• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

terk etmek mi terk edilmek mi daha acı

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kılzar hangisi daha kötüdür.hangisi kendini daha iyi hissettirir.aslında düşününce ikiside kötü.ter edince sanki senin yüzünden oldu gibi suçluluk psikolojisi olabilir terk edilenin suçu yok gibi ama terk edilmekte büyük acı sanırım.szce hangisi?

1 hafta oldu.bende 2 buçuk senelik ilişkimi bitirdim.yüreğim kanaya kanaya.ne yapacağımı bilmiyorum.buraya üye oldum daha yeni.moralim çok çok bozuk.seni cok iyi anlıyorum...ancak herşeyin bir nedeni var..tek başına aşk yetmiyor bazen..

kılzar hangisi daha kötüdür.hangisi kendini daha iyi hissettirir.aslında düşününce ikiside kötü.ter edince sanki senin yüzünden oldu gibi suçluluk psikolojisi olabilir terk edilenin suçu yok gibi ama terk edilmekte büyük acı sanırım.szce hangisi?

terk etmiş veya edilmişsin ne önemi var? önemli olan ilişkinin bitmesi..

Terk edilmek daha acı bence terk etsen bu kadar acı çekmezsin diye düşünüyorum.

terk etmek hiçte öyle sanıldığı kadar kolay bişey değil....acıyı yaşarken suçlayacak başka birilerinin olması biraz olsun rahatlatıyor sanki ama bu kişinin kendisiyse işler daha karmaşıklaşıyor...

ikisi de kötü ikisi de zor...

terkedilmek daha acı olmalı bence. çünkü terkedenin bir sebebi vardır. yani soğumuştur, kafasında, gönlünde bitirmiştir.

Terk edilmek acıdır ama gidenin dönmesi gibi bir umudunuz da vardır...

Terk etmek acıdır çünkü pişman olup geri dönecek yüz ya da sizi eskisi gibi aşkla bekleyen sevgiliyi yerinde bulmak zordur...

İkisi de birbirinden beter... Hiçbir ilişki bitmesin...
:31:

kesinlikle terk edilmek daha kötüdür.. Terk edildiğin zaman daha bir kıymete biniyor karşısdaki kişi. sevsen de sevmesen de. ve döner mi dönmez mi bilemezsin. ama terk ediyorsan bir sebebi vardır. o kadar yürek burkmaz.

Tabi bu nedeninede bagli bir soru.Mesela ben hic bir sey yapmamisken beni terkedip giderse kendisi kaybeder sanirsam cok üzmessin kendini. Birde mecbur kalip terketmek var severken ona onu istemedigini söylüyorsun düsün ne kadar üzülecegini.

seviyorsan terk etmekte zordur ter edilmekte..
terk edersin; olmayacağını anlamışsındır, ve bunu severken anladıysan sevdiğinden için yana yana gidersin.. çok zor alırsın o kararı ve çok zor uygularsın tabiiki senden de çok şey gider..
ter edilirsin; sevdiğin tarafından.. sürekli dönmesini beklersin, dönmeyeceğini anlayınca hep onu suçlarsın, nasıl kıydı bize diye lanet edersin ona, nefret edersin ondan..
yani ben seçemedim ikiside birbirinden zor..

terk edilmek acı verir . vazgecilmiştir senden emeklerinden hayallerinden ... canın yanar . süreklipişman olsun istersin , beklersin . hergün terkedildiğin aklına gelir bi bi daha aynı acı .... terketmek daha kolaydır bazen eger kararından eminsen ... acaba lar bi süre kafanı yorar ama terkedilmek kadar yakmaz canını ....

terk etmek hiçte öyle sanıldığı kadar kolay bişey değil....acıyı yaşarken suçlayacak başka birilerinin olması biraz olsun rahatlatıyor sanki ama bu kişinin kendisiyse işler daha karmaşıklaşıyor...

ikisi de kötü ikisi de zor...

hıhh işte bende böle düşünüyorum.evet terk edilmek çokkkkk acı ama terk etmek de çok kötü değilmi.terk edilince karşıdakini suçlamak rahatlatıyor belki ama terk etmek tüm sorumluluğu üzerine almak değiilmidir

Kesinlikle terk edilmek çok daha kötü.. Çünkü size göre bir sorun yokmuş ki siz terk eden olmamışsınız.. Ancak terk edene göre onu sizden soğutan bir şey vardır da sizden ayrılmayı göze alabilmiştir. Bu soğutan şey kimi zaman başka birine aklının kaymasıdır, kendi ego tatminidir, ailevi sorunlardır, ilişkiden sıkılmıştır ve daha bir sürü şey..

Terk eden kişi ne zaman pişman olur biliyor musunuz.. Sizden daha iyi birini bulamadığı, gelenin gideni arattığı zamanlarda.. Bunun dışında da pişman olacağını pek zannetmiyorum..

yaşayan birisi olarak diyorum ki terk etmek en zoru. insan düşünceler yumağı içinde kalıyor ve inanır mısınız olmayacagından emin oldum hep aylarca ve uykumdan sıçrayarak uyandım her gece. artık devam etmenin anlamı yoktu ama bunu dile getirip söylemek kadar kötüsü de yoktu. kaçıp gitmek istedim o da olmadı. ama terk edilince en azından bi bahane bulup soğutabliosn içini. duygularının tümü ölmemişken terk etmek en kötüsü şu hayatta..

terk etmek tüm yükü omuzlamaktır..elbette terk edilmek çok daha gurur kırıcıdır ancak terk edecek noktaya gelebilmekte kolay birsey değildir...ben daha düne kadar ölüp bitecek kadar aşkla bağlı olduğum ve halende öyleyim sevdiğimi terketmek zorunda kaldım.çünkü benim arkamdan pekçok dolaplar çevirdiğini ortaya çıkardım.bana güvensizliğinin had safhada oldugunu gördüm ve ona olan sonsuz güvenimi sorguladım ve böyle adaletsiz bir ilişkinin olmaması gerektiğine karar verdim...onu çok özlüyorum evet.ama sindiremiyorum yaptığı hareketi...

Terketmek için haklı bir sebebin varsa hiç de acı değil.. Ben de terkettim zamanında.. Hakedeni terkedeceksin.. Terkedilmekte durduk yere olursa acı verir,hata yaptıysan pişmanlık duyarsın terkedilince de kötü yaniii

Back
X