• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

terk edildim

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
bütün gün içimde bi sıkıntı vardı . birde baktım terk edildim . nedeni ise ben kapanmak istiyordum. o istemiyordu . kaç kere bu yuzden kavga ettik bana yemin ettirdi bana bidaha bu konuyu acma diye . yemin ettim. şimdi de aramızda bı konu vardı . dedimki farz ibadetlerin yapılması gerekıyırmus . kapanmaya cektı mevzuyu tabıı oda var içinde . bana saydı sövdü kaç kere yemin bozdun yıne aynı konuyu actın dıye . kaç kere aramama bitti mi gercekten sacmalama dememe ragmen bıtırdı . ne yapacağım kı sımdı ben . Bende whatsapptan profılımımızı kaldırdım , durumumu değiştirdim . geri donerse de bılmıyorum yanı . affetmek içimden gelmıyor çok sevıyorum ama . gururuma dokundu terk edilmek . su an ağlamam falan gerekıyor ama ağlayamıyorum . sap gibi kaldım . kendimde tek gücü buraya yazmakta buldum . kımseyle de paylasamıyorum . ha bırde nişanlıydık

bütün gün içimde bi sıkıntı vardı . birde baktım terk edildim . nedeni ise ben kapanmak istiyordum. o istemiyordu . kaç kere bu yuzden kavga ettik bana yemin ettirdi bana bidaha bu konuyu acma diye . yemin ettim. şimdi de aramızda bı konu vardı . dedimki farz ibadetlerin yapılması gerekıyırmus . kapanmaya cektı mevzuyu tabıı oda var içinde . bana saydı sövdü kaç kere yemin bozdun yıne aynı konuyu actın dıye . kaç kere aramama bitti mi gercekten sacmalama dememe ragmen bıtırdı . ne yapacağım kı sımdı ben . Bende whatsapptan profılımımızı kaldırdım , durumumu değiştirdim . geri donerse de bılmıyorum yanı . affetmek içimden gelmıyor çok sevıyorum ama . gururuma dokundu terk edilmek . su an ağlamam falan gerekıyor ama ağlayamıyorum . sap gibi kaldım . kendimde tek gücü buraya yazmakta buldum . kımseyle de paylasamıyorum . ha bırde nişanlıydık
Cidden anlayamiyorum bu devranin duzenini. Bende kapanmak istemiyorum calismak istiyorum diye terkedildim daha iki gun once. Cildirmalik bir durum. Benimde cok zoruma gitti. Hakaretler kufurler biton soyledi. Gidis o gidis. Hakkinda hayirlisi olsun insallah

Cidden anlayamiyorum bu devranin duzenini. Bende kapanmak istemiyorum calismak istiyorum diye terkedildim daha iki gun once. Cildirmalik bir durum. Benimde cok zoruma gitti. Hakaretler kufurler biton soyledi. Gidis o gidis. Hakkinda hayirlisi olsun insallah
anlıyorum seni

Inan cok kotu bir durum. Konu ne olursa olsun karsi tarafin seni her halinle sevebilecegini gorememek cok zor. Fikirlerine saygi duymamasi cok zor. Benim 8 yillik iliskim bitti. Ilk askimdi. Guya evleniyorduk yaza. Sizde hakaret kufur oldumu bilmiyorum ama sizi cok iyi anliyorum. Icim hala aciyor. Terk edildim. Gururum yerle bir oldu ama hala uzuluyorum. Insallah en kisa surede gecer :(

Inan cok kotu bir durum. Konu ne olursa olsun karsi tarafin seni her halinle sevebilecegini gorememek cok zor. Fikirlerine saygi duymamasi cok zor. Benim 8 yillik iliskim bitti. Ilk askimdi. Guya evleniyorduk yaza. Sizde hakaret kufur oldumu bilmiyorum ama sizi cok iyi anliyorum. Icim hala aciyor. Terk edildim. Gururum yerle bir oldu ama hala uzuluyorum. Insallah en kisa surede gecer :KK43:
küfür hakaret . zaten dilnde hep bır ayrılma vardı ama kzıgınlıklaydı . şimdi gercek oldu . şuan dısarı cıkıp bağırmak istiyorum . ağlıyorum zaten bırde durumuna bı seyler yazmıs ıyıce canım acıdı

Hayat görüşleriniz farklı. Bu durumun tam tersi de olabilirdi siz kapalı biri olup açılmak isteseydiniz sevgiliniz bunu istemeseydi yine hak verirdim sevgilinize. Çünkü sizi başta öyle görmüş, öyle istemiş. Bu tarz ona uymuyor demek ki yapacak bir şey yok. Umarım tesettürlü bir eş isteyen, kafa yapınıza uygun birisiyle yolunuza devam edersiniz.

Farklı hayat görüşleriniz varmış sonrasında sıkıntı yaşayacağınıza baştan kokmuş balık ne güzel.Üzülmeyin ve size saygı duymayan birini affetmeyin lütfen

ama kapanayım dıye bı karar vermedım kafam karısıktı sadece kapanacagımdan değil

küfür hakaret . zaten dilnde hep bır ayrılma vardı ama kzıgınlıklaydı . şimdi gercek oldu . şuan dısarı cıkıp bağırmak istiyorum . ağlıyorum zaten bırde durumuna bı seyler yazmıs ıyıce canım acıdı
Bilirim o durumu. Aynisini yapmis benimkide. Durumuna utanmadan hala kendini hakli bulan yazilar vs.Nefesim kesilene kadar agladim resmen. Icim sökuluyo zannettim. Hayatim bitti zannettim. Keske birbirimizi bu berbat konuda degilde mutlu bir konuda anlayabilmis olsaydik. Inan oyle cok uzuldumki. Ayni psikoloji icindeyim suan. Ozur diler en azindan diye bekledim bide salak gibi ben. Dilemedi tabi. Oda ayri zoruma gitti. Bir kalemde siliniyoruz iste.
Heryerden engelledim. Whatsapp vs. Cagri ve msj olarakta engelledim. En azindan diyorumki nasilsa atmicak ama atarsada tavrimi bilsin. Sizde bunu yapabilirsiniz. Surekli bakmak daha kotu yapiyor cunku :(

Bilirim o durumu. Aynisini yapmis benimkide. Durumuna utanmadan hala kendini hakli bulan yazilar vs.Nefesim kesilene kadar agladim resmen. Icim sökuluyo zannettim. Hayatim bitti zannettim. Keske birbirimizi bu berbat konuda degilde mutlu bir konuda anlayabilmis olsaydik. Inan oyle cok uzuldumki. Ayni psikoloji icindeyim suan. Ozur diler en azindan diye bekledim bide salak gibi ben. Dilemedi tabi. Oda ayri zoruma gitti. Bir kalemde siliniyoruz iste.
Heryerden engelledim. Whatsapp vs. Cagri ve msj olarakta engelledim. En azindan diyorumki nasilsa atmicak ama atarsada tavrimi bilsin. Sizde bunu yapabilirsiniz. Surekli bakmak daha kotu yapiyor cunku :KK43:
çok kotuyum her seyımı mahvettiiiiiiiiiiiiiii bağırmak ağlamak kosmak istiyorum deli gibi

Ben de hayat tarzı uymayan kişilerin birlikte olmamaları gerektiği düşüncesini savunanlardanım. Ayrılmasaydınız ilerde çok çok büyük sorunlarla karşı karşıya kalabilirdiniz. Sizin kararlarınıza saygı duymayan biri ile devam etmemeniz bence sizin yararınıza. Bunu da atlatırsınız, Allah yardımcınız olsun..

Back
X