- Konu Sahibi Sirine_4553
-
malesef duygularımla hareket ettim.ve sürecin sonlanmasını beklemedik.Hayır siz en başta boşanmamış bir adamla birlikte olmakla hata etmişsiniz ve kendinizi kötü bir pozisyona sokmuşsunuz!
sevdiğim bir adam boşanma süreci yaşadığı sıkıntılar benim baskılarım sonucu beni terketti.ve benden asla ayrılmayacağını düşündüğüm bir adam bunca ayımı heba edip gitti bu tatlım sıkıntımHiçbi şey anlamadım.
Günaydın Şirine.
Canına kastın mı var kuzum senin?
Neden sürekli sana sıkıntı veren adamlara yapışıyorsun?
Şimdi sizin ilişkiniz sonlandı anlayamadığım ne bekliyordunuz?malesef duygularımla hareket ettim.ve sürecin sonlanmasını beklemedik.
Bir insan ya evlidir ya değildir. Henüz boşanma gerçekleşmediğine gore onlar kari koca. Yani evli bir adamla birlikte olmuşsunuz. Siz anladigim kadarıyla farklı düşünüyorsunuz ama ikinci kadim sizsiniz. Yani aldatılan değil aldatan taraftasiniz. Kadinin kayinbalidesinde kalmasi da normal, nişana gelmesi de, fotoğraf çektirmesi de, kocasiyla ayni evde kalmasi da.merhaba kızlar ..şiddet gördüğüm aldatıldığım bir evliliği bitirdim.Bir sene oldu .Hayatımda ki insan ise boşanma arefesinde idi.Nisan ayında duruşması vardı.
Süreç içerisinde tabiki her iki tarafın ailelerinin barıştırma isteği;
çocuklarının doğum gününde yeniden bir araya gelmeleri.Doğum günü fotoğrafları bunlar süre geldi.,Benim kıskançlık krizlerim .ne zaman ne zaman diye baskılarım.karşı tarafın umarsız halleri...
en son ayrıldığım kişinin kardeşinin nişanına çıktı geldi ..Açıklama ise annem çağırmış .baktım annesi ayrılmak isteği eşi yeni gelinleri sosyal medyada resimleri var.tabiki gelinleri torunlarının annesi saygı duyuyorum ama normalde bayan farklı bir ilde ailesinin yanında kalıyor.ayrılmak üzere olduğun eşin evinde olması çok anlamsız.
En son sevdiğim kişiye bu kadın böyle sürekli gelip gidicek ise bu boşanma böyle sürümcemede kalıcak sa ben istemiyorum bitsin bu ilişki dedim.oda bir kaç güne gidecek ben de kızımı görüyorum o geldiğinde dedi.Ama aynı evde kalıyorlar.ayrı bir haneleri olmadığı içinAnnesi babası kardeşlerinin olduğu evde bayan da kalıyor.
Sonra tamam bitsin dedi hayatımdaki kişi yeterince annem akrabalarım tarafından bunaltılıyorum artık akıl sağlığım yerinde değil.sürekli baş ağrısı sıkıntı.soğuttun beni son dönemde sana özellikle bana huzur ver dedim artık yanına gelmek istemiyorum.Ben bu ilişkiyi istemiyorum dedi .Aramaya devam edersen ;numaramı değiştireceğim dedi hatta.
Ben baskı huzur verme konularında evet hatalıyım ama 1 yılımız da kötü geçmedi emeklerim ilgim alakam sevgim.o ilgisiz olduğunda bile ilgiliydim.
Yapı olarak içine kapanık biri o gün kötü güne uyandı ise ilgi alaka asla göstermez.sinirli olduğunda patlar...
Eşinin hatta en son gedliğinde bir akraba düğününde birlikte çekilmiş resimleri vardı.
Kadını anlamış değiilm her geldiğinde sinir krizi geçiriyor.Aileye kendini acındırıyor.
Arkadaşım dönmesini beklemek yerine hayatını kursana.sanırım hayatımın odak noktası oluyor kişi ve aslak ilişkilerimde mantık devre dışı kalıyor üzülen yine ben.şu an sadece pişman bir şekilde dönmesini özlemesini bekliyorum
benim üzüntüm yaşatılanlar terkedilmiş olmam adamın umursamazlığı ..içten içe her kadın ister dönsğn pişmn olsun bu beklentim.adam evli degil mi??ben mi yanlis anladim.ve sizinle gorusmek istemiyor.karisinin yaninda.yani olmasi gereken bu degil mi?bosanmamis bir adamla erkeklerin klasik mutsuzum bisanacagim seninle evlenecegim, yalanlarina inanip bir yilinizi harcamissiniz.bu arada hic mi dusunmediniz ya barisirlarsa diye.üzüleceginize yolunuza bakin karisina bunu yapandan sizede hayr gelmez zaten.sizde hatalisiniz sizi seven adam bosanana kadar beklerdi.basinizdan evlilik gecmis daha iyi bilmeniz lazim. evlilik kurumuna saygi duyun.karsidada bir kadin oldugunu unutmayin..
hatırladım canım ..gerçekten daha yıkılmış daha bunalmış berbat durumdayım..sadece beklentim pişman olmasıO zamanlar msn vardı,hatırla Şirine!
Gecelerce yazıştık seninle.
Yok yok yok.
Daha da kötüye gitmişsin.
İyi de berbat olduysan kendi hataların yüzünden.hatırladım canım ..gerçekten daha yıkılmış daha bunalmış berbat durumdayım..sadece beklentim pişman olması
Adam kaç yıllık evliliğini heba etmiş sizin kaç aylık ilişkinizi mi umursayacak?sevdiğim bir adam boşanma süreci yaşadığı sıkıntılar benim baskılarım sonucu beni terketti.ve benden asla ayrılmayacağını düşündüğüm bir adam bunca ayımı heba edip gitti bu tatlım sıkıntım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?