Terk Edildim

Çok sağolun en azından artık aramamam ve yazmamam gerektiğini biliyorum. Tek bildiğim bu.

Seni cok iyi anlıyorum ruhsuz öküz sen olsan gunlerce dusunup heycanla hediye aalirsin seni kesinlikle haketmiyor
4 gün sonra da onun doğumgünüydü. Dediğin gibi hediyesini hep düşünmüştüm. Saati kaybolmuştu. Çok aşırıya kaçmadan bir saat alacaktım. Sonra onun sevdiği yemegi yapıp, bir de pasta yapıp buluşmaya götürecektim. Falan filan. Artık önemi kalmadı tabi.

Canım benim seni merhametin ve vicdanlılığınla bile hak etmiyor ki o,ne zamandır düşünüyormuş ayrılığı o ,bahanesi bile ..ktan.
Boşver hiiççç üzülme,kimler çıkar daha karşına
Çok sağolun. Evet düşünülmüş bir ayrılık çünkü sinirle söylemedi. "Biz anlaşamıyoruz yine de kırdığım için özür dilerim" tarzı konuştu. Hadi insanlık bende kalsın, bir daha da arama demeye getirdi.

Canim ne erkekler var bosversene.Bak hayatina.Yazma takip etme.Dua et.Sogumaya calis.Deger verse kutlardi

Yaptığı çok ayıp. Her bayan ilgi bekler. Sevdiğiyle gezme, konuşmak kim istemez ki? Ayrıca telefonda terk edilmeyi kimse haketmiyor.

Sevgilin belli ki bir süredir bu kararı üzerine davranışlar sergiliyordu.

Yaptığı çok ayıp. Her bayan ilgi bekler. Sevdiğiyle gezme, konuşmak kim istemez ki? Ayrıca telefonda terk edilmeyi kimse haketmiyor.

Sevgilin belli ki bir süredir bu kararı üzerine davranışlar sergiliyordu.
Evet haklısınız. Hatalarım vardı ama düzeltmek istedim. Ama sanki izin vermiyordu buna. Bir yanlış yapmami bekler gibi bekliyordu. Bir trip yapayım bir surat yapayım da bana küssün. Tek amacı bu gibi davranıyordu. Öyle de oldu zaten.

Boşver hayırlısı olsun hakkında. Boşalan yerini daha iyileri doldursun inşallah.

Gençken böyle kaç denyo için ağladım hatırlamıyorum! Sana değer vermiyor net! Unutursun zamanla
Güldürdünüz beni valla bu moral bozukluğuyla. Denyo tam doğru kelime. Değer vermediğini hissettiğim için hirslaniyordum zaten son zamanlarda. Niye böyle diye düşünmekten düzelsin diye çabalamaktan herseyi beter ettim. Bundan sonra unutmak zorundayım

Merhaba bn seda
sevgilim bugün bnden bahanelerle ayrıldı onu çok seviyorum ama bitirdi aynı okuldyz ona yarın nasıl davranmaliyim güçlü takmayan biri olarak mi yoksa üzgün ve moral bozuklugu halinde mi:--(

Madem ayrılmayı seçiyor bırak ayrılsın.
Yani üstüne gidip mesaj atma.
Dönerse senindir demişler.

aynısını yaşadım, hemde aileler tanışmışken terkedildim. Dönmek istedi sonra 3 ay kadar sonra. Ama avucunu yaladı.
şimdi askere gidiyormuş birde arkadaşımı aradı ver telefonu hellalik alıcam dedi ahlaksız, bende onunla konuşucak bişeyim yok dedim yine istedi utanmaz yine konuşmadım dönülmez akşamın ufkundayız kendi derdimi anlatmış gibi oldum ama sakın üzülme erkekler için tek damla gözyaşına değmez. Süslen püslen çık dolaş onlar bizi kaybetti biz değil. Hayat devam ediyor ve biz çok güzelizz daha kimler kimler var kıızz tek kumaş onlar mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…