- Konu Sahibi Sirine_4553
-
malesef bu bağlılık değil bendeki bağımlılık haline dönüşüyor.İyi de berbat olduysan kendi hataların yüzünden.
Bunu görmüyor musun?
Niye adam pişman olsun da sana daha çok eziyet etsin istiyorsun?
Şirine o eski eşin sana neler yaptı hiç mi soğumadın erkek cinsinden?
Biraz olsun kendine değer vermeyi neden bilmiyorsun?
Sanırım haklısnız ..dönüşünü beklemek anlamsızAdam kaç yıllık evliliğini heba etmiş sizin kaç aylık ilişkinizi mi umursayacak?
Ayrıca hasta olsam ben doktora götürmez.maddi sıkıntım olsa yanımda olmaz bir derdim olsa dinlemez ben hep yanındaydım onun her sıkıntısını dinledim.evladım evladım dedim.ben ailemden uzakta bir ilde bir başıma yaşamaya çalışırken bir kez olsun bir ihtiyacın varmı diye sormamıştır.Boşanma süreci devam ettiğinden yaşadığımız il küçük olduğundan bir kere olsun sinemaya bile gitmemişizdir.Bunların eksikliği bende çok büyük ve sürekli barışırmı korkuları beni benden aldı
Yooo sen yine kalkıp yine kendine hiç layık olmayan birine tutulup onunla ilişki yaşamaya çalışıp bol bol gözyaşı dökeceksin.malesef bu bağlılık değil bendeki bağımlılık haline dönüşüyor.
bir de tekedilmenin mutsuzluğu .böylece tamamen sessizliğe gömülmesi beni daha çok üzecek..
Çooook anlamsız hem de,.Sanırım haklısnız ..dönüşünü beklemek anlamsız
En başından dirayetli durmamak bu süreci birlikte atlatmaya çalışmakla hata ettimAdam zaten mutsuz bir evlilik yaşamış
Sende huzur aramış.
Sen de bir kadın olarak elbette ki paylaşmak istememis, bir an önce boşansin istemişsin. Bu isteğin seni hircinlastirmis.
Adam da sende bulduğu huzuru artık bulamadığı için terketmis.
Biz de insanız. Adam karısıyla takilsin, gezsin tozsun. Ama sen ona en ufak bir laf etme, hep huzur ver, hep sevgi ver. Mümkün mü? Asla değil.
İlişkinin başında belki şunu desen çözüm olurdu: "sen evli olduğun sürece mutlu olamayiz. Seni çok seviyorum. Seninle mutlu olmak istiyorum. Ama sen evli olduğun sürece ben huzurlu olamam ki sana huzur vereyim. Boşanıp geldiginde mutlu olabiliriz"
Böylece adam sana kavuşmak için her şeyi yapacaktı. Ulaşılmaz ve haklı olacaktin onun gözünde. Oysa şimdi huysuz bir imajin var.
Sanırım öyle olacak ..sadece ben kendimi sorguluyorum..ben mi hatalıydım .bu kadar emek verdim yanında oldum .bu muydu hakettiğimOnlar barisir zaten
Tabii ki hatali sensin. Resmi olarak evli, daha bosanmamis adamla sevgili olunur mu? Hem etik degil, hem de barisirlar ortada kalirsinSanırım öyle olacak ..sadece ben kendimi sorguluyorum..ben mi hatalıydım .bu kadar emek verdim yanında oldum .bu muydu hakettiğim
Adam çok iyi ya4 gündür ne aradı ne sordu.gram bir kıpırtı yok.eşi gittimi gitmedi mi onuda bilmiyorum.özlüyorum ama arayamıyorum zaten oldukça inatçı bir yapısı var özlesem ölsem seni aramam bekleme dedi.git arkadaşlarınla gez toz.fallara bak yeni talibin varmı dedi.
bu adam beni öylece ortada bıraktı gitti.dönmez mi
yani benimkide avuntu zaten seven adam gitmezAdam çok iyi yaAsla dönmez beklemeyin boşuna .
yani benimkide avuntu zaten seven adam gitmezAdam çok iyi yaAsla dönmez beklemeyin boşuna .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?