Terk etti 5ay oldu hala unutamıyorum?

Angelarelation

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
301
83
298
5 ay önce her şey cok güzel gidiyorken evlililk hayali vs Bi anda kafam karışık ikimizden emin değilim dedi ve ayrıldı ben bitmesin dedim çok üstüne gittim üstüne gittikçe daha cok uzaklaştı yazma artık ben hissetmiyorum artık falan dedi 5 aydır sürekli düşünüyorum aklımdan çıkmıyor artık psikolojim bozuldu neden diyorum her sey cok güzel giderken bıraktı ben onu her haliyle kabul etmistim bu kadar cok severken ağlamadığım tek bir gün olmuyo ilk defa birine aşık olmuştum hic bisey mutluluk vermiyo kimseyle konusmak istemiyorum ondan Baska sadece wp durumlarımı görüyor onun dışında instagram falan kullanmıyorum ama o kızlarla takipleşiyo ordan bana Bi akıl verin arkadaşlar

O hayatından memnun iken siz neden hayatı kendize eziyet haline getiriyorsunuz? Bu zamanlara bir daha gelmeyeceksiniz. Evet sevdiniz ama malesef yanlış kişiyi. Hayatın normal akışına bırakın onu düşünmeyi de bırakın çünkü bunlar hep sizin zararınıza

Hemen hemen herkesin başına ilk kez aşık olup ayrılmak zorunda kaldığı biri olmuştur. Kimse de acıdan ölmedi şimdiye kadar. Kafanızı meşgul edecek bişeyler bulun. Acınızı da çekin, bastırmayın. Zamanla unutuluyor merak etmeyin. Son olarak, sakın arayıp da kendinizi düşürmeyin.

Zamanla geciyo dediler 5 ay oldu hala ilk günkü acımı yasıyorum değişen sadece zaman oldu duygularımı bastıramıyorum

Ona göre değil size göre herşey güzel giyormuş demek ki.Aynı durumu bende yaşadım.Kendinizi meşgul edin düşünmemeye çalışın.İnanın değmez.

Egonuza zarar vermiş ondan takıntı yapmışsınız.
Terk edilmek böyle hissettirir genelde.
İnsan içinde büyütür de büyütür.
Normal bir ayrılık değil çünkü.
Siz devam etmek isterken o vazgeçmiş.
Büyük ihtimalle aklında başkası var.
Zaman ilaçtır. Ama geçene dek kafanızı hep başka şeylerle meşgul etmeye çabalayın.
Odak noktanızı değiştirmezseniz bu gereksiz üzülme süreci uzayacak.

Ben 6 sene ılıskı yaşadım tam nısanlanacaktık terkettı ıban umrumdada olmadı hıcte acı cekmedım boşver kafana takma güçlü ol

Müzik dinleme. Bir psikiyatriste git ve sana hafif yollu bir antidepresan versin. Antidepresanlar libidoyu baskılar ve aşk meşk işleri boş gelir,yanı sıra takıntılı ruh halini engeller..5 ay birine ağlamak için uzun bir süre.Şimdiye azalması lazımdı.Takıntıya dönüşmüş.Onun seni istemediğini sevmediğini kabullenirsen ümidin olmazsa unutursun.Ümit besleme artık

Takip ederseniz unutamazsınız ne yazık ki ve bi başkası olduğunu gördüğünüzde daha da unutulmaz olur acınızı katlar.Bakmayın ne yapıyor diye numarasını silin,engellemeyin bence çünkü engellenenler listenizde duracak açıp bakacaksınız ne koymuş diye.Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim karşınıza “iyi ki bitmiş” dedirtecek birini çıkartsın inşallah.

6 sene birlikte olupta nasıl hiç acı çekilmez terketti diyip hemen yoluna bakabildin mi ?
Çünkü beni gerçekten sevmiş olsa aıle araya gırdıkten sonra terketmezdı sanırım zamanla ınsan guclenıyor ve gelen her darbeye karsılik verebılıyor bende umursamayarak karşılık verıyorum

Çünkü beni gerçekten sevmiş olsa aıle araya gırdıkten sonra terketmezdı sanırım zamanla ınsan guclenıyor ve gelen her darbeye karsılik verebılıyor bende umursamayarak karşılık verıyorum

Geçerli bir sebep olmadığı sürece birine senelerini veripte sonra yarı yolda bırakmak ne kadar kötü.. 6 senenin bi hakkı olmalı dimi ayrılık olacaksada mantıklı bir sebep olmalı yaşanan her şey yalan mıydı dememek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…