• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk Edildim

Bu gece itibariyle artık ben de inandım. Taktik yapmayıp sadece kendim oldum sevgimi sinirimi üzüntümü pişmanlıklarimi hep net gösterdim ve elde var sıfır. Malesef.
Ben de yapmadım da noldu adam evli çıktı. Benle birlikte birini daha idare etmiş onunla evlenmiş. 2,5 senedir birlikteydik daha doğrusu ben birlikte olduğumuzu sanmışım. Kesinlikle şüpheci ve sinsi olacaksın yoksa kaybeden sen oluyorsun....

Ben de yapmadım da noldu adam evli çıktı. Benle birlikte birini daha idare etmiş onunla evlenmiş. 2,5 senedir birlikteydik daha doğrusu ben birlikte olduğumuzu sanmışım. Kesinlikle şüpheci ve sinsi olacaksın yoksa kaybeden sen oluyorsun....
Pessss sok oldum bu nasıl bir olaydır. Hiç mi fark etmedin hiç mi şüphe duymadın? Zaten senden aldığı ahlarla asla mutlu olamaz o iğrenç adam

aynısını yaşadım, hemde aileler tanışmışken terkedildim. Dönmek istedi sonra 3 ay kadar sonra. Ama avucunu yaladı. :cool:
şimdi askere gidiyormuş birde arkadaşımı aradı ver telefonu hellalik alıcam dedi ahlaksız, bende onunla konuşucak bişeyim yok dedim yine istedi utanmaz yine konuşmadım :confused: dönülmez akşamın ufkundayız :KK45: kendi derdimi anlatmış gibi oldum ama sakın üzülme erkekler için tek damla gözyaşına değmez. Süslen püslen çık dolaş onlar bizi kaybetti biz değil. Hayat devam ediyor ve biz çok güzelizz :KK8: daha kimler kimler var kıızz tek kumaş onlar mı ??? :KK73:
Bu helallik isteme konusunu da hiç anlamıyorum zaten. Sen o kadar kır dök bir özür dile ya da helallik işte bitsin gitsin. Bu tipler zora gelemeyen tipler. İki kavgada tartışmada gidiyorsa zaten evlenince de bırakıp gider böyle tipler. Haklısın hayatıma devam edicem.

Bi dk ya adam evliymis ve sen anlamadinmi aksamlari konusmuyormusunuz nasil istir arkadaş Allaha havale edelim oyle insanlari ayaklarına dolansin unutmayin hic birsey yanina kalmaz Allah elbet verir karsiligini kimsenin hakki kimsede kalmaz

Pessss sok oldum bu nasıl bir olaydır. Hiç mi fark etmedin hiç mi şüphe duymadın? Zaten senden aldığı ahlarla asla mutlu olamaz o iğrenç adam
Duydum ama konduramadım. Tecrübesizdim ilk ilişkimdi. Sayesinde artık erkek sinekten bile tiksiniyorum.

Konu sahibi çok aklı başında bir kıza benziyorsun yazdıklarınla. Kendisi kaybetmiş sen yoluna bak. Çok daha iyileri mutlaka çıkacak karsına. Sabret.

Back
X