sabun köpüğü muamelesi yapılmasından kurtulmuş olursun.1 ay oldu , yeni ayrıldım. Şu an duyulmasin dedi. Bende anlayışlı olmak istedim.
Birde gerçekten çok dedikodu dönüyor. Bende Duyulsun istemedim. Boş kalınca Onun yanına gidiyordum. Iş yerinde sıkıntı cikarirlardi
Merhaba hanımlar lütfen bana yol gösterin.
Ben çalıştığım yerde biriyle tanıştım. Bu kisi nisanlisindan 1 ay once ayrılmış . Ilişkileri.baya 7,8 senelik var.. .tanistigim kisi Bir şekilde sohbet sırasında numaramı bahaneyle aldi. Hemsireyim. Kendisi doktor . iş ile alakalı değil , normalde numaram onda olmasa da olur.
Bu doktor olacak adamla sohbet etmeye başladık.disarda bira içmeye gitmeler,yemekler, sohbetler , gezmeler.
ikimizde çalıştığımız yerde ilişkimizi sakladık.. evine gittim. Evinde hala çiftlere ozel kalpli ve üzeri yazili bardak,tabak vardı. nisanlisiyla birlikte aldığı ozel eşyalar vardı. Atmamis.. görünce bozuldum ama sorun etmedim. Sordum. Güldük geçtik. yakinlastik. seviştik.
Bu arada hastahanede nobetlerimiz denk geliyor. Yanına gidiyorum ama kimse ilişkimizi bilmiyor. Bana hastahaneye isimsiz çiçekler gönderiyor.. . Evinde sabahladigim oldu. Öyle güzel sözler ediyordu ki.. Ben en başta güvenmediğim için bana eski ilişkisini bitirmekte kararlı olduğuna inandirdi.
herşey güzel gidiyor ilerisi icin planlar yapıyoruz. Ciddiyiz 6 ay icinde evleniyoruz. Bir gun aniden beni aradi ,benden ayrildi ve nisanlisina döndüğünü soyledi. Bende ağzıma ne gelirse saydirdim. Bu 1 ay yaşadığım neydi şimdi.. ben bu kadar basit birisi değilim.. ne yapmalıyım bundan sonra ?
eski nisanlinizin hincini neden bu kizdan cikariyorsunuz? oteki konunuzu da okudum,kız neden uzun iliskiden çıkan biriyle birlikte olurmuş neden yaparmis tarzı yorumlariniz var,nisanliniz ayrilir ayrilmaz depar atıyor bunda sorun yok kabul eden kiz da sorun var di mi? kendi hayatinizin yikimlarini bu kizcagizdan cikarmayin,kafeslemek vs cok çiğ tabirler.Olayın yeni olmasa, benim eski nişanlımın sevgilisi sanacaktım seni,konuma bir bak istersen.
Ayrıca başına geleni hakediyorsun kusura bakma,doktor kafesledim diye bir heves gidip beraber bile olmuşsun..ne zannediyordun ki gerçekten??
Çok üzgün vw pişman olduğunun farkınsayım. Ama bu hatalı olduğunu örtmüyor. Hastanede nasıl tanınırsın? Başkalarıyla da buluşup kısa sürede birlikte olmuşluğun var mı? Eğer özel hastane ise ayrıl, devlet ise de tayin iste. Başına gelenlerden ders al ve birlikte olmakmiçin bu kadar acele etme. İlerde anne olcaksın, bu anılar seni huzursuz eder. Ne kadar az olursa huzursuzlupun az olur.
Çok zor olmadı.Annelikle bu konuyu nasıl bağdaştırdınız,pes.
O adam için gerçekten her türlü kötü kelime kullanılabilir ; şerefsiz,haysiyetsiz vs. Fakat siz demişsiniz ya,ben basit biri değilim diye. Bunda haksızsınız.
adam mı öldürmüş hırsızlık mı yapmış niye ileride hatırlayıp da huzursuz olsun. sevmiş istemiş sevişmiş ne var bunda. bir de hastanede nasıl tanınırsın tayin iste diyorsunuz ya. resmen kadın düşmanlığı bu yazdıklarınızÇok üzgün vw pişman olduğunun farkınsayım. Ama bu hatalı olduğunu örtmüyor. Hastanede nasıl tanınırsın? Başkalarıyla da buluşup kısa sürede birlikte olmuşluğun var mı? Eğer özel hastane ise ayrıl, devlet ise de tayin iste. Başına gelenlerden ders al ve birlikte olmakmiçin bu kadar acele etme. İlerde anne olcaksın, bu anılar seni huzursuz eder. Ne kadar az olursa huzursuzlupun az olur.
Bence nişanlısına yaptığı herşeyi anlatın.En azından size yaptıkları yanına kâr kalmaz böyleleri hakediyorlar çünkü bunu.Merhaba hanımlar lütfen bana yol gösterin.
Ne var bunda mı? Ne olduğunu ilk mesajda okuduk. Neyin pişmanlığı o vakit.sevmiş istemiş sevişmiş ne var bunda.
saka misiniz acabaNe var bunda mı? Ne olduğunu ilk mesajda okuduk. Neyin pişmanlığı o vakit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?