• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

terk etmek mi terk edilmek mi daha acı

kesinlikle terk edilmek üzen ama sonra insan bakıyor karşıdaki adam değilse rahatlıyor bir :34:

Uzaktan bakılınca terk edilmek daha kötü gibi duruyor ama kişi terk ediliyorsa bunun bi nedeni vardır mutlaka... sebepsiz yere kimse kimseyi bırakmaz...

Terk edilen kişi illaki bir halt yemiştir.:41:

Ama bir yandan da terk etmekte çok kötü... Sevdiğin halde o insandan ayrılmak zorunda kalmak... off offf yaramı deşmeyin fena oluyorum:ssz:

terk edilmek acı verir ama terk etmekte ağır gelir insana..taşıyamayabilirsin..

Terketmek için haklı bir sebebin varsa hiç de acı değil.. Ben de terkettim zamanında.. Hakedeni terkedeceksin.. Terkedilmekte durduk yere olursa acı verir,hata yaptıysan pişmanlık duyarsın terkedilince de kötü yaniii

hak ettiği için terkettim.pişman değilim bu konuda çünkü bana güvenmedi ve beni onu aldatmakla suçladı aşırı kıskanç ve benden görüntü itibariyle daha çirkin oldugunu düşndüğü için aşağılık komplekslerine giriyordu bunuda itiraf etti.bizi görenler hiç yakıştırmıyordu ama ben kulağımı tıkamıstım.kimseyi dinlemiyordum.ama o,benim aşkımı bir kenara atıp bana ağır ithamlarda bulundu ve bende terketmek zorunda kaldım..bunu sineye çekseydim ilişkimiz çığırından çıkacaktı yani benimkisi pişmanlık değil sadece alışknlıgın getirdiği özlem.belki iyi günlerimizin sıcaklıgını arıyorum...çok zor durumdayım ne yapacgımı bilmiyorum....

Uzaktan bakılınca terk edilmek daha kötü gibi duruyor ama kişi terk ediliyorsa bunun bi nedeni vardır mutlaka... sebepsiz yere kimse kimseyi bırakmaz...

Terk edilen kişi illaki bir halt yemiştir.:41:

Ama bir yandan da terk etmekte çok kötü... Sevdiğin halde o insandan ayrılmak zorunda kalmak... off offf yaramı deşmeyin fena oluyorum:ssz:

gerçekten öyle...bu ikilemi yaşamak için gerçekten aşık olmak lazım.bunu yaşayanlar eminimki çok iyi anlar..insan elinde olmadan güzel günlerini hatırlayıp özlüyor...keşke özlemesek,keşke özlemesem...

terk edilmek acı verir ama terk etmekte ağır gelir insana..taşıyamayabilirsin..

evet terk edilmek acı verir.ama terk etmekde büyükkkk sorumluluk.ikisini de yaşamış biri olarak sölüyorum ikiside berbar.ama terkedince galiba daha rahatsın karşıdakinin sevgisini bildiğin için pişman olup geri dönme yada özleyip geri dönme şansın var.ama terk edilince sen istesende dönmüyo.galiba terkedilmek kötü yaa:((((

Aldatıldığınızı öğrendiğinizde size iftira atıp ,asıl sen beni aldattın diyerek bitirmesi en kötüsü :47:

Son düzenleme:
kesinlikle edilmek terk ettiğinizde azından kendiniz gidiyorsunuz ama ter edildiğinizdede acaba neden gitti yeni birimi var bahaneler mi buluyor bunu örtmek için kadınların aşağılık kompleksi devreye giriyor terk edildiklerinde

Bir insan durup dururken terk etme kararı almaz ama durup dururken terk edilebilir..
Bana göre terk edilmek daha acıdır.. Çaresiz.. Bi başına.. N'apacağını bilmez.. Söz vermişti ya nidaları.. Daha bi acıtır be insanın içini..

Aslına bakılırsa bu soru çok saçma. Çünkü sorunun yanıtı, bitmesine neden olan şeye göre değişir.

en taze olayı yaşadığım için söylüyorum daha dün attım mail ona terk ettiğime artık hayatında olmayacağıma dair
Ama gel sor bakalım içim nasıl rahat mı huzurlu mu diye..
Tüm sorumluluk bende şu an o terk etmiş olsa derdim ki beni sevmiyor işte ne de olsa ilişki o bitirdi ben yapamazdım derdim
Ama gel gelelim insan öyle bir duruma geliyor ki terk etmekten başka çağren kalmıyor
Aşk her şeyi affetmeyince ilişki yürümüyor ne yazık ki
İnan bana terk etmek en ağrıdır.Kolay bir şey değildir o sözleri yazarken ya da söylerken ama malesef ki için yansa ilişkiler
Deli gibi sevdiğin halde bitiyor:50:

şimdi bunu cevaplamak zor neden terkedıp terkedılmedıgıne baglı.
4 yıllık ilişkimdeki sahıs benı terketsın dıe elımden gelenı yaptım hatta yapmadgm seylerı yalan söylerek ben bunları yaptım dedım
sırf benden ayrılsın die . çnku ayrılamıyordum tehdıt edıyordu . neyse ayrıldı gerı yalvardı ama bı kere ayrıldı bu fırsat kaçarmı elımden :D
bende öyle bı mutlu oldum kı anlatamam yanı ohh kurtuldum.. AMA
suan 10 aydır bıryle çkıorum asıl aşk o asıl sevgı adam o o benı terketse kahrolurdum :).. aradaki fark işte

şimdi bunu cevaplamak zor neden terkedıp terkedılmedıgıne baglı.
4 yıllık ilişkimdeki sahıs benı terketsın dıe elımden gelenı yaptım hatta yapmadgm seylerı yalan söylerek ben bunları yaptım dedım
sırf benden ayrılsın die . çnku ayrılamıyordum tehdıt edıyordu . neyse ayrıldı gerı yalvardı ama bı kere ayrıldı bu fırsat kaçarmı elımden :D
bende öyle bı mutlu oldum kı anlatamam yanı ohh kurtuldum.. AMA
suan 10 aydır bıryle çkıorum asıl aşk o asıl sevgı adam o o benı terketse kahrolurdum :).. aradaki fark işte

ay canım darısı hepimizin başına inşallah, bir ömür mutlu olun böyle :) benim de yeni yeni konuştugum birisi var, olucak mı olmicak mı tam belli değil ama senin gibi aşık olmayı öyle isterim kiii :31::31:

ay canım darısı hepimizin başına inşallah, bir ömür mutlu olun böyle :) benim de yeni yeni konuştugum birisi var, olucak mı olmicak mı tam belli değil ama senin gibi aşık olmayı öyle isterim kiii :31::31:

tesekkur ederım canım aminnn aminnn :) inşallah sende aşık olucaksın yenıden bak emın ol buna eger zaten bıtmısse o aşk senın aşkın deıl demektır gercek aşkı buldumuzda zaten ömür boyu bızım olur . önyargılı davranmamaya ozen gostermenı tavsıye ederım gecmısı unut ve yenı sen ol . ben oyle yaptımm :17:

Terk edilmek daha zor çünkü sebep ne neden nicinler senden sen götürü . ....

Back
X