- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Angelarelation
-
Böyle yazdıTakili kalma yaa. Bes ayina yazik olmus. Gidene güle güle de gitsin. devam etseydi bukez ilgisiz dicektin. Toptan gitmis iyide yapmis. Giden beni kaybeder okadar
2 neden var :5 ay önce her şey cok güzel gidiyorken evlililk hayali vs Bi anda kafam karışık ikimizden emin değilim dedi ve ayrıldı ben bitmesin dedim çok üstüne gittim üstüne gittikçe daha cok uzaklaştı yazma artık ben hissetmiyorum artık falan dedi 5 aydır sürekli düşünüyorum aklımdan çıkmıyor artık psikolojim bozuldu neden diyorum her sey cok güzel giderken bıraktı ben onu her haliyle kabul etmistim bu kadar cok severken ağlamadığım tek bir gün olmuyo ilk defa birine aşık olmuştum hic bisey mutluluk vermiyo kimseyle konusmak istemiyorum ondan Baska sadece wp durumlarımı görüyor onun dışında instagram falan kullanmıyorum ama o kızlarla takipleşiyo ordan bana Bi akıl verin arkadaşlar
Ya ben cok istemistim olmasını cok değer verdim güven sorunum var diyodu bana güvenmesi için elimden geleni yaptım ama Bi anda bitirmesi benim psikolojimi yerle bir ettiMaalesef aynısının fazlasını yaşadım. O şerefsiz beni İslam ı ve Allah ı anarak aldattı hergun beddua edıyorum sürünsün diye inşaAllah.
Aynen cabuk geçmiyor ınsan kendini keriz gibi hissediyor egoyla falan ilgisi yok tam tersi karşı tarafın adiliğini sindiremiyorsunuzYa ben cok istemistim olmasını cok değer verdim güven sorunum var diyodu bana güvenmesi için elimden geleni yaptım ama Bi anda bitirmesi benim psikolojimi yerle bir etti
Sevemiyorum artık kimseyi kendimi dahil o gün benim doğum günümdü hayatımın en kötü günü oldu toparlanamıyorum ben ona ne söylediysem hissederek söylemiştim Bi anda bitirmesini aklım almıyoBu durumu yasamayan yok ki. Hepimiz de unutamayiz, baska birini sevemeyiz artik diye dusunurken evlenip coluga cocuga karistik, unuttuk gitti. Hepsi bir ani olarak kaldi. Simdi o agladigimiz gunleri gulerek anlatiyoruz aklimiza gelince...
Ilk degilsin, son da olmayacaksin. Unutulmaz zannetme unutuluyor. O gonul de baskalarini seviyor merak etme. Ama sen once kendini sev.
Su an sevemezsin zaten. Iyilesme doneminin bitmesini bekle. Muhtemelen evlilik sorumluluguna hirmek istemiyordu ya da bir kisiyle bir omur gecirmek istemeyen biri veya badka birini buldu auran gonullu. Onun neden gittigini artik dusunme. Bunun seninle ilgisi yok. Sorun sende degil. Sen suan iyilesmene ve yaralarini sarmana bak.Sevemiyorum artık kimseyi kendimi dahil o gün benim doğum günümdü hayatımın en kötü günü oldu toparlanamıyorum ben ona ne söylediysem hissederek söylemiştim Bi anda bitirmesini aklım almıyo
Ve böyle dediSu an sevemezsin zaten. Iyilesme doneminin bitmesini bekle. Muhtemelen evlilik sorumluluguna hirmek istemiyordu ya da bir kisiyle bir omur gecirmek istemeyen biri veya badka birini buldu auran gonullu. Onun neden gittigini artik dusunme. Bunun seninle ilgisi yok. Sorun sende degil. Sen suan iyilesmene ve yaralarini sarmana bak.
Laf ebeligi yapmis, gevelemis. Ya cinsellik ariyor ya da sevmemis. Ayran gonullu, ne istedigini bilmeyen, o daldan o dala konan biri. Ne istedigini bilmedigi icin de surekli arayip bulamayanlardan... ben uzulmezdim. Degecek biri degil. Amuda da kalksan bu tiple olmaz. Artik kendine odaklan.Ve böyle dedi
Sadece hoslanmis ilk baslarda. Beyefendi heyecan ariyormus. Kisacasi uzulmeye degmez. Evlilik olsa idi yurumezdi. Cunku evlilik bir sure sonra rutibe biner. Beyefendi rutini sevmiyor. Gercekten uzulmeye degmez. Iliski heyecan degildir. Iliski birbirini tamamlamaktir. Bu adam heyecan ariyor.Ve böyle dedi
Benimki watsapptan da engelledi, sadece twitterdan görüyor, arada bakıyorsa.Bu veballerle nasıl yaşıyorlar, aldıkları bu ahlar ile Allah nasıl hala belalarını vermiyor bilmiyorum,elbet bir hikmeti var, ama kimsenin ahı kimsede kalmaz, olmadı mahşer gününü bekliyorum, hakkımı alacağım..5 ay önce her şey cok güzel gidiyorken evlililk hayali vs Bi anda kafam karışık ikimizden emin değilim dedi ve ayrıldı ben bitmesin dedim çok üstüne gittim üstüne gittikçe daha cok uzaklaştı yazma artık ben hissetmiyorum artık falan dedi 5 aydır sürekli düşünüyorum aklımdan çıkmıyor artık psikolojim bozuldu neden diyorum her sey cok güzel giderken bıraktı ben onu her haliyle kabul etmistim bu kadar cok severken ağlamadığım tek bir gün olmuyo ilk defa birine aşık olmuştum hic bisey mutluluk vermiyo kimseyle konusmak istemiyorum ondan Baska sadece wp durumlarımı görüyor onun dışında instagram falan kullanmıyorum ama o kızlarla takipleşiyo ordan bana Bi akıl verin arkadaşlar
Yedekleme yapmış zamanı gelince de esas kıza gitmiş ilerde bunu duyarsın hatta gozunle görürsün aranızda yaşanan herseyi unutamazsın belki ama 5 ay epey olmuş artık sen de esas çocuğu bul hayatına bak5 ay önce her şey cok güzel gidiyorken evlililk hayali vs Bi anda kafam karışık ikimizden emin değilim dedi ve ayrıldı ben bitmesin dedim çok üstüne gittim üstüne gittikçe daha cok uzaklaştı yazma artık ben hissetmiyorum artık falan dedi 5 aydır sürekli düşünüyorum aklımdan çıkmıyor artık psikolojim bozuldu neden diyorum her sey cok güzel giderken bıraktı ben onu her haliyle kabul etmistim bu kadar cok severken ağlamadığım tek bir gün olmuyo ilk defa birine aşık olmuştum hic bisey mutluluk vermiyo kimseyle konusmak istemiyorum ondan Baska sadece wp durumlarımı görüyor onun dışında instagram falan kullanmıyorum ama o kızlarla takipleşiyo ordan bana Bi akıl verin arkadaşlar
Guven sorunum var, rere rörö diyen erkek 'benden sana koca olmaz sakin umutlanma' demek istemistir. " Ha oyle mi kocum, hadi sana hayatta basarilar dilerim " demeniz yeterliydi ters kose yapmaniz icin. Kiymet vermemis size. Saygi duyup kiymet verseydi konsolos kopegi gibi pesinizi birakmazdi. Bir daha once kendinize kiymet verin ki karsinizdaki saygi duysun.Ya ben cok istemistim olmasını cok değer verdim güven sorunum var diyodu bana güvenmesi için elimden geleni yaptım ama Bi anda bitirmesi benim psikolojimi yerle bir etti
Evleneceğiz diyen biri gerçekten sizinle illa evlenecek mi sanıyorsunuz?Böyle yazdı
Evleneceğiz diyen biri gerçekten sizinle illa evlenecek mi sanıyorsunuz?
Etraf çakallarla dolu.
Size ders olsun. Hemen her söze kanmayın. Saf olmayın böyle.
Yine bu iyi kalpli ki size güzel güzel açıklama yapmış.
Siz sanırım hiç kötü biriyle karşılaşmadınız. Ondan bu kadar şoktasınız.
Halbuki bu kandırmacalar her zaman yaşanıyor.
İnsanlar birbirlerine tutamayacağı sözler veriyor.
Hele ki hemen evlilik diye konuşup gelecek planları kuran adamlara hiç güvenmeyin.
Yatağa atma taktiklerinden biridir bu.
Kendine bağlamak için, kızları etkilemek için uydururlar.
İstediklerini alamayınca da ya ben bi şey hissedemedim falan derler ya da ortadan kaybolurlar.
Böyle örnekler de var. Umarım biraz gözünüz açılmıştır. İnsanoğlu kötü. Bunu unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?