Terk etme seramonisi

evlenıp mutsuz oldugunda cıkar canım.
ben ne yaptım der, faceden arar seni profil fotogradındaki cocuklarınla cektirgin resme bakar hayıflanır, hayat işte...
gün gelir devran döner...

inş ıkımız ıcınde bu devran cok cabuk doner

Sessiz sedasız gitmek her zaman işe yaramıştır..
Etrafımda gördüğüm kadarıyla...
Erkekeğe en koyan budur.

o zamanda ona koyduğum şartları yapacak kadar cesareti yoktu o yuzden ayrıldı der kendini rahatlatır
iki ucu camurlu değnek misali

cok guzel dıyosunda bu ah lar nezaman cıkar?ahının cıkmasını bekleyen bırısı olarak soruyorum bunu zıra konu sahıbının yasadıklarını bı sene once yasamıs bırısıyım

Benim ahlarım bir bir çıktı (2 kez aldatılmış biriyim üstelik...)
Zamanı vardır ama o ahlar çıktığında o kişi sizin canınızı yaktığı için olduğunu farkına varıyor.

Amin kuzum amin.
Bende inanıyorum ilahi adalete, bu derece insanlıktan yoksun olan bir erkek hangi kadınla evlense mutsuz eder kadına köle gibi davranır
ve herkes bilir
MUTSUZ OLAN KADIN MUTLU EDEMEZ!

Mutlu olamaz kimseyle anca aradan zaman geçer sende unutursun mutlu olsunda bana bulaşmasın dersin o zaman mutlu olur.
Dediğim gibi 2 kez aldatıldım şimdi mutlu olsunlarbenim yüzümden mutsuz olmalarını istemem diyorum inşALLAHta mutludurlar
Ama bir tanesinin aklına sık sık gelmeyi istiyorum naptım ben desin ama onundışında mutlu olsun
Böylede garibim

Hmmmmm. Başka kızlarla flörtttt. Öncelikle tebrik ederim ki afedeyimmi dememişsiniz.
Şimdi bence ;
Bir erkek ne pislik yaparsa yapsın ne kadar kötü olursa olsun kız öncelikle kendine yakışanı ve edebini düşünmeli.
Başkasına aşığım demek biraz ben edepsizim demek. Sen suçlu olursun. herkese der ki benleyken başkasına aşık oldu banada iftira atıyor. Kanıtlayamazsında.
Açıklama yapmazsanda arayıp duru ne ne diye merak eder. Ömür boyu belkide rahatsız eder seni .

Bence ;
Bigün buluşun. Karşına oturt . Bu anlatacaklarındaan sonra ne olursa olsun dönüş olmadığını vurgula. Herşeyi anlat bildiğin. Sonrada edebimden susuyorum ve tertemiz ayrılıyorum senden. Hakkım helal olsun de arkanı dön git. Ne derse desin birdahada görüşme konuşma.

Canım ben olsam..gelsinler istemeye,alsınlar çikolatalarını,çiçeklerini,bir güzel masraflarını yapsınlar
Sonra babamla konuşur durumdan onları da haberdar ederim,bunlar istedikten sonra babişin biz size döneceğiz desin..
aradan birkaç gün geçtikten sonra baban arasın ve olmayacağını söylesin oğlana sen bize layık birisi değilsin şeklinde
sende kesinlikle seni aradığında asla teline çıkma..b^k gibi kafasında soru işaretleriyle kalsın ortada

ben.. tüm söylediği yalanları aslında bildiğimi sadece daha ne kadar batacağını düşeceğini görmek için bu ilişkiyi devam ettirdiğimi iyi yönünü aradığımı ama malesef bulamadığımı açıklar ayrılırdım. Daha sonra en sinir olduğu kızdığı kıskandığı şeyi yapar iyice sinir ederdim falan..birşey de derse sen ne karışabilirsin bana gibisinden konuşurdum.

Hiç konuşmadan bitir derim niye mi sen öğrendiklerini anlatınca o bir şekilde kendini ıspatlama çabasına girecek
Yalanlar olacak belki daha fazla seniuğraştıracak
Yoracak
Bence hiç gerek yok istemiyorum evlenmeyi de ve ardına bile bakma kaç saatte 220 km hız yap en az böylelerinden hayır gelmiyor canım başka versiyonları bizde mevcut maalesef

istemeye geldiklerinde herşeyi anlatıp onu rezil et ve maalesef buraya kadar sizi boşuna yormuş de ailesine ve getirdikleri çiçeği kendisine bir güzel iade et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…