• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk edildim

ceylan2002

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
9
0
1
22
İlk başta nasıl anlatsam bilemedim düğüne 15 gün kala nişanlım düğün tarihini uzatmak istedi ortada ne tartışma vb bişey yaşanmadı birden bire böyle bir karar alıyor kendi kendine sanki ilişkiyi tek başına yaşamış gibi düğüm davetiyeleri yapıldı evimiz kira olduğu helde üç dört ay kirası ödendi içine bir sürü masraf yaptık o kadar emekle yaptık çok heyecanlıydı bunLarı yaptırken ama bu son 15 günde ne heyecan vardı nede bir heves mutluk yoktu hep beni suçladı başkarından akıl alıyorsun dedi ama ben hiç kimseden akıl alamadım hep onu savundum o kadar çok hatalarını herşeyi altan aldım ama ben yapmış gibi beni suçladı beni soğutun dedi bu son yaptığın hareketler dedi bende ne yaptığımı bilmiyorum hep iyi olmaya çalıştım herşeyi üzerime attı ben yapmış gibi beni belirisizin ortasında bırakıp gitti ben seni bıkarmadım diyordu sadece ilişkimiz biraDaha otursun diyordu ama en kötü günümde kaçmayı seçti beni savunmasız bıraktı sonra benim aramı bekledi anlamadım ne yapmaya çalışıyor

Evlilikten korkmuş. Seni bir kere arkada bırakan hep bırakır. Kendini üzme, erkenden zayıflığını göstermesi iyi olmuş, evlendikten sonra da herşey de seni suçlardi. Manipülatif, zayıf karakterli adamla da ömür geçmez.

boşanmaktan iyidir. gün gelir şükredersin. şu forumda ne kadınlar var keşke düğün günü cesaret edip de ayrılsaydım diyen..

seni sevmiyormuş. uzatmaya gerek yok. sevmemiş. düşünmüş. bahane de bulamamış. kendince bir şeyleri bahane edip ayrılmış. dönerse ben olsam kabul etmem. her şeyde hayır vardır. bugün ağlarsın ama yarın iyi ki.. dersin.

Ama ben buna uzatalım dedim en başında kendisi herşeyi hızlandırırdı düğün tarihini daha erkene aldı

İlk başta nasıl anlatsam bilemedim düğüne 15 gün kala nişanlım düğün tarihini uzatmak istedi ortada ne tartışma vb bişey yaşanmadı birden bire böyle bir karar alıyor kendi kendine sanki ilişkiyi tek başına yaşamış gibi düğüm davetiyeleri yapıldı evimiz kira olduğu helde üç dört ay kirası ödendi içine bir sürü masraf yaptık o kadar emekle yaptık çok heyecanlıydı bunLarı yaptırken ama bu son 15 günde ne heyecan vardı nede bir heves mutluk yoktu hep beni suçladı başkarından akıl alıyorsun dedi ama ben hiç kimseden akıl alamadım hep onu savundum o kadar çok hatalarını herşeyi altan aldım ama ben yapmış gibi beni suçladı beni soğutun dedi bu son yaptığın hareketler dedi bende ne yaptığımı bilmiyorum hep iyi olmaya çalıştım herşeyi üzerime attı ben yapmış gibi beni belirisizin ortasında bırakıp gitti ben seni bıkarmadım diyordu sadece ilişkimiz biraDaha otursun diyordu ama en kötü günümde kaçmayı seçti beni savunmasız bıraktı sonra benim aramı bekledi anlamadım ne yapmaya çalışıyor
Siz 22 yaşındaymışsınız. Nişanlınız kaç yaşındaydı ?

boşanmaktan iyidir. gün gelir şükredersin. şu forumda ne kadınlar var keşke düğün günü cesaret edip de ayrılsaydım diyen..

seni sevmiyormuş. uzatmaya gerek yok. sevmemiş. düşünmüş. bahane de bulamamış. kendince bir şeyleri bahane edip ayrılmış. dönerse ben olsam kabul etmem. her şeyde hayır vardır. bugün ağlarsın ama yarın iyi ki.. dersin.
O kadardan çok ağladım ki kaç gün hastanedeydim beni merak edip aramadı

Bir taraftan bakınca iyi yapmış, keşke hiç ilişkiyi böyle uzatmadan ayrılsaymış. Sevginin bittiğini görmüş, ayrılmış. Evlenseniz daha kötü olurdu, kavgalar ve belki de çocuklu boşanmayla biterdi. Üzülmeyin, en azından karşınızdaki insan geç de olsa anlamış. Tabi herşeyi iptal etmek çok zordur ama boşanmak daha da zor olurdu,böyle bakın duruma. Bir de çok şeyi alttan aldım yazmışsınız, işte gerek yokmuş, zamanında keşke siz alttan almayıp da ayrılsaymışsınız. Zor zamanlar sizin için ama ileride böyle olduğu için "iyi ki" diyeceksiniz. Çok geçmiş olsun.

en kötü düğün öncesi ayrılık bile en kolay boşanmadan iyidir. boşanmak çok büyük bir travma hem de toplum için kadın için daha travmatik. nişanda ayrılmak çok olağan. üzücü ama normal. bu adam evlenseniz seni boşardı belki de.

Evlilikten korkmuş. Seni bir kere arkada bırakan hep bırakır. Kendini üzme, erkenden zayıflığını göstermesi iyi olmuş, evlendikten sonra da herşey de seni suçlardi. Manipülatif, zayıf karakterli adamla da ömür geçmez.
Zaten ailem karşısına daahi çıkmadı onları geçtim benim hiç bir iletişime dahi geçmedi yüzleşmekten hep kaçtı bende

Tutulan ev eşyalar olsun ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşmaktansa şuan bitmesi daha iyi olmuş. Hem korkak bir adamı ne yapacaksın şuan bunu yapan ilerde neler yapmazdı.Allaha çok dua et seni bu adamdan kurtardığı için. Umarım bir an önce toparlanıp eskisinden bile daha güçlü olurursun 💐

Bir taraftan bakınca iyi yapmış, keşke hiç ilişkiyi böyle uzatmadan ayrılsaymış. Sevginin bittiğini görmüş, ayrılmış. Evlenseniz daha kötü olurdu, kavgalar ve belki de çocuklu boşanmayla biterdi. Üzülmeyin, en azından karşınızdaki insan geç de olsa anlamış. Tabi herşeyi iptal etmek çok zordur ama boşanmak daha da zor olurdu,böyle bakın duruma. Bir de çok şeyi alttan aldım yazmışsınız, işte gerek yokmuş, zamanında keşke siz alttan almayıp da ayrılsaymışsınız. Zor zamanlar sizin için ama ileride böyle olduğu

Tutulan ev eşyalar olsun ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşmaktansa şuan bitmesi daha iyi olmuş. Hem korkak bir adamı ne yapacaksın şuan bunu yapan ilerde neler yapmazdı.Allaha çok dua et seni bu adamdan kurtardığı için. Umarım bir an önce toparlanıp eskisinden bile daha güçlü olurursun 💐
İnşallah ama bana hep şey derdi gözünde kalmasın ama herşey gözümde kaldı

Hatalarını alttan almasaydınız keşke. Belki de onlar bugünün habercisiydi.
Suan üzülmeniz de normal ama evlendikten sonra böyle bi durum yaşamanızdan iyidir.

Mesela anlamıyorum bazen düğüne 15 gün kalamı aklı başına gelir uzatma konusu

Daha çok gençsiniz ve eminim cokta güzel hakkınızda Rabbim hayırlısını versin ama tol yakınken dönmeniz sizin için daha doğrusu senin için daha iyi olur evet emeklerin var fakat emeklerinizi çöpe atmak ömrünüzü çöpe atmaktan daha iyidir Rabbim çok daha güzel kapılar açıcaktır ve sizi koruduguna inanıyorum. Partneriniz zayıf karakterliymiş sizin yumuşak başlılığınız altındada ezilmiş ki evlenince bu problem daha büyük sorun olucak buna emin olabilirsin Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah hakkınızda en hayırlısı olsun sizin yerinizde olsam affetmem arkasında durmuşsunuz ve arkanızda dağ gibi duramamış insan içinde tek bir üzüntünüze deymez

Back
X