terkeden sevgili

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
merhaba kızlar ..şiddet gördüğüm aldatıldığım bir evliliği bitirdim.Bir sene oldu .Hayatımda ki insan ise boşanma arefesinde idi.Nisan ayında duruşması vardı.
Süreç içerisinde tabiki her iki tarafın ailelerinin barıştırma isteği;
çocuklarının doğum gününde yeniden bir araya gelmeleri.Doğum günü fotoğrafları bunlar süre geldi.,Benim kıskançlık krizlerim .ne zaman ne zaman diye baskılarım.karşı tarafın umarsız halleri...
en son ayrıldığım kişinin kardeşinin nişanına çıktı geldi ..Açıklama ise annem çağırmış .baktım annesi ayrılmak isteği eşi yeni gelinleri sosyal medyada resimleri var.tabiki gelinleri torunlarının annesi saygı duyuyorum ama normalde bayan farklı bir ilde ailesinin yanında kalıyor.ayrılmak üzere olduğun eşin evinde olması çok anlamsız.
En son sevdiğim kişiye bu kadın böyle sürekli gelip gidicek ise bu boşanma böyle sürümcemede kalıcak sa ben istemiyorum bitsin bu ilişki dedim.oda bir kaç güne gidecek ben de kızımı görüyorum o geldiğinde dedi.Ama aynı evde kalıyorlar.ayrı bir haneleri olmadığı içinAnnesi babası kardeşlerinin olduğu evde bayan da kalıyor.
Sonra tamam bitsin dedi hayatımdaki kişi yeterince annem akrabalarım tarafından bunaltılıyorum artık akıl sağlığım yerinde değil.sürekli baş ağrısı sıkıntı.soğuttun beni son dönemde sana özellikle bana huzur ver dedim artık yanına gelmek istemiyorum.Ben bu ilişkiyi istemiyorum dedi .Aramaya devam edersen ;numaramı değiştireceğim dedi hatta.
Ben baskı huzur verme konularında evet hatalıyım ama 1 yılımız da kötü geçmedi emeklerim ilgim alakam sevgim.o ilgisiz olduğunda bile ilgiliydim.
Yapı olarak içine kapanık biri o gün kötü güne uyandı ise ilgi alaka asla göstermez.sinirli olduğunda patlar...
Eşinin hatta en son gedliğinde bir akraba düğününde birlikte çekilmiş resimleri vardı.
Kadını anlamış değiilm her geldiğinde sinir krizi geçiriyor.Aileye kendini acındırıyor.

Ayrıca hasta olsam ben doktora götürmez.maddi sıkıntım olsa yanımda olmaz bir derdim olsa dinlemez ben hep yanındaydım onun her sıkıntısını dinledim.evladım evladım dedim.ben ailemden uzakta bir ilde bir başıma yaşamaya çalışırken bir kez olsun bir ihtiyacın varmı diye sormamıştır.Boşanma süreci devam ettiğinden yaşadığımız il küçük olduğundan bir kere olsun sinemaya bile gitmemişizdir.Bunların eksikliği bende çok büyük ve sürekli barışırmı korkuları beni benden aldı

4 gündür ne aradı ne sordu.gram bir kıpırtı yok.eşi gittimi gitmedi mi onuda bilmiyorum.özlüyorum ama arayamıyorum zaten oldukça inatçı bir yapısı var özlesem ölsem seni aramam bekleme dedi.git arkadaşlarınla gez toz.fallara bak yeni talibin varmı dedi.
bu adam beni öylece ortada bıraktı gitti.dönmez mi

Daha boşanmamış insanla niye ilişki yaşıyorsunuz?
Boşanmanızın üzerinden 1 yıl geçmiş.Yeni ilişkiniz de 1 yıllık. O süreçten sonra kafanızı toparlasaydınız biraz kendinize zaman ayırsaydınız daha doğru seçimler yapardınız.

Ailesi aracı olup karı-kocayı barıştırma niyetindeydiler muhtemelen.Adam da ikna olmuş.

Günaydın Şirine.
Canına kastın mı var kuzum senin?
Neden sürekli sana sıkıntı veren adamlara yapışıyorsun?
sanırım hayatımın odak noktası oluyor kişi ve aslak ilişkilerimde mantık devre dışı kalıyor üzülen yine ben.şu an sadece pişman bir şekilde dönmesini özlemesini bekliyorum

malesef duygularımla hareket ettim.ve sürecin sonlanmasını beklemedik.
Şimdi sizin ilişkiniz sonlandı anlayamadığım ne bekliyordunuz?
Kadın hayatından çıkmamış adamın, ayrıca ailesininde demek ki hala bir umut ve beklenti var!
Adamın da kafası karışık.
Bence daha fazla kendinizi değersiz görmeyin ve bu durumu fırsat bilip kendinize yeni bir hayat kurun...

Bir insan ya evlidir ya değildir. Henüz boşanma gerçekleşmediğine gore onlar kari koca. Yani evli bir adamla birlikte olmuşsunuz. Siz anladigim kadarıyla farklı düşünüyorsunuz ama ikinci kadim sizsiniz. Yani aldatılan değil aldatan taraftasiniz. Kadinin kayinbalidesinde kalmasi da normal, nişana gelmesi de, fotoğraf çektirmesi de, kocasiyla ayni evde kalmasi da.

sanırım hayatımın odak noktası oluyor kişi ve aslak ilişkilerimde mantık devre dışı kalıyor üzülen yine ben.şu an sadece pişman bir şekilde dönmesini özlemesini bekliyorum
Arkadaşım dönmesini beklemek yerine hayatını kursana.
Belli ki adam dönse de daha çok incitecek seni.
Eski evliliğinle ilgili neler yaşadın,neler konuştuk,gerçekten hiç mi kendine değer vermiyorsun?
İlla ki hayatında bir erkek olması şart mı?
Allahım korusun,şu erkek sevdan yüzünden başına bir iş açılacak,görmüyor musun?
Hoşuna mı gidiyor sürekli eziyet edilen olmak anlamadım ki?

O zamanlar msn vardı,hatırla Şirine!
Gecelerce yazıştık seninle.
Yok yok yok.
Daha da kötüye gitmişsin.

adam evli degil mi??ben mi yanlis anladim.ve sizinle gorusmek istemiyor.karisinin yaninda.yani olmasi gereken bu degil mi?bosanmamis bir adamla erkeklerin klasik mutsuzum bisanacagim seninle evlenecegim, yalanlarina inanip bir yilinizi harcamissiniz.bu arada hic mi dusunmediniz ya barisirlarsa diye.üzüleceginize yolunuza bakin karisina bunu yapandan sizede hayr gelmez zaten.sizde hatalisiniz sizi seven adam bosanana kadar beklerdi.basinizdan evlilik gecmis daha iyi bilmeniz lazim. evlilik kurumuna saygi duyun.karsidada bir kadin oldugunu unutmayin..

benim üzüntüm yaşatılanlar terkedilmiş olmam adamın umursamazlığı ..içten içe her kadın ister dönsğn pişmn olsun bu beklentim.

hatırladım canım ..gerçekten daha yıkılmış daha bunalmış berbat durumdayım..sadece beklentim pişman olması
İyi de berbat olduysan kendi hataların yüzünden.
Bunu görmüyor musun?
Niye adam pişman olsun da sana daha çok eziyet etsin istiyorsun?
Şirine o eski eşin sana neler yaptı hiç mi soğumadın erkek cinsinden?
Biraz olsun kendine değer vermeyi neden bilmiyorsun?

Adam kaç yıllık evliliğini heba etmiş sizin kaç aylık ilişkinizi mi umursayacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…