Terk etme seramonisi

Yanlis anlamadim farkettim ne kadar kizgin oldugunu,hicbisey yapmasan bile o hakketttigini bulur merak etme.ben inanirim ilahi adalete!

Vallah aslinda istemege geldiklerinde bombayi patlatmaniz en iyisi ama anasi fettan diyosunuz ve evet ailenizde isin icinde olcak... Arayin sana hayatinda olan kizlarla mutluluklar, sen beni hak etmedin deyin kapatin...sonrada hic muhattap olmayin...telefonlarina falan cikmayin...sessiz kalisiniz onu terkedisiniz ona en büyük ceza olacaktir...hakkinizda hayirlisi...

ben uygun bir sekilde acıklarım durumu ailem her kararımda arkamdadır

ne demek istedin anlamadım dogrusu

Sen hani ceza vermek için başkasına aşık oldum falan demeyi düşünüyorsun ya o zaman tatsızlık çıkar annesi fettansa ve san bu yolla ayrılırsan senin açından iyi düşünmezler diyorum.
Tekrar tekrar diyorum hanılmığını bozmadan doğrularla ayrıl ayrılıcaksan

bu arada yanlıs anlasılmıs sanırım düzenli bir ilişkisi yok benden başka
ama flört ettiği üc bes gün görüstügü cıktığı takıldıgı kızlar var, aldatılmak olarak bunu adlediyorum

annesinden hic korkmuyorum bizimki de annesinin sözünden hic cıkmaz zaten
gayette anladıkları dilden konusurum istesem
zaten bu zamana kadar hanımlıgımdan sustum ama bir yere kadar

Dananın kuyruğunu koparıcak söz bu işte.
Bu tip adamın düzenli ilişkisi olmaz tabii.
Arı tek bi çicekten mi bal alırmışş..
Bu aldatmadır işte flört etmek çıkmak takılmak aldatmadır aldatma.
Flört eden takılan çıkan kişi uslu durur mu hiç ?
Durmaz.
Bi tensel bi mevzu vardır yüksek ihtimalle.
Düşünsene diğer kızların yanından senin yanına geliyor..
Ne kadar kötü değil mi?
Bende aldatıldım duygusal olaraktı ama aldatma aldatmadır.
Burda bazı konularda gitti arkadaşlarıyla takıldı kızlarda vardı yanında aldattıbeni diye inim inim inleyen kişilerde oluyor düşün yani sadece yanında kız olmasa acaba aldattı mı sorusunu akıllara getirirken bu durum düpedüz aldatma.
Ve bi erkeğin içini acıtıcaksan doğrulukla acıtırsın.
Kendinden utandırarak acır onun canı.
Temiz ayrıl. Temizliğini vur yüzüne.
Aklı başına geldiğinde kapında köpek olucak ama takmıcaksın sürünücek kesin sürünücek.
Sen sadece ALLAHa havale et o o kadar güzel cezalandırır ki burda fikir yürüttüklerimizi yapsan acı belki o kadar yanmaz.
ALLAHa bırak o herşeyin iyisi bilir

annesinden hic korkmuyorum bizimki de annesinin sözünden hic cıkmaz zaten
gayette anladıkları dilden konusurum istesem
zaten bu zamana kadar hanımlıgımdan sustum ama bir yere kadar

Hanımlığa devam et canım

Bunları yapan insanın sizi seviyo olduğunu düşünmüyorum açıkcası Bunun içinde nasıl ayrılırsanız ayrılın canının sizin kadar çok yanıcağını sanmıyorum. Onun buna çokta uzak olduğu bi tavırla yani dürüst davranarak ayrılın

Son düzenleme:
peki sence hicbir acıklama yapmadan mı ayrılmalıyım yoksa, bu durumu dillendirerek mi?

Ben sizin yerinizde olsam yüzüne karşı tüm öfkemi kafasından aşağı kadar boşaltır,herşeyi bildiğimi herşeyin bittiğini söyler,ailesini arar herşeyi anlatır bu iş burda biter derdim..
Bana ulaşacak tüm yolları kapatır,pişmanlığıyla başbaşa bırakırdım..
Ailenize kötü sahneleri yaşatmanıza gerek yok,güzelce açıklamak yeterli olacaktır..
İstemeye gelmeye hiç boşuna zahmet etmesinler..

maalesef haklısınız galiba

annesi zaten sürekli buna kız bulan biri
dediginiz gibi sevseydi anne bana bulma kimseyi ben yalnızca summers i istiyorum derdi

sevmediği acık
ben rest cekince annesinin baska bir kız bulacağı da
ben yalnızca üzülsün istiyorum
üzülsünler
kadınları evlenıp ev işi yapacak cinsel ihtiyacları giderecek birer meta olarak görmekten vazgecsinler...

Birini bu denli üzen birinin karşısına adriana lima gibi bi kadın bile çıksa sadece gözlerini doyururlar birde bedenlerini ama o şaheser gibi kadında senin iyi yönlerini bulamaz.
Olay güzellik meselesi değil ah ! etme meselesine dönüyor bu durumda çünkü.
ALLAH mazlumun ahını boşta bırakmaz

cok guzel dıyosunda bu ah lar nezaman cıkar?ahının cıkmasını bekleyen bırısı olarak soruyorum bunu zıra konu sahıbının yasadıklarını bı sene once yasamıs bırısıyım

Amin kuzum amin.
Bende inanıyorum ilahi adalete, bu derece insanlıktan yoksun olan bir erkek hangi kadınla evlense mutsuz eder kadına köle gibi davranır
ve herkes bilir
MUTSUZ OLAN KADIN MUTLU EDEMEZ!

2.sini yapmanızı önermem cünkü amac ona acı cektirmek sizi kaybettiğini güzel bir aşktan yoksun kaldığını göstermekse 2.si ters tepecektir yani belki iyi ki kurtulmuşum demek ki aldatabilecek potansiyelde bir insanmış bile der bence eğer bir cırpıda bitti deyip konuyu kapatabilecekseniz yani konuyu uzatıp uzun uzun acıklayıp konuyu deşe deşe onun size kendisini aklayacak şeyler söylemesine frsat vermeyecekseniz suskun kalmayı becerebilirseniz ilk söylediğinizi yapın derim cünkü ona verdiğiniz her fırsatta yaptıkları her ne kadar yanlış olsa da kendini savunacaktır bu da onun enazından icini rahatlatmasına sebep olabilir bence ilki

evlenıp mutsuz oldugunda cıkar canım.
ben ne yaptım der, faceden arar seni profil fotogradındaki cocuklarınla cektirgin resme bakar hayıflanır, hayat işte...
gün gelir devran döner...

cok guzel dıyosunda bu ah lar nezaman cıkar?ahının cıkmasını bekleyen bırısı olarak soruyorum bunu zıra konu sahıbının yasadıklarını bı sene once yasamıs bırısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…