• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk Edildim

eldevarhayat

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
337
146
303
Antalya
Buluşalım da göreyim diye gece 10lara 11lere kadar beklediğim canım sevgilim beni yarim saat önce telefonda terk etti. İki gün önce bana küsmüştü. O gün telefonda bile 5 dk görüşemedik diye sitem ettim, o da patladı bağırdı çağırdı. Haklıydı belki. Ikimiz de alttan alamadık. Bugün akşam onu aradim ve artık kapatalım bu mevzuyu dedik. Ama tabiki surat yapmaya devam etti. Bir anda eskisi gibi olamazmış çünkü.
1 hafta once hasta ve yavru bir kedi bulmuştum, annesi terk etmiş. Kediyi eve getirmiştim sokakta ölür diye. Bugün fenalaştı, evde öldü. Moral olarak çökmüş durumdaydım o yüzden. Bunu ona söylediğimde üzüldüm dedi. Moral olarak dipte olduğum için ağlamaya başladım. Desteğine ihtiyaç duyduğumu söyledim, birçok şeyin ustuste geldiğini söyledim. Ozetle bana "Git yüzünü yıka yarın konuşuruz" dedi. Ben de "Sen kötü olsaydın seni sabaha kadar dinlerdim" dedim. Durdu durdu ve "Ben ayrılmak istiyorum yapamıyoruz" dedi ve telefondan terk edilmiş oldum.
Anneme de anlatamıyorum şu an hiçbir arkadaşıma da. Bana istediğiniz eleştiriyi yapın. Çok kötüyüm arkadaşlar.

Ne yapman gerektigi degil de ne yapmaman gerektiğini biliyorum. sakın yazma, acıdan fenalasıcak gibi olsan da yazma. o bitsin deyince sen yalvarip yakarmadın ya daha cok oturacak onun içine.

Ve 6 buçuk ayı atlatman zir olmaz merak etme. yat uyu simdi dinlen güzelce. :)

5 gün önce doğumgünümdü. Buluştuk. "Sana hediye alamadim. Beğen birsey de alayım" dedi. Sırf trip yaptım diye dusunmesin diye birsey beğendim ve aldı. Ve o gün benim için özel hiçbir şey yapmadı. Havai fişek patlatmasini istemiyordum tabiki. Bir pasta dilimi, ufacık bir çiçek bir sıcaklık bile beni mutlu ederdi. Bilmiyorum ifade bile edemiyorum artık.

Back
X