- 3 Mart 2014
- 2.293
- 3.533
- 358
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Valla erkek milleti gelgitlidir. Dönebilir. Ama senin yapman gereken asla aramamak ve ortadan bir süre kaybolmak. Sakın ısrarcı olma.En başından dirayetli durmamak bu süreci birlikte atlatmaya çalışmakla hata ettimbu imajıda değiştirmem olanaksız artık..
hiç mi sevgisi kalmamıştır.hiç mi geri dönme isteği olmaz
aramıyorum .sosyal medya paylaşımlarımı bile kaldırdım.,en azından emeklerim ilgim alakam sabrım var bunca zaman sabrettim.belki bunalttım ama benim yaşadıklarım yaşattıklarım da kolay deildi.Valla erkek milleti gelgitlidir. Dönebilir. Ama senin yapman gereken asla aramamak ve ortadan bir süre kaybolmak. Sakın ısrarcı olma.
sen hatalısın tam olarak boşanmamıs bır adamla beraber olmak cok yanlıs.belkı barısacakalr ve ortada bır yavru var onun da belkı babasız kalmasına vesile olarak gunaha gırıyorsun.merhaba kızlar ..şiddet gördüğüm aldatıldığım bir evliliği bitirdim.Bir sene oldu .Hayatımda ki insan ise boşanma arefesinde idi.Nisan ayında duruşması vardı.
Süreç içerisinde tabiki her iki tarafın ailelerinin barıştırma isteği;
çocuklarının doğum gününde yeniden bir araya gelmeleri.Doğum günü fotoğrafları bunlar süre geldi.,Benim kıskançlık krizlerim .ne zaman ne zaman diye baskılarım.karşı tarafın umarsız halleri...
en son ayrıldığım kişinin kardeşinin nişanına çıktı geldi ..Açıklama ise annem çağırmış .baktım annesi ayrılmak isteği eşi yeni gelinleri sosyal medyada resimleri var.tabiki gelinleri torunlarının annesi saygı duyuyorum ama normalde bayan farklı bir ilde ailesinin yanında kalıyor.ayrılmak üzere olduğun eşin evinde olması çok anlamsız.
En son sevdiğim kişiye bu kadın böyle sürekli gelip gidicek ise bu boşanma böyle sürümcemede kalıcak sa ben istemiyorum bitsin bu ilişki dedim.oda bir kaç güne gidecek ben de kızımı görüyorum o geldiğinde dedi.Ama aynı evde kalıyorlar.ayrı bir haneleri olmadığı içinAnnesi babası kardeşlerinin olduğu evde bayan da kalıyor.
Sonra tamam bitsin dedi hayatımdaki kişi yeterince annem akrabalarım tarafından bunaltılıyorum artık akıl sağlığım yerinde değil.sürekli baş ağrısı sıkıntı.soğuttun beni son dönemde sana özellikle bana huzur ver dedim artık yanına gelmek istemiyorum.Ben bu ilişkiyi istemiyorum dedi .Aramaya devam edersen ;numaramı değiştireceğim dedi hatta.
Ben baskı huzur verme konularında evet hatalıyım ama 1 yılımız da kötü geçmedi emeklerim ilgim alakam sevgim.o ilgisiz olduğunda bile ilgiliydim.
Yapı olarak içine kapanık biri o gün kötü güne uyandı ise ilgi alaka asla göstermez.sinirli olduğunda patlar...
Eşinin hatta en son gedliğinde bir akraba düğününde birlikte çekilmiş resimleri vardı.
Kadını anlamış değiilm her geldiğinde sinir krizi geçiriyor.Aileye kendini acındırıyor.
Ayrıca hasta olsam ben doktora götürmez.maddi sıkıntım olsa yanımda olmaz bir derdim olsa dinlemez ben hep yanındaydım onun her sıkıntısını dinledim.evladım evladım dedim.ben ailemden uzakta bir ilde bir başıma yaşamaya çalışırken bir kez olsun bir ihtiyacın varmı diye sormamıştır.Boşanma süreci devam ettiğinden yaşadığımız il küçük olduğundan bir kere olsun sinemaya bile gitmemişizdir.Bunların eksikliği bende çok büyük ve sürekli barışırmı korkuları beni benden aldı
teşekkür ederim.yorumunuz için ...aslında en önemlisi şu kelimenizdi ilgisiz bana değer vermeyen birine ömür adamak boşuna ..sadece pişmanlığını görmek istiyorumSizin de başınızdan bir boşanma geçmiş. Bu süreçlerin ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorsunuz. Biraz huzur isteyen adama o huzuru verseydiniz haklı olduğunuz konuda biraz daha krediniz olurdu.
Ayrıca kötü bir evililiğiniz olmuş. Sütten ağzınız yanmış. Artık yoğurdu üfleyerek yeme zamanı iken bu ilgisiz adamdaki ısrarınız niye? Artık ikinci evililiğinizde sizin kıymetinizi bilen el üstünde tutacak birini aramak yerine bu adam neden? Aşkın bazen her şey demek olmadığını ilk evliliğinizin size öğretmiş olması gerekmez miydi?
Bence o eşiyle tekrar barışmak istiyor. Sen de yol ver gitsin4 gündür ne aradı ne sordu.gram bir kıpırtı yok.eşi gittimi gitmedi mi onuda bilmiyorum.özlüyorum ama arayamıyorum zaten oldukça inatçı bir yapısı var özlesem ölsem seni aramam bekleme dedi.git arkadaşlarınla gez toz.fallara bak yeni talibin varmı dedi.
bu adam beni öylece ortada bıraktı gitti.dönmez mi
olan bana oldu açıkcası .bayan rahat çalışmıyor zaten maddi yönden eşi destek ailesi destek evet kendi ailesi ile kalıyor ama gerçekten rahat.Adam boşanma sürecinde bile size ümit verdiği halde kadınla bu kadar irtibat halindeyse zaten boşa kürek çekmişsiniz,üzülmeyin,kurtulmuşsunuz o karakterde birinden.Erkek gibi erkek olamıyor hepsi malesef
aynen böyle teşekkür ederim bu açıdan düşünmemi sağladığınız içinYa adam seninle heyecan yakalamış, hevesi geçmiş. Ardından da benim karım bile bu kadar üstüme gelmedi diyip, anne babasının da zihin karıştırmasıyla, eşine geri dönmek istemiş. E bu süreçte karısını, kokusunu da özlemiş. Sana da yol vermiş. Ben böyle anladım bu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?