Terk edilmiş çocuklar..

Snmz74

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
54
27
3
Adam ağladı, çocuklar sevindi.
Adam perişan oldu, çocuklar nefret etti. Adam güçlendi, çocuklar hayat buldu aile kenetlendi
Ve terk edilmiş hiç bir cocuk annesini affetmedi..

Nerden baslıcagını bilemediğim için parca parca ilerliyorum yasadıklarımı değilde hissettiklerimi dökmek istiyorum..

Kusura bakmayın dertlisiniz belki ama şu yazdığınıza bakıp verebileceğim tek tepki "eeeeee?"

Facebook gönderisi gibi edebi/şiirsel metinler yazınca çözüm önerisi sunamıyoruz maalesef. Canınızı sıkan neyse olduğu gibi anlatsanız?
Canımsınn...:KK5:

Allah aşkına biri de üye olurken forum kurallarını okusa keşke.... Geçen günde saçma sapan konular açan üye vardı banlandı sonunuz onun gibi olmasın da...

Kusura bakmayın dertlisiniz belki ama şu yazdığınıza bakıp verebileceğim tek tepki "eeeeee?"

Facebook gönderisi gibi edebi/şiirsel metinler yazınca çözüm önerisi sunamıyoruz maalesef. Canınızı sıkan neyse olduğu gibi anlatsanız?
Kusura bakmayın ben buraya üye olurken sadece dert anlatıcaksınız his yazmıcasınız edebi dil kullanmıcaksınız diye bi form görmedim brn hikayemi anlatmıyorum hislerimi anlatıyorum begenmediysenız size fazla geldiyse okumayabilirsiniz normalde elestırıye acıgım ama kac kere yazdım derman degıl kendimi rahatlatıcak yontem buldum hislerimi yazıyorum diye ben böyle bi form actım eger size yanlıs geldiyse saygı duyarım hevesimi kursagımda bırakmamanızı rica ederim baska forumlarda dert anlatanlara yardımcı olabılırsınız tesekkurler

Bir forum açtım başka forumlar filan derken hiç başka forumlara üye olmadığınızı burdaki jargonu ve kuralları bilmediğinizi anlıyorum...
Güzelce anlatın derdinizi her neyse böyle yaparak dikkat çekerim filan mı zannediyorsunuz?

Kusura bakmayın ben buraya üye olurken sadece dert anlatıcaksınız his yazmıcasınız edebi dil kullanmıcaksınız diye bi form görmedim brn hikayemi anlatmıyorum hislerimi anlatıyorum begenmediysenız size fazla geldiyse okumayabilirsiniz normalde elestırıye acıgım ama kac kere yazdım derman degıl kendimi rahatlatıcak yontem buldum hislerimi yazıyorum diye ben böyle bi form actım eger size yanlıs geldiyse saygı duyarım hevesimi kursagımda bırakmamanızı rica ederim baska forumlarda dert anlatanlara yardımcı olabılırsınız tesekkurler
burası dert konusu adı üstünde bir derdim var konu dert yazılır üyeler olarak da elimizden geldiğince yardım etmeye çalışılır

Mune Mune @Margarikotin

Forumun kuralları dışına çıkıyorsunuz, kendi keyfime uymadığından değil benim uyarım. Dilediğiniz gibi yazmak istiyorsanız bir blog açın içinizi dökün. Burası dert/sorun anlatıp öneri almayı amaçlayan bir platform.

Bir forum açtım başka forumlar filan derken hiç başka forumlara üye olmadığınızı burdaki jargonu ve kuralları bilmediğinizi anlıyorum...
Güzelce anlatın derdinizi her neyse böyle yaparak dikkat çekerim filan mı zannediyorsunuz?
Neden kötü algılıyosunuz burda bırının dıkkatını cekmek elime ne gecirirki baska konular actıgımdan bahsetmek istemiştim benım dersim kimseye dert yanmak degıl lutfen anlayın benım derdim hislerimi paylasmak fırsat verilmiyo ki anlatıyım o yuzden artık bu tarz elestirilere cevap vermicem cunku yazdıgım seyi 100 kere yazar oldun cok tesekkürler

Her cümleniz için ayrı konu mu açacaksınız? bi nefeste yazın gitsin. Bölük börçük dalga geçer gibi Mune Mune bu şekilde ilerlemek doğru mu bilemedim.

Forumun kuralları dışına çıkıyorsunuz, kendi keyfime uymadığından değil benim uyarım. Dilediğiniz gibi yazmak istiyorsanız bir blog açın içinizi dökün. Burası dert/sorun anlatıp öneri almayı amaçlayan bir platform.
Bende böyle bi sekilde yazıyorum öneri aldıgım ve benı anlayıp tavsiye verende cok oldu adı konusuna bakmadan anlamak istediği veya benımle benzer hissi paylastıgı için cevap atan insanlarda oldu şıtfen bırakın ben onlrla konusayım olur mu

Her cümleniz için ayrı konu mu açacaksınız? bi nefeste yazın gitsin. Bölük börçük dalga geçer gibi Mune Mune bu şekilde ilerlemek doğru mu bilemedim.
Bende oyle istemiştim tek bi yerden içimden geceni bugun yarın aksam sabah yazıyım rahatlıyım istmistim siteye bakıncada baya buyuk hayaller kurup rahatlıcagıma ınanmıstım ama onsanşar ya farklı yere cekti yada böldü bende baska yerden baslarsam duzelir sandım ama öylede olmuyomus dersimi aldım

Neden kötü algılıyosunuz burda bırının dıkkatını cekmek elime ne gecirirki baska konular actıgımdan bahsetmek istemiştim benım dersim kimseye dert yanmak degıl lutfen anlayın benım derdim hislerimi paylasmak fırsat verilmiyo ki anlatıyım o yuzden artık bu tarz elestirilere cevap vermicem cunku yazdıgım seyi 100 kere yazar oldun cok tesekkürler
Valla cesaret varsa anlat derdini biz dinleriz böyle yaparak daha çok dikkat çekiyorsun.Vicdan yok terk edilmiş çocuklar kişilik bölünmesi.Siz derdimden ne anlarsınız beee dersen terapi en uygun olur bizim elimizden ne gelsin?

Burada arka arkaya konu acarak derdinizi anlatmadan sadece icinizi dokerek yazarsaniz banlanirsiniz. Yani bir konu olmali. Tivit atar gibi yazilmiyor bu forumda.
Yazabildiğim kadarıyla yetinirim veya baska bi foruma uye olurum buranın böyle olucagını dusunmemiştim

Back
X