Terk ettim çünkü

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2.5 aydır biriyle görüşüyordum benden 4 yaş küçük.Aynı fakültede aynı bölümdeyiz beraber girdiğimiz dersler de var.Neyse bi kaç gün görüşememiştik geçen hafta daha sonra gece napıorsun mesajı attı ve sinirlendim seninle görüşmek istemiyorum falan dedim neyse ertesi gün baya büyük bi kavga ettik ağza alınmayacak şeyler söyledi bana ve hemen arkasından seviyorum dedi gitme bırakma dedi yine de affetmedim biraz kendini dinle dedi bugün de kararımın aynı olduğunu denk gelirsek selamlaşacağımızı falan söyledim tamam dedi artık eski beni bulamazsın zaten birbirimiz olmadan da yapabiliyoruz sıkıntı yok dedi ve benim merak ettiğim acaba sevmiyor mu birbirimiz olmadan yapabilioruz sıkıntı yok falan dedi saygı duyarım ben buyum malzeme bu kabul etmedin oldu bitti gitti dedi iyi geceler dedik ve kapandı öyle.Sizce gördüğümde ne yapmam gerek?Yani tekrar arar mı sizce?Kafam çok karışık.Tekrar aramasını istiyorum çünkü o hakaretler için özür dilemesini istiyorum ama sevip sevmediğini de merak ediorm neyse teşekkür ederim şimdiden ((

olayı sen başlatmışsın.niye durduk yere görüşmek istemiyorum ki dedin?çocuk da bu kız dengesiz herhalde diye düşünecek.ya da buraya yazmadığın başka şeyler var ve onları da düşünerek öyle bir mesaj attın.amacın trip miydi anlamadım açıkçası.2,5 aydır görüştüğün kişiye bu şekilde davranıyorsun,sonra da aramasını istiyorum,özür dilesin istiyorum yazıyorsun.Arkadaşım önce sen bu çocuğu isteyip istemediğini bir düşün bence sonra diğer şeyleri istersin.

Sitede gezinirken başlığın dikkatimi çekti merak ettim nasıl yapmış diye. Şimdi canım 1.si 2.5 ay çok kısa bi süre. Ben aşkın bi anda olduguna inanmıyorum mesela tanıdıkça aşık olursun diye düşünüyorum. Sen adamın seni tam anlamıyla tanıyıp sevgisinde emin olmasını beklememişsin ki. seviyorum vardır seviyorum vardır. sana alışmamış yani olmadan da yapabilir cünkü cok bi zaman geçirmemişsiniz. Ben 2 yıldır beraber ki bana göre 2 yılda cokcok uzun bi süre degil. Ama arada tartıstıgımızda diyorum sen donunu bile ben olmasam düz giyemezsin diye. şakayla karısık soyluyorum ama dogru. çünkü sevgi kadar alışkanlıkta var bu işin içinde. Kendini geri çekmen cok iyi arada her bayanın yapması gerek bence. ama avcunun içine aldıktan sonra. o yuzden cok erken davranmışsın. eger gurur gurur diye tutturan biri degilsen sende arayabilirsin. ne demişler köprüyü gecene kadar hersey :)

geri dönmesini istiyor musun ?

ego tatmini için bunları istiyorsan , bence özgüven eksikliğiniz olabilir . bırakın ya havalansın herkes yerinde sağ olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…