• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

terk edildim

son kararın bu mu dedi bana . ben sana uc defa sordum ve sen boyle bırsey ıcın benden ayrıldın dedım . ben bı defa soylerım soram bana tekrar dedim

çok kırıldım çom sevıyrum ama yıklıdım remen su yarım saatte
Sevdigini biliyorum. Belli oluyor bu. Benim ne derece yorum yapmam dogru bu kafayla ama iyi dusun olurmu. Kufur hakaret bunlar cok kotu seyler. Benim kulaklar neler duydu. Saygisizca. Suan mantiginizin az devrede olduguda ortada. Iciniz sizliyor ama detaylica dusunup karar verin olurmu. Insallah mutlu olursun. Aglamazsin bidaha boyle.

arar yine merak etme.
ama şöyle bi durum var, seni kapalıyken tanıyıp birlikte olsaydı ve sonradan açılmanı isteseydi haksız bulurdum.

ama o seni açıkken tanımış, kriterlerine uyduğun için gelmiş sana. şimdi ise kapanıcam diyorsun, o da kapalı biriyle birlikte olmak istemiyor işte. belki de sen en başından kapalı olsaydın seninle birlikte olmayacaktı değil mi?

aslında senin kararlarına saygı duyması gerek, seviyorsa açık ya da kapalı olmanı umursamaması gerek. ama konuya diğer dediğim açıdan da bak.

çok kırıldım çom sevıyrum ama yıklıdım remen su yarım saatte
Sevdigini biliyorum. Belli oluyor bu. Benim ne derece yorum yapmam dogru bu kafayla ama iyi dusun olurmu. Kufur hakaret bunlar cok kotu seyler. Benim kulaklar neler duydu. Saygisizca. Suan mantiginizin az devrede olduguda ortada. Iciniz sizliyor ama detaylica dusunup karar verin olurmu. Insallah mutlu olursun. Aglamazsin bidaha boyle.

inşallah sende çok mutlu olursun

kapanmıcam kı sadece arada aklım karısıyır bu farz olduğu ıcın

Barisirsiniz siz. İlişkiniz yasiniza uygun ilerliyor. Kapanacaksaniz pat diye kapanın geçin, konuşmak yaralar sizi daha da. Kapanmaya karsiysa rahat edemezsiniz

kapanmıcam kı sadece arada aklım karısıyır bu farz olduğu ıcın
Kapanmak istesen bile bunu ayrilma noktasina getirmemeli.hakaretlere donusturmemeli bence :( fikirlerine saygi duymali. Saygi olmadan sevgi olmaz derler,bana hep sacma gelirdi ama gercekten inaniyorum artik buna. Ya ben duygusal yaklasiyorum. Mantikli davranamiyorum suan. Gozlerim doluyor :( en dogru karari sen vericeksin. Allah yardimcin olsu

siz çok yakında barışırsınız. zaten sizin kafanız karışık yani giyimle ilgili bir şeye karar vermiş değilsiniz. ve büyük ihtimal evlenirsiniz ama sonrası nolur bilemem uyuşmayan noktalar baya var gibi.umarım mutlu olursun.

bütün gün içimde bi sıkıntı vardı . birde baktım terk edildim . nedeni ise ben kapanmak istiyordum. o istemiyordu . kaç kere bu yuzden kavga ettik bana yemin ettirdi bana bidaha bu konuyu acma diye . yemin ettim. şimdi de aramızda bı konu vardı . dedimki farz ibadetlerin yapılması gerekıyırmus . kapanmaya cektı mevzuyu tabıı oda var içinde . bana saydı sövdü kaç kere yemin bozdun yıne aynı konuyu actın dıye . kaç kere aramama bitti mi gercekten sacmalama dememe ragmen bıtırdı . ne yapacağım kı sımdı ben . Bende whatsapptan profılımımızı kaldırdım , durumumu değiştirdim . geri donerse de bılmıyorum yanı . affetmek içimden gelmıyor çok sevıyorum ama . gururuma dokundu terk edilmek . su an ağlamam falan gerekıyor ama ağlayamıyorum . sap gibi kaldım . kendimde tek gücü buraya yazmakta buldum . kımseyle de paylasamıyorum . ha bırde nişanlıydık
Hayat görüşlerınız farklı oldugu ıcın zaten bu ılışkı uzun sürmez canım rabbım kalbıne gore versın inşallah rabbım allah korkusu olanlarla karşılaştırsın dılerım hakkında hayrlısı olur

Sakın kendinden taviz verme. Hiç bir erkek için değmiyor. Hayata bakışın seni ilgilendirir onu değil.

Kapanmak istesen bile bunu ayrilma noktasina getirmemeli.hakaretlere donusturmemeli bence :KK43: fikirlerine saygi duymali. Saygi olmadan sevgi olmaz derler,bana hep sacma gelirdi ama gercekten inaniyorum artik buna. Ya ben duygusal yaklasiyorum. Mantikli davranamiyorum suan. Gozlerim doluyor :KK43: en dogru karari sen vericeksin. Allah yardimcin olsu

Aslında hakaret deemez evet ama ayrilmak istemesi çok doğal.
Çünkü kapanmak hayatı komple değiştiren bir şey. Ve evlilik tüm hayatıni paylasmak.
Mesela tatil anlayislari değişecek belki, yada alkollü mekana gitmek istese gidemeyebilir, çocuğuna dini bir eğitim vermemek isteyebilir ama diğer taraf da dini bir eğitim vermek isteyebilir.
Biri namazı orucu aksatmayan bir eş hayal ederken diğer eşin hayalleri daha farklı olabilir.
Bu nedenle kapanmak basit bir şey değil
Komple hayatı değiştiren bir karar.
Sadece görsel basit bir karar değil. Hayatı tümüyle değiştiren bir karar.
İki tarafın hayatını yasama şekli komple farklıysa ayrılmak en doğrusu.
Ben aşkından ölsem muhafazakar biriyle evli kalamam. Bugün bosanirdim

Sizin kapanmaniz neden nisanlinizi bu kadar rahatsiz ediyor ki ???
Alip veremedigi neymis türbanla ?
Sordunz mu ?
Ayrica kapanmaniz uzerine size yemin ettirmeside ayri bir olay o_O

bütün gün içimde bi sıkıntı vardı . birde baktım terk edildim . nedeni ise ben kapanmak istiyordum. o istemiyordu . kaç kere bu yuzden kavga ettik bana yemin ettirdi bana bidaha bu konuyu acma diye . yemin ettim. şimdi de aramızda bı konu vardı . dedimki farz ibadetlerin yapılması gerekıyırmus . kapanmaya cektı mevzuyu tabıı oda var içinde . bana saydı sövdü kaç kere yemin bozdun yıne aynı konuyu actın dıye . kaç kere aramama bitti mi gercekten sacmalama dememe ragmen bıtırdı . ne yapacağım kı sımdı ben . Bende whatsapptan profılımımızı kaldırdım , durumumu değiştirdim . geri donerse de bılmıyorum yanı . affetmek içimden gelmıyor çok sevıyorum ama . gururuma dokundu terk edilmek . su an ağlamam falan gerekıyor ama ağlayamıyorum . sap gibi kaldım . kendimde tek gücü buraya yazmakta buldum . kımseyle de paylasamıyorum . ha bırde nişanlıydık
olmaz bu iş, bukonu olmazsa olmaz ciddi birkonu

Sizin kapanmaniz neden nisanlinizi bu kadar rahatsiz ediyor ki ???
Alip veremedigi neymis türbanla ?
Sordunz mu ?
Ayrica kapanmaniz uzerine size yemin ettirmeside ayri bir olay o_O

İnsan hayatını istediği gibi secmekte özgürdür. Eş seçiminde de
Ben de erkek olsam istemezdim mesela inancım yok çünkü.
Dolayısıyla dindar bir es secmedim kendime uyun birini seçtim.
Seçimler özgürdür bunu sorgulamanız hoş değil.
Ki bizim ailemizde muhafazakar bir gelin hiç mutlu olamaz biz baskı yapmayiz ama. Düğünler ickilidir, toplantılar ickilidir. Ailece bir aradaysak masada ya sarap ya rakı olur mesela. O da rahat edemez ki.
Bu nedenle herkes kendine uygun biriyle evlenmeli.
Ki eşlerin dış gorunuste de söz hakkı vardır.
Mesela ben kızıl saç sevmiyorsam bunu belirtmek hakkım aynı şekilde bası örtülü eş istememek de hakkı.

Back
X