güven sorunum varmış sorunlu bir insanmışım...bundan önceki 4.5 senelik ilşkimin sonu aldatılmakla bitti.aldatılım...eee hemen güvenemiyorum haliyle ama hiçbir zaman büyük sorunlar çıkarmadım.çok seviyordu çok aşıktı bensiz yapamazdı yaza doğru istemeye geleceklerdi ama bugün bıraktı beni çokkk kötüyüm ağladım telefonda ya tutamıyorki insan kendinigitme:
önceki ilişkin mutlaka etkilemiştir o ilişkini de, peki biten ilişkinne kdr sürdü? korkular mutlaka olur ama 2-3 yıllık bi ilişkiyle güven oturmuş olmalı az brz . 3-5 aylık bişey için söylenemez tabi bu. hayırlısı olsun cnm ne diyim
6 aydır tanışıyrz 4 aydır birlikteyiz ama ailemle tanışmıştı onun ailesi beni biliyordu.bu kadar fazla etkileneceğini düşünmemiştim doğrusu zamana ihtiyacım vardı ama vermedi
ilişkiniz ne kadarlıktı?bi de daha önceki erkek arkadaşın aldattığı için sen yine öyle olur diye çok üstüne gittin sanırım.hayırlısı olsun senin için:bbo:
telin niye kapalıydı kimle konuşuyrdun falan diye sordum ama bunu herkes sormaz mı...bir kez daha anladımki erkeklere güvenmeyeceksin seni bırakamam sensiz olamam falan boş laf bunlar ama insan aşık olunca unutuyor göremiyor bazı şeyleri(
Kesinlikle katılıyorum..
Seni anlamaya çalışırdı fakat eğer sen bu konuda baya üstüne gittiysen hassaslaşmış olabilr oda..
Aslında üstüne gitmesende eski sevgilisinin yaptıklarnın cezasını ben çekiorum mantığındada olabilr..
Ki öle düşünüosa haklıdırda kimse kimsenin yaptğı bi suçtan ötürü önyargı görmeyi haketmez..
Gelir bikaç gün snra arar bence pişman olucak..
Tak ettiği bi sırada sinrle böyle bi karar vermiş olabilr..
Söylediklerin normal her sevgilinin sorduğu bi soru fakat dediğim gbi düşüo olabilr..
telin niye kapalıydı kimle konuşuyrdun falan diye sordum ama bunu herkes sormaz mı...bir kez daha anladımki erkeklere güvenmeyeceksin seni bırakamam sensiz olamam falan boş laf bunlar ama insan aşık olunca unutuyor göremiyor bazı şeyleri(
demek ki çok seviyorum, sensiz yapamam lafları yalanmış.
yoksa bu kadar kolay olmazdı bırakması.
üzüldüğüne değmez diyicem ama bu lafın senin üzerinde etkisi olmaz biliyorum
bir süre sonra etkisi kendiliğinden geçer zaten.
geri geldi çok kararlı görünüyordu ama değilmiş demekki:))bir de en son beni deniyor işte ben de arkadaşla konuşacağım diye bende hiçbir şey demedim bundan sonra böyle:)
kiminle konuştun diye sorduğun için seni bıraktıysa boşver gitsin. bu soruyu biz kadınlar hep sorarız.bence bahane etmiş sabırla bekle seviyosa zaten döner yok altında başka neden varsa da çıkar ortaya.
Beklemek ve eğer seni seviyorsa dönecektir konusunda arkadaşlarıma katılıyorum..Şu var senin güvensizlik sorunun ya da sorduğun sorular her ilişkide her zaman sorulacak sorulardır, kendileri bu tür sorular sordularmı hiç sorun olmuyor ama..mutlaka altında başka bir sebep var kafası karıştı böyle bir sebep sundu sen zamana bırak güzelim bu süre içindede kesinlikle iletişim kurma bırak madem gitti sensizliğide anlasın biraz..
güven sorunum varmış sorunlu bir insanmışım...bundan önceki 4.5 senelik ilşkimin sonu aldatılmakla bitti.aldatılım...eee hemen güvenemiyorum haliyle ama hiçbir zaman büyük sorunlar çıkarmadım.çok seviyordu çok aşıktı bensiz yapamazdı yaza doğru istemeye geleceklerdi ama bugün bıraktı beni çokkk kötüyüm ağladım telefonda ya tutamıyorki insan kendinigitme:
canım benim anlıyorum seni;
ama karşındakide heralde kendini ispatladığını düşünmüştür ki..ve sen hala güven problemi yaşıyosan buda onu çaresiz bırakmış olabilir...kendini sana karşı anlattığını ve ondan hala emin olamadığın için ne yapması gerektiğini bilememiştir artık...
ne zmandır birliktesiniz ve bu süreçte hiç seni rahatsız eden bi hareketi oldumu...
yada bu zmana kadar yaşadığın ilişkilerden başkamıydı senin için..
eğer çok başkaydı diyebiliyosan sende ona güveniyosun dmektir ve korkularını bi kenara bırakman gerekir...tabi herzman kendine göre temkinini bırakmamak kaydıyla...
eğer zaten herzaman ona güvensizliğini hissettiriyosan buda onu yıpratmış olabilir...:1hug: