- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
şimdi de mesaj atıyr ıkımzde kopek gibi pısman olcaz dıyeicinden geldigi gibi agla. Tutma sakin kendini. Yorulana tukenene kadar agla. Akıt icindekileri. Baska turlu olmuyor cunku
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi de mesaj atıyr ıkımzde kopek gibi pısman olcaz dıyeicinden geldigi gibi agla. Tutma sakin kendini. Yorulana tukenene kadar agla. Akıt icindekileri. Baska turlu olmuyor cunku
şimdi de mesaj atıyr ıkımzde kopek gibi pısman olcaz dıye
çok kırıldım çom sevıyrum ama yıklıdım remen su yarım saatteAllah im anlamiyorum neden bunu yapiyor o zaman. Neden bu eziyet. Anlam veremiyorum.
Sevdigini biliyorum. Belli oluyor bu. Benim ne derece yorum yapmam dogru bu kafayla ama iyi dusun olurmu. Kufur hakaret bunlar cok kotu seyler. Benim kulaklar neler duydu. Saygisizca. Suan mantiginizin az devrede olduguda ortada. Iciniz sizliyor ama detaylica dusunup karar verin olurmu. Insallah mutlu olursun. Aglamazsin bidaha boyle.çok kırıldım çom sevıyrum ama yıklıdım remen su yarım saatte
Sevdigini biliyorum. Belli oluyor bu. Benim ne derece yorum yapmam dogru bu kafayla ama iyi dusun olurmu. Kufur hakaret bunlar cok kotu seyler. Benim kulaklar neler duydu. Saygisizca. Suan mantiginizin az devrede olduguda ortada. Iciniz sizliyor ama detaylica dusunup karar verin olurmu. Insallah mutlu olursun. Aglamazsin bidaha boyle.çok kırıldım çom sevıyrum ama yıklıdım remen su yarım saatte
inşallah sende çok mutlu olursunSevdigini biliyorum. Belli oluyor bu. Benim ne derece yorum yapmam dogru bu kafayla ama iyi dusun olurmu. Kufur hakaret bunlar cok kotu seyler. Benim kulaklar neler duydu. Saygisizca. Suan mantiginizin az devrede olduguda ortada. Iciniz sizliyor ama detaylica dusunup karar verin olurmu. Insallah mutlu olursun. Aglamazsin bidaha boyle.
kapanmıcam kı sadece arada aklım karısıyır bu farz olduğu ıcınSevdigini biliyorum. Belli oluyor bu. Benim ne derece yorum yapmam dogru bu kafayla ama iyi dusun olurmu. Kufur hakaret bunlar cok kotu seyler. Benim kulaklar neler duydu. Saygisizca. Suan mantiginizin az devrede olduguda ortada. Iciniz sizliyor ama detaylica dusunup karar verin olurmu. Insallah mutlu olursun. Aglamazsin bidaha boyle.
Kapanmak istesen bile bunu ayrilma noktasina getirmemeli.hakaretlere donusturmemeli bencekapanmıcam kı sadece arada aklım karısıyır bu farz olduğu ıcın
Hayat görüşlerınız farklı oldugu ıcın zaten bu ılışkı uzun sürmez canım rabbım kalbıne gore versın inşallah rabbım allah korkusu olanlarla karşılaştırsın dılerım hakkında hayrlısı olurbütün gün içimde bi sıkıntı vardı . birde baktım terk edildim . nedeni ise ben kapanmak istiyordum. o istemiyordu . kaç kere bu yuzden kavga ettik bana yemin ettirdi bana bidaha bu konuyu acma diye . yemin ettim. şimdi de aramızda bı konu vardı . dedimki farz ibadetlerin yapılması gerekıyırmus . kapanmaya cektı mevzuyu tabıı oda var içinde . bana saydı sövdü kaç kere yemin bozdun yıne aynı konuyu actın dıye . kaç kere aramama bitti mi gercekten sacmalama dememe ragmen bıtırdı . ne yapacağım kı sımdı ben . Bende whatsapptan profılımımızı kaldırdım , durumumu değiştirdim . geri donerse de bılmıyorum yanı . affetmek içimden gelmıyor çok sevıyorum ama . gururuma dokundu terk edilmek . su an ağlamam falan gerekıyor ama ağlayamıyorum . sap gibi kaldım . kendimde tek gücü buraya yazmakta buldum . kımseyle de paylasamıyorum . ha bırde nişanlıydık
Kapanmak istesen bile bunu ayrilma noktasina getirmemeli.hakaretlere donusturmemeli bencefikirlerine saygi duymali. Saygi olmadan sevgi olmaz derler,bana hep sacma gelirdi ama gercekten inaniyorum artik buna. Ya ben duygusal yaklasiyorum. Mantikli davranamiyorum suan. Gozlerim doluyor
en dogru karari sen vericeksin. Allah yardimcin olsu
olmaz bu iş, bukonu olmazsa olmaz ciddi birkonubütün gün içimde bi sıkıntı vardı . birde baktım terk edildim . nedeni ise ben kapanmak istiyordum. o istemiyordu . kaç kere bu yuzden kavga ettik bana yemin ettirdi bana bidaha bu konuyu acma diye . yemin ettim. şimdi de aramızda bı konu vardı . dedimki farz ibadetlerin yapılması gerekıyırmus . kapanmaya cektı mevzuyu tabıı oda var içinde . bana saydı sövdü kaç kere yemin bozdun yıne aynı konuyu actın dıye . kaç kere aramama bitti mi gercekten sacmalama dememe ragmen bıtırdı . ne yapacağım kı sımdı ben . Bende whatsapptan profılımımızı kaldırdım , durumumu değiştirdim . geri donerse de bılmıyorum yanı . affetmek içimden gelmıyor çok sevıyorum ama . gururuma dokundu terk edilmek . su an ağlamam falan gerekıyor ama ağlayamıyorum . sap gibi kaldım . kendimde tek gücü buraya yazmakta buldum . kımseyle de paylasamıyorum . ha bırde nişanlıydık
Sizin kapanmaniz neden nisanlinizi bu kadar rahatsiz ediyor ki ???
Alip veremedigi neymis türbanla ?
Sordunz mu ?
Ayrica kapanmaniz uzerine size yemin ettirmeside ayri bir olay![]()