- Konu Sahibi eldevarhayat
-
Çok sağolun en azından artık aramamam ve yazmamam gerektiğini biliyorum. Tek bildiğim bu.Ne yapman gerektigi degil de ne yapmaman gerektiğini biliyorum. sakın yazma, acıdan fenalasıcak gibi olsan da yazma. o bitsin deyince sen yalvarip yakarmadın ya daha cok oturacak onun içine.
Ve 6 buçuk ayı atlatman zir olmaz merak etme. yat uyu simdi dinlen güzelce. :)
Benim hatalarım onun hataları vs.... Bir şeyleri düzeltmek istedikçe yanlış anladı. Sonra ben onu yanlış anladım. Sonra bana soğuk davranmaya başladı. Böyle yaptıkça üstüne düştüm. Üstüne düştükçe kavga ettik hep başa sardık. Kısır döngü.Ne olduda bu hale geldiniz
4 gün sonra da onun doğumgünüydü. Dediğin gibi hediyesini hep düşünmüştüm. Saati kaybolmuştu. Çok aşırıya kaçmadan bir saat alacaktım. Sonra onun sevdiği yemegi yapıp, bir de pasta yapıp buluşmaya götürecektim. Falan filan. Artık önemi kalmadı tabi.Seni cok iyi anlıyorum ruhsuz öküz sen olsan gunlerce dusunup heycanla hediye aalirsin seni kesinlikle haketmiyor
Çok sağolun. Evet düşünülmüş bir ayrılık çünkü sinirle söylemedi. "Biz anlaşamıyoruz yine de kırdığım için özür dilerim" tarzı konuştu. Hadi insanlık bende kalsın, bir daha da arama demeye getirdi.Canım benim seni merhametin ve vicdanlılığınla bile hak etmiyor ki o,ne zamandır düşünüyormuş ayrılığı o ,bahanesi bile ..ktan.
Boşver hiiççç üzülme,kimler çıkar daha karşına
Canim ne erkekler var bosversene.Bak hayatina.Yazma takip etme.Dua et.Sogumaya calis.Deger verse kutlardi5 gün önce doğumgünümdü. Buluştuk. "Sana hediye alamadim. Beğen birsey de alayım" dedi. Sırf trip yaptım diye dusunmesin diye birsey beğendim ve aldı. Ve o gün benim için özel hiçbir şey yapmadı. Havai fişek patlatmasini istemiyordum tabiki. Bir pasta dilimi, ufacık bir çiçek bir sıcaklık bile beni mutlu ederdi. Bilmiyorum ifade bile edemiyorum artık.
Evet haklısınız. Hatalarım vardı ama düzeltmek istedim. Ama sanki izin vermiyordu buna. Bir yanlış yapmami bekler gibi bekliyordu. Bir trip yapayım bir surat yapayım da bana küssün. Tek amacı bu gibi davranıyordu. Öyle de oldu zaten.Yaptığı çok ayıp. Her bayan ilgi bekler. Sevdiğiyle gezme, konuşmak kim istemez ki? Ayrıca telefonda terk edilmeyi kimse haketmiyor.
Sevgilin belli ki bir süredir bu kararı üzerine davranışlar sergiliyordu.
Çok sağolun desteğiniz için gerçekten2gun sonra bugunune gulceksin cnm :) değmez
Bu gece itibariyle artık ben de inandım. Taktik yapmayıp sadece kendim oldum sevgimi sinirimi üzüntümü pişmanlıklarimi hep net gösterdim ve elde var sıfır. Malesef.Erkekleri cok sevmeye gelmiyo ya. Inandim artik buna
Evet haklısınız. Hatalarım vardı ama düzeltmek istedim. Ama sanki izin vermiyordu buna. Bir yanlış yapmami bekler gibi bekliyordu. Bir trip yapayım bir surat yapayım da bana küssün. Tek amacı bu gibi davranıyordu. Öyle de oldu zaten.
Artık zaten tepki veremem bu saatten sonrası gurursuzluga girer ve kendime olan son saygı kırıntım da biter.Eğer hiçbir tepki vermezsen döner
Güldürdünüz beni valla bu moral bozukluğuyla. Denyo tam doğru kelime. Değer vermediğini hissettiğim için hirslaniyordum zaten son zamanlarda. Niye böyle diye düşünmekten düzelsin diye çabalamaktan herseyi beter ettim. Bundan sonra unutmak zorundayımGençken böyle kaç denyo için ağladım hatırlamıyorum! Sana değer vermiyor net! Unutursun zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?