Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terketmek için haklı bir sebebin varsa hiç de acı değil.. Ben de terkettim zamanında.. Hakedeni terkedeceksin.. Terkedilmekte durduk yere olursa acı verir,hata yaptıysan pişmanlık duyarsın terkedilince de kötü yaniii
Uzaktan bakılınca terk edilmek daha kötü gibi duruyor ama kişi terk ediliyorsa bunun bi nedeni vardır mutlaka... sebepsiz yere kimse kimseyi bırakmaz...
Terk edilen kişi illaki bir halt yemiştir.
Ama bir yandan da terk etmekte çok kötü... Sevdiğin halde o insandan ayrılmak zorunda kalmak... off offf yaramı deşmeyin fena oluyorum![]()
terk edilmek acı verir ama terk etmekte ağır gelir insana..taşıyamayabilirsin..
şimdi bunu cevaplamak zor neden terkedıp terkedılmedıgıne baglı.
4 yıllık ilişkimdeki sahıs benı terketsın dıe elımden gelenı yaptım hatta yapmadgm seylerı yalan söylerek ben bunları yaptım dedım
sırf benden ayrılsın die . çnku ayrılamıyordum tehdıt edıyordu . neyse ayrıldı gerı yalvardı ama bı kere ayrıldı bu fırsat kaçarmı elımden
bende öyle bı mutlu oldum kı anlatamam yanı ohh kurtuldum.. AMA
suan 10 aydır bıryle çkıorum asıl aşk o asıl sevgı adam o o benı terketse kahrolurdum :).. aradaki fark işte
ay canım darısı hepimizin başına inşallah, bir ömür mutlu olun böyle :) benim de yeni yeni konuştugum birisi var, olucak mı olmicak mı tam belli değil ama senin gibi aşık olmayı öyle isterim kiii![]()