- 2 Nisan 2023
- 298
- 484
- 18
- Konu Sahibi nezamandiraraftayim
-
Üstte bir yerde yazdım zaten, ben de böyle bir konu okusam belki ben de aynı tepkileri verirdim. Ama niyet önemli burada. Bazılarına göre bu yüzde yüz kötü niyet. Öyle bir şey yok. Evet bu saçma bir düşünce. Ama altta yatan niyeti kötü bir düşünce değil. Ve ben tabikii bunu gerceklestirmeyecegim. Çünkü gereksiz ve sacmalik. Ama insana geliyor bazen, önemli olan kendimizi frenleyebilmek ve düşüncenin sacmaligini kabul edebilmekSen bile düşündüğünün saçmalık olduğunu anladığına göre burdaki linci de anlamlı ve hak vermelisin.
Doğru gelmiyor ve mesaj atmam diyorsunuz. Önemli olan bu. Ne yaptığınız.bu arada konu sahibinden benim farkım ben eski sevgilimi takip fln etmedim. ama ondan sonra her ilişkim boktan gitti. sonra düşündüm ben beddua aldım herhalde dedim adamı aradım sosyal medyadan baktım evlenmiş. benim helallik yalan oldu. :/ Bana mesaj atmak dahi doğru gelmiyor. gelseydi atardım.
nasıl da romantikti halbüsemBan yedim o konu yüzünden, hiç açma lafını
Cidden bunları duymak istiyor; seni unutamadı, severek evlenmedi falan filan, aksiyon arıyor.
bence eğer cidden hakkına girdiysen, ve aşk hayatın boka sardıysa akısa bırak gercek hayatta karsılasabilirsin belki. iletişime gecmek dogru olmazÜstte bir yerde yazdım zaten, ben de böyle bir konu okusam belki ben de aynı tepkileri verirdim. Ama niyet önemli burada. Bazılarına göre bu yüzde yüz kötü niyet. Öyle bir şey yok. Evet bu saçma bir düşünce. Ama altta yatan niyeti kötü bir düşünce değil. Ve ben tabikii bunu gerceklestirmeyecegim. Çünkü gereksiz ve sacmalik. Ama insana geliyor bazen, önemli olan kendimizi frenleyebilmek ve düşüncenin sacmaligini kabul edebilmek
yok ben seni anladım. bazı insanlar eski sevgililerini stalklamayı sever. lakin senin zamanın yanlıs keske evlenmeden once konusabilseydin.Doğru gelmiyor ve mesaj atmam diyorsunuz. Önemli olan bu. Ne yaptığınız.
Düşünceniz için sizi yargilamak çok sacma. Ben sizi anlıyorum. O dediğinizi gerceklestirmediginiz sürece böyle dusunuyorsunuz diye sizi linclemek de sacma
Kendisiyle iletisime geçmeyi düşünmedim yalniz, böyle bir şey aklımın ucundan gecmedi. Eski erkek arkadaşınızın yaptığını yapmayacaktim yani. Artı olarak saçma olduğunu da kabul ediyorumAsırlar önce flört edip, aşkından yerlerde süründügüm, bi sebeple olamadığımız er kişisi yazdı bana geçenlerde, şu an evli ve kızı var, eski bi arkadaş diye eklemiştir diye kabul etmiştim ama baktım sonra bu niyeti bozdu; iltifatlar, pişmanlık sözleri, bi ton zırva. O kadar sinirlendim ki, karısının koruyucusu kesildim bi anda, ordan girdim, doğduğuna yazdığına pişman ettim gerizekalıyı, ne münasebet ya.
Neymiş, konuşacakmışım, neler yaptığını dinleyecekmişim, sessizce çıkıp gidecekmişim sonra hayatından hdjdjdjd Herif alenen unutamadım edebiyatı yaptı, bırak egomun şişmesini, midem bulandı, utanmıyor musunuz cidden şu basitliklerden, lütfen ya.
keşke eski sevgilerimden biri ikisi de helalleşmek için beni arasa ya da mesaj atsa. ne güzel olurdu ya. içimdekileri bi dökseydimbu arada konu sahibinden benim farkım ben eski sevgilimi takip fln etmedim. ama ondan sonra her ilişkim boktan gitti. sonra düşündüm ben beddua aldım herhalde dedim adamı aradım sosyal medyadan baktım evlenmiş. benim helallik yalan oldu. :/ Bana mesaj atmak dahi doğru gelmiyor. gelseydi atardım.
Aranıyorsun maalesef, kabul et. Kardeşi söylemeyecek mi adama, buna inandın mı mesela cidden.Kendisiyle iletisime geçmeyi düşünmedim yalniz, böyle bir şey aklımın ucundan gecmedi. Eski erkek arkadaşınızın yaptığını yapmayacaktim yani. Artı olarak saçma olduğunu da kabul ediyorum
Benim de nişanlanıp yazmıştı. Önce yok helallik falan. Sonra keşke nişanlanmasaydım demeler. Sittir git yazıp engellemiştim. Heralde süründüğünü falan zannediyorlar onu görmek istiyorlar.Asırlar önce flört edip, aşkından yerlerde süründügüm, bi sebeple olamadığımız er kişisi yazdı bana geçenlerde, şu an evli ve kızı var, eski bi arkadaş diye eklemiştir diye kabul etmiştim ama baktım sonra bu niyeti bozdu; iltifatlar, pişmanlık sözleri, bi ton zırva. O kadar sinirlendim ki, karısının koruyucusu kesildim bi anda, ordan girdim, doğduğuna yazdığına pişman ettim gerizekalıyı, ne münasebet ya.
Neymiş, konuşacakmış, neler yaptığını dinleyecekmiş, sessizce çıkıp gidecekmiş sonra hayatından hdjdjdjd Herif alenen unutamadım edebiyatı yaptı, bırak egomun şişmesini, midem bulandı, utanmıyor musunuz cidden şu basitliklerden, lütfen ya.
ağzıma sıçsa yeridir. ben hak ettim. ama konuşmayı uzatmak istemiyorum ben.keşke eski sevgilerimden biri ikisi de helalleşmek için beni arasa ya da mesaj atsa. ne güzel olurdu ya. içimdekileri bi dökseydim
Oh, iyi yapmışsın.Benim de nişanlanıp yazmıştı. Önce yok helallik falan. Sonra keşke nişanlanmasaydım demeler. Sittir git yazıp engellemiştim. Heralde süründüğünü falan zannediyorlar onu görmek istiyorlar.
Size asla inandiramayacagim bunu anliyorum şuan. Böyle bir şeyin aksiyonu mu olur. Kardeşinin soylememe ihtimalini düşünerek düşündüm tüm bunları. Olur da söyleme ihtimali olursa diye de gerceklestirmedim zaten bunu. Aksiyon arayan kötü niyetli biri böyle mi yapar. Saçmalık olduğunu kabul ettim ve en küçük huzur kacirma ihtmaline karşı sildim attım kafamdanAranıyorsun maalesef, kabul et. Kardeşi söylemeyecek mi adama, buna inandın mı mesela cidden.
Heriften daha iyisini bulamamışsın, bi de evlendiğini duymuşsun (umarım çok mutludur), kendine bi meşgale, bi aksiyon arıyorsun resmen.
valla alacağınız cevabı ben olsam nasıl verirdim diye yazardım ama ban yerimağzıma sıçsa yeridir. ben hak ettim. ama konuşmayı uzatmak istemiyorum ben.
-Hakkını helal et. Seni kırdım, kötü ayrıldık hakkına girdim. Evliliğinde mutluluklar. Lütfen hakkını helal et bu karmayı taşımak istemiyorum.
Diyecegim bu- beklediğim cevap ise;
-Helal olsun, teşekkürler…
Yani benim kendi açımdan böyle. Çünkü duygu vs bitmiş, adam evlenmiş. Karısına saygım var, hemcinsim. Ama herkesin niyeti bu mudur bilemem :)
Diyecek bir şeyiniz zaten yok. Eee zaten kendi düşünmek istediğimi dusunuyorum. İcazet alacak halim yok. Kötü ya da iyi senaryolara değil gerçeğe inanırım. Karşımdakiler de çoğu zaman pisliğin teki değildiler. Yanlis analiz. Bakin ben bu konudan çıkarım. En fazla banlanirim. Ekranı kapattirm biter. Şu anda yazarken size iyilik yapmaya calisiyorum anlayın. Yuzlesin durumla.Kimseyi kandırmaya çalıştığım yok. Öyle düşünmek istiyorsanız dusunun. Takıntılı aşk hikayesine inanmazsınız ama kötü niyetli senaryolara inanırsınız. Karsinizdaki mutlaka pisliğin tekidir. Diyecek bir şeyim yok.
Kardeşiyle oturup böyle bi şey yaptın diyelim, o da söylemedi hadi, yine de saçma sapan bi şey? Ayrılmışsın, hatta pat diye terk etmişsin, sonra hayatına bakmışsın, yıllar olmuş, ee? Ne duymak istiyorsun diye sorarlar tabii adama.Size asla inandiramayacagim bunu anliyorum şuan. Böyle bir şeyin aksiyonu mu olur. Kardeşinin soylememe ihtimalini düşünerek düşündüm tüm bunları. Olur da söyleme ihtimali olursa diye de gerceklestirmedim zaten bunu. Aksiyon arayan kötü niyetli biri böyle mi yapar. Saçmalık olduğunu kabul ettim ve en küçük huzur kacirma ihtmaline karşı sildim attım kafamdan
Ben de aynısını düşündüm. Bugün bana yazan benle nişanlansaydı başkasına yazardı. İyi ki olmamış bu karaktersizlerle.Oh, iyi yapmışsın.
Ben de şey dedim, o zaman üzülmüştüm ama iyi ki olmamışız seninle, kimbilir kimlere yazacaktın şu an yaptığın gibiMort tabii
Kalitesiz, basit insan hareketleri bunlar, resmen aranıyorlar ve hayatlarındaki insana da saygıları yok. Ben karısını ondan daha çok düşünüp daha çok sinirlendim mesela.
Bizi ne ateşlerden almışsın ya Rabbi, şükürler olsun valla.
Aynen öyle. Sefamız olsunBen de aynısını düşündüm. Bugün bana yazan benle nişanlansaydı başkasına yazardı. İyi ki olmamış bu karaktersizlerle.
Evet ben de aynısını düşündüm. Hadi diyelim hiçbir sıkıntı olmadı konuştuk kapattık. Merak ettiğim her şeyi öğrendim. Elime ne gecicek. SacmalikKardeşiyle oturup böyle bi şey yaptın diyelim, o da söylemedi hadi, yine de saçma sapan bi şey? Ayrılmışsın, hatta pat diye terk etmişsin, sonra hayatına bakmışsın, yıllar olmuş, ee? Ne duymak istiyorsun diye sorarlar tabii adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?