istediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz?
hep de çalışmadığımız yerlerden çıkmış
ben anlamadım bile bilemi nişanlandın yani sen bide böle yapınca sende üzülmeyecekmisin ? oda önemli
Aranizdaki farki gostererek ayrilarak,yani durust olarak!
Merhaba arkadaşlar,
bir erkek size asla yapmaması gereken yanlışları yapmışsa,
hep şartlar koymuş sizi bunlara uymaya mecbur bırakmışsa,
maddi, manevi, finansal ve duygusal sıkıntılar yüklemişse,
sırf seviyorsunuz diye ailenizle karşı karşıya getirmişse,
dış görünüşünüzü, kişiliğinizi, arkadaşlarınızı değiştirmeye calısmıssa,
sizde "kadınız bilmeden seviyoruz" diyerek hep susup sabır etmişseniz
üzerine yalanlar söylenmiş
sizi sevdiğini söylediği halde başka kızlarla tanışmış flört etmiş
ve siz bunları isteme gününüze bir hafta kala öğrenmişseniz (öğrendiğimden henüz haberi yok)
velhasıl aylarca ağlamışsanız ve HESAP GÜNÜ GELMİŞSE
O nu çektirdiği acıları cekmesi döktürdüğü göz yaşlarını dökmesi için nasıl terk ederdiniz?
Bir erkek nasıl terk edilirse CANI COK YANAR?
kafamda 2 yol var
1. si hic bir acıklama yapmadan bitti deyip bitirmek
2.si aşık oldum seninle evlenemem deyip bitirmek
siz ne dersiniz?
2.sini yapmayın bence. Çünkü o zaman düşünüceği şey sizin açınızdan iyi olmaz.
Onun yaptığına yakın bişeyi yapmışsınız gibi göstermeyin.
Farkınız olsun yani..
O şeref yoksunuysa siz şereflisiniz ve bunu ona gösterin.
Kişiliğinize kimsenin gözünde düşürmeyin.
Zatin yapmadığınız bişey ama yapmış gibi söylemeyin çünkü "oda benim yaptıklarımı hakketmiş" der.
Ve kısa zamanda unutması kolay olur kötü yönlerinizi görür.
Ama siz o kadar iyi davranın ki terkettiğiniz de "Benim yaptıklarımı hakketmiş" yerine "Naptım ben böyle birini kaybettim" diyip ahlansın.
Kıymetinizi bilsin tamam artık kıymet bilmesine gerek kalmamış ama kaybettiğine elindeyken kıymet bilmediğine yanar !
Ve bu süper bi intikam olur.
Özetle hanımlığınızı bozmadan davranın doğruluğunuzla içini acıtın..
Şimdiki fikrim çok klasik ama belki başka öneriler gelir ama şu üst kısımda yazdığımı uygulayın bence.
Herşeyi bildiğinizi söyleyin benim gibi birini hakketmiyorsun ben sana şöyle iyi davrandım bunu yaptım onu ettim diyin. Hatırlasın yani hem hatasını anlasın.
bu yoruma katılıyorum bazen bızde onlara uyalım o kotuluk yaptıysa bende yapmalıyım dıye dusunuyoruz ama bence onun sevıyesıne ınmeyın ki ayrıldıgınızda kendısınden utansın
Tek istediğim acı cekmesi, seviye mi kaldı kendi seviyemi her dedigini yaparak haketmeyen bir adama hosgorulu tevazulu davranarak yok ettim zaten
İstemeye geldiklerinde konuşmanın en güzel yerinde yeni sevgilini de promosyon olarak mı veriyorlar diye sorarak bombayı koy ortaya ve çekil
Kimde patlarsa artık tabi bunu cidden terk edeceksen yap
İstemeye geldiklerinde konuşmanın en güzel yerinde yeni sevgilini de promosyon olarak mı veriyorlar diye sorarak bombayı koy ortaya ve çekil
Kimde patlarsa artık tabi bunu cidden terk edeceksen yap
Tek istediğim acı cekmesi, seviye mi kaldı kendi seviyemi her dedigini yaparak haketmeyen bir adama hosgorulu tevazulu davranarak yok ettim zaten
Arkadasim ne kadar sinirlisin,soru sormussun bende fikrimi soyledim!saka bi yana cidden sakinles en buyuk hatalar sinir harbindeyken yapiliyor!degmez!
super fikir ama ben bunu soyledıkten sonra ortalık cok karışacak annesi tam fettan. aileme bu tatsızlıgı yaşatmak istemiyorum. haketmiyorlar bu tatsız olaylara şahit olmayı.
super fikir ama ben bunu soyledıkten sonra ortalık cok karışacak annesi tam fettan. aileme bu tatsızlıgı yaşatmak istemiyorum. haketmiyorlar bu tatsız olaylara şahit olmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?