- 10 Nisan 2014
- 301
- 83
- 298
- Konu Sahibi Angelarelation
-
Onu düşünmeyi bırak hayatına devam etBi akıl verin arkadaşlar
Zamanla geciyo dediler 5 ay oldu hala ilk günkü acımı yasıyorum değişen sadece zaman oldu duygularımı bastıramıyorumHemen hemen herkesin başına ilk kez aşık olup ayrılmak zorunda kaldığı biri olmuştur. Kimse de acıdan ölmedi şimdiye kadar. Kafanızı meşgul edecek bişeyler bulun. Acınızı da çekin, bastırmayın. Zamanla unutuluyor merak etmeyin. Son olarak, sakın arayıp da kendinizi düşürmeyin.
5 ay uzun bir süre değil zaten. Tecrübeler konuşuyor, dikkate alın.Zamanla geciyo dediler 5 ay oldu hala ilk günkü acımı yasıyorum değişen sadece zaman oldu duygularımı bastıramıyorum
Sosyalleşince de aklımda sosyalleşmeyincede takip etmeden duramıyorumÖncelikle ondan uzak dur. Takip etme, sosyalles hayatına bak. Seni senin zorunla isteyen birini istemezdin elbet.
Ben 6 sene ılıskı yaşadım tam nısanlanacaktık terkettı ıban umrumdada olmadı hıcte acı cekmedım boşver kafana takma güçlü ol
Çünkü beni gerçekten sevmiş olsa aıle araya gırdıkten sonra terketmezdı sanırım zamanla ınsan guclenıyor ve gelen her darbeye karsılik verebılıyor bende umursamayarak karşılık verıyorum6 sene birlikte olupta nasıl hiç acı çekilmez terketti diyip hemen yoluna bakabildin mi ?
Çünkü beni gerçekten sevmiş olsa aıle araya gırdıkten sonra terketmezdı sanırım zamanla ınsan guclenıyor ve gelen her darbeye karsılik verebılıyor bende umursamayarak karşılık verıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?