Terk ettiğim eski sevgilim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen bile düşündüğünün saçmalık olduğunu anladığına göre burdaki linci de anlamlı ve hak vermelisin.
Üstte bir yerde yazdım zaten, ben de böyle bir konu okusam belki ben de aynı tepkileri verirdim. Ama niyet önemli burada. Bazılarına göre bu yüzde yüz kötü niyet. Öyle bir şey yok. Evet bu saçma bir düşünce. Ama altta yatan niyeti kötü bir düşünce değil. Ve ben tabikii bunu gerceklestirmeyecegim. Çünkü gereksiz ve sacmalik. Ama insana geliyor bazen, önemli olan kendimizi frenleyebilmek ve düşüncenin sacmaligini kabul edebilmek

Doğru gelmiyor ve mesaj atmam diyorsunuz. Önemli olan bu. Ne yaptığınız.

Düşünceniz için sizi yargilamak çok sacma. Ben sizi anlıyorum. O dediğinizi gerceklestirmediginiz sürece böyle dusunuyorsunuz diye sizi linclemek de sacma

Asırlar önce flört edip, aşkından yerlerde süründügüm, bi sebeple olamadığımız er kişisi yazdı bana geçenlerde, şu an evli ve kızı var, eski bi arkadaş diye eklemiştir diye kabul etmiştim ama baktım sonra bu niyeti bozdu; iltifatlar, pişmanlık sözleri, bi ton zırva. O kadar sinirlendim ki, karısının koruyucusu kesildim bi anda, ordan girdim, doğduğuna yazdığına pişman ettim gerizekalıyı, ne münasebet ya.
Neymiş, konuşacakmış, neler yaptığını dinleyecekmiş, sessizce çıkıp gidecekmiş sonra hayatından hdjdjdjd Herif alenen unutamadım edebiyatı yaptı, bırak egomun şişmesini, midem bulandı, utanmıyor musunuz cidden şu basitliklerden, lütfen ya.

bence eğer cidden hakkına girdiysen, ve aşk hayatın boka sardıysa akısa bırak gercek hayatta karsılasabilirsin belki. iletişime gecmek dogru olmaz uzun da konusma konusulacak bişi yok cunku
yok ben seni anladım. bazı insanlar eski sevgililerini stalklamayı sever. lakin senin zamanın yanlıs keske evlenmeden once konusabilseydin.

Kendisiyle iletisime geçmeyi düşünmedim yalniz, böyle bir şey aklımın ucundan gecmedi. Eski erkek arkadaşınızın yaptığını yapmayacaktim yani. Artı olarak saçma olduğunu da kabul ediyorum

keşke eski sevgilerimden biri ikisi de helalleşmek için beni arasa ya da mesaj atsa. ne güzel olurdu ya. içimdekileri bi dökseydim

Kendisiyle iletisime geçmeyi düşünmedim yalniz, böyle bir şey aklımın ucundan gecmedi. Eski erkek arkadaşınızın yaptığını yapmayacaktim yani. Artı olarak saçma olduğunu da kabul ediyorum
Aranıyorsun maalesef, kabul et. Kardeşi söylemeyecek mi adama, buna inandın mı mesela cidden.
Heriften daha iyisini bulamamışsın, bi de evlendiğini duymuşsun (umarım çok mutludur), kendine bi meşgale, bi aksiyon arıyorsun resmen.

Benim de nişanlanıp yazmıştı. Önce yok helallik falan. Sonra keşke nişanlanmasaydım demeler. Sittir git yazıp engellemiştim. Heralde süründüğünü falan zannediyorlar onu görmek istiyorlar.

keşke eski sevgilerimden biri ikisi de helalleşmek için beni arasa ya da mesaj atsa. ne güzel olurdu ya. içimdekileri bi dökseydim
ağzıma sıçsa yeridir. ben hak ettim. ama konuşmayı uzatmak istemiyorum ben.

-Hakkını helal et. Seni kırdım, kötü ayrıldık hakkına girdim. Evliliğinde mutluluklar. Lütfen hakkını helal et bu karmayı taşımak istemiyorum.

Diyecegim bu- beklediğim cevap ise;

-Helal olsun, teşekkürler…

Yani benim kendi açımdan böyle. Çünkü duygu vs bitmiş, adam evlenmiş. Karısına saygım var, hemcinsim. Ama herkesin niyeti bu mudur bilemem :)

Benim de nişanlanıp yazmıştı. Önce yok helallik falan. Sonra keşke nişanlanmasaydım demeler. Sittir git yazıp engellemiştim. Heralde süründüğünü falan zannediyorlar onu görmek istiyorlar.
Oh, iyi yapmışsın.
Ben de şey dedim, o zaman üzülmüştüm ama iyi ki olmamışız seninle, kimbilir kimlere yazacaktın şu an yaptığın gibi Mort tabii
Kalitesiz, basit insan hareketleri bunlar, resmen aranıyorlar ve hayatlarındaki insana da saygıları yok. Ben karısını ondan daha çok düşünüp daha çok sinirlendim mesela.
Bizi ne ateşlerden almışsın ya Rabbi, şükürler olsun valla.

Size asla inandiramayacagim bunu anliyorum şuan. Böyle bir şeyin aksiyonu mu olur. Kardeşinin soylememe ihtimalini düşünerek düşündüm tüm bunları. Olur da söyleme ihtimali olursa diye de gerceklestirmedim zaten bunu. Aksiyon arayan kötü niyetli biri böyle mi yapar. Saçmalık olduğunu kabul ettim ve en küçük huzur kacirma ihtmaline karşı sildim attım kafamdan

valla alacağınız cevabı ben olsam nasıl verirdim diye yazardım ama ban yerim

Diyecek bir şeyiniz zaten yok. Eee zaten kendi düşünmek istediğimi dusunuyorum. İcazet alacak halim yok. Kötü ya da iyi senaryolara değil gerçeğe inanırım. Karşımdakiler de çoğu zaman pisliğin teki değildiler. Yanlis analiz. Bakin ben bu konudan çıkarım. En fazla banlanirim. Ekranı kapattirm biter. Şu anda yazarken size iyilik yapmaya calisiyorum anlayın. Yuzlesin durumla.
Sizin konuda sizin patolojiniz eski sevgili stalklamak, egonuzun incinmesi değil sizin sonrasında kendinize abidik gubidik bahaneler uydurarak kardeşine dolaylı olarak eski sevgiliye ulaşma planınız. Twiitterdan hala sizi unutmadigina dair paylaşımların kesilmesinin sebebinin evlilik olduğunu anlayınca kafanızda ıssız adam benzeri bir durum yaratıp nasıl ulaşabilirim peşine dusuyorsunuz. Bu nasıl bir bencillik? Biri deseki içinde kalmasın kötü niyetim yok ayağında gidip milletin evliliğine taş koymaya çalışacaksınız. Kötü niyet bu değilse neye kötü niyet diyelim. Neyse çok yazdım. Bu ilgi arsizliginiz sizi hayat boyu yorar. Kimsenin evliliğine falan da birşey olmaz, o kadar önemsemeyen kendinizi.

Kardeşiyle oturup böyle bi şey yaptın diyelim, o da söylemedi hadi, yine de saçma sapan bi şey? Ayrılmışsın, hatta pat diye terk etmişsin, sonra hayatına bakmışsın, yıllar olmuş, ee? Ne duymak istiyorsun diye sorarlar tabii adama.

Ben de aynısını düşündüm. Bugün bana yazan benle nişanlansaydı başkasına yazardı. İyi ki olmamış bu karaktersizlerle.

Evet ben de aynısını düşündüm. Hadi diyelim hiçbir sıkıntı olmadı konuştuk kapattık. Merak ettiğim her şeyi öğrendim. Elime ne gecicek. Sacmalik
Ben zaten günün sonunda ölçüp biçip yine bunu yapmayacaktim kendimi biliyorum. Buraya yazıp aslında ben ne yaşıyorum neden bunu istiyorum onu anlamaya çalıştım biraz da. İlgi arsızı kötü niyetli bir kahpe olduğumu öğrendim.
Takıntılı, saplantılı vs bunlari anlarım hak da veririm de. Bu kadarı cok fazla:) geçen gün biri kocami aldatacagim minvalinde bir konu açmış o bile benim kadar linç yemedi

Kaçan balık büyük olur, yemeyenin malını yerler, kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur, birinin sumuk gibi attigini bi başkası ilik diye kapar minvalinde laflar dolanio kafamda su an :))

Kendine itiraf et adamın seni unutmuş olmasını istemiyorsun. Ben de boyleyim hic elestirmiorum. Sırf böyle sacma sapan ardımdaki yıkımı bi seyredeyim ne bileyim içtiğim rakı daha anlamlı olsun diye olur olmadik ayrilmalarim cok olmuştur.

Ama hayat bana şunu öğretti ki herkesin yerini mutlaka biri alıyor. Kimse vazgecilmez değil. Anlamadigim tek sey birine olan sevgi gerçekse ayrılınca o nereye gidiyor. Hani fizikte vardan yok olmazdi ulan diyo insan. Çünkü bazen özgün bi bağ yakaliosun bi aşkta, bi başkasıyla asla bulamiosun öyle bi uyum, daha farkli buluosun ama öbürüne benzemio oluyor dolayisiyla nasi oluyo da ona ihtiyac duymamaya başlıyor insan bu cok enteresan gelio bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…