terkeden sevgili

malesef bu bağlılık değil bendeki bağımlılık haline dönüşüyor.
bir de tekedilmenin mutsuzluğu .böylece tamamen sessizliğe gömülmesi beni daha çok üzecek..

Sen daha bekleeeeeee

Evli olan biriyle berabersiniz ve niye eşinden ayrılmıyor diye gelip burda konu açmışsınız. Hatalı olan sizsiniz ve tabiki beraber olduğunuz kişi. Yuva yıkanın yuvası olmaz derler, bu ilişkiden size mutluluk çıkmaz. Bence kendinize başka yollar arayın.

Aşk sevgi bağımlılığı diye birşey var, biraz araştırın bunu derim.. Şuanda bir bağımlı gibi yoksunluk belirtileri gösteriyorsunuz. Yani kişiler değişir ama yaşadıklarınız değişmez bu şekilde. Ya kendine yardım kitaplarından faydalanın ya da terapi görün.

malesef bu bağlılık değil bendeki bağımlılık haline dönüşüyor.
bir de tekedilmenin mutsuzluğu .böylece tamamen sessizliğe gömülmesi beni daha çok üzecek..
Yooo sen yine kalkıp yine kendine hiç layık olmayan birine tutulup onunla ilişki yaşamaya çalışıp bol bol gözyaşı dökeceksin.
O eski evliliğin seni akıllandırmadı ki bebe bile yaptın.
Ne desek boş şimdi.

Sanırım haklısnız ..dönüşünü beklemek anlamsız
Çooook anlamsız hem de,.
Allah aşkına yapmayın şunu kendinize bazı hemcinslerime çok kızıyorum, dünyada erkek mi yok ya elin sorunlu, karısını bile mutlu edememiş adamlarına bel bağlıyorsunuz, şu adamlar için düştüğünüz duruma bakın, silkelenin yahu!

Adam zaten mutsuz bir evlilik yaşamış
Sende huzur aramış.
Sen de bir kadın olarak elbette ki paylaşmak istememis, bir an önce boşansin istemişsin. Bu isteğin seni hircinlastirmis.
Adam da sende bulduğu huzuru artık bulamadığı için terketmis.

Biz de insanız. Adam karısıyla takilsin, gezsin tozsun. Ama sen ona en ufak bir laf etme, hep huzur ver, hep sevgi ver. Mümkün mü? Asla değil.

İlişkinin başında belki şunu desen çözüm olurdu: "sen evli olduğun sürece mutlu olamayiz. Seni çok seviyorum. Seninle mutlu olmak istiyorum. Ama sen evli olduğun sürece ben huzurlu olamam ki sana huzur vereyim. Boşanıp geldiginde mutlu olabiliriz"

Böylece adam sana kavuşmak için her şeyi yapacaktı. Ulaşılmaz ve haklı olacaktin onun gözünde. Oysa şimdi huysuz bir imajin var.

En başından dirayetli durmamak bu süreci birlikte atlatmaya çalışmakla hata ettimbu imajıda değiştirmem olanaksız artık..
hiç mi sevgisi kalmamıştır.hiç mi geri dönme isteği olmaz

Evli adamdan bahsediyorsun daha ne aşkı meşk i?? Hiç mi işin gücün hayatın yok dadanmissin adama bu nedir tıkandım okurken. Kendine düzgün bir hayat kur neyin pesindesin belli değil

Erkekler karısı ile sorun yaşadığında kendini teselli edecek kolay avladıkları kadınlar ile gönül eğlendirirler.
Boşanma aşamasında bile olsalar eşlerini boşamaktan vazgeçme ihtimalleri %95 dir.
İkinci kadınlar hep terk edilen olurlar.
Erkeler 10 yıl bile ayrı yaşasalar nikahlı eşlerine geri dönerler. (Çok örneğini gördüm)
Sen yaşadıklarının etkisi ile düştüğün boşlukta bu adamı sığınabileceğin bir liman görmüşsün.
Adam seni kullanacağı , eğleneceği , sıkılınca bırakacağı bir oyuncak olarak görmüş.

Sen daha fazla ömrünü bu adam ile harcama kendine yeni bir yol çiz. Bu kadar ile kurtulduğuna şükret .

Sizin evliliğiniz biteli daha1 yıl olmuş ve sevgiliniz hala boşanma sürecinde..
Barışa da bilir ortada bi çocuk var.
Zorlamayın yolunuza bakın belkide engel oluyorsunuz..

Adam çok iyi yaAsla dönmez beklemeyin boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…