terkeden sevgili

Bence boşanmış bir bayan olarak, hala resmi olarak boşanmamış bir adamla birliktelik yaşayarak hatalı davranmışsınız.
Üstelik sevgilinizin ailesinin eşleri birleştirmek için yoğun bir çaba harcadığı çok belli.
Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum ama evlat sahibi olan insanların yuvalarında sorun varken aileden ya da dışarıdan bir bayandan gelen müdahale gerçekten kötü şeylere sebep olabiliyor. Özellikle çocuklar için.

Bu adam zaten maddi manevi sizin yanınızda olmayarak rengini çok açık belli etmiş.

Bence şu ya da bu sebeple farketmez, hazır şu an ilişkiniz bitmişken, kendinizi geri çekin, ve yeni bir hayat kurun kendinize. Ve gelecek ilişkilerinizde de boşanma aşamasında diye kendinizi avutmayın.. Sonuçta boşanmamış, ve o evlilik devam ediyor. Yani bu insanların hala birleşme umudu var... Aldatmaya sebep olan kadın olmayın...

Bence boşanmış bir bayan olarak, hala resmi olarak boşanmamış bir adamla birliktelik yaşayarak hatalı davranmışsınız.
Üstelik sevgilinizin ailesinin eşleri birleştirmek için yoğun bir çaba harcadığı çok belli.
Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum ama evlat sahibi olan insanların yuvalarında sorun varken aileden ya da dışarıdan bir bayandan gelen müdahale gerçekten kötü şeylere sebep olabiliyor. Özellikle çocuklar için.

Bu adam zaten maddi manevi sizin yanınızda olmayarak rengini çok açık belli etmiş.

Bence şu ya da bu sebeple farketmez, hazır şu an ilişkiniz bitmişken, kendinizi geri çekin, ve yeni bir hayat kurun kendinize. Ve gelecek ilişkilerinizde de boşanma aşamasında diye kendinizi avutmayın.. Sonuçta boşanmamış, ve o evlilik devam ediyor. Yani bu insanların hala birleşme umudu var... Aldatmaya sebep olan kadın olmayın...

Bosanma arifesinde olsam davam sonuclanmadan esim baskasiyla gorusse delilleri toplar tazminat davasi acarim bir de. Bildigim kadariyla ikinci kadina da dava acilabiliyor bu durumda.

ayrıldığım kişinin ailesi annesi biliyordu beni zaten ..ben araştırmışlardı.nasıl biriyim diye .yalnız bu bayan la açılan mahkeme süreci oldukça uzun zaman oldu tazminat tutarı sebebi ile süregeldi bugune kadar.kadınca bir hırs bu tabi isterse dava açabilir yolu açık .ayrıldık zaten

Cok buyuk hata yapmissiniz ,
Sizde bosanmis birisiniz ne kadar zor ve kotu bir durum ,yuvanin yikikmasi ,
Belki tek sorun adamin capkinligi ,siz anlatilan haric bir sey bilemezsiniz ,adam bosanmadan neden iliski kurdunuz ki ,
Kendinize de eziyet ediyorsunuz ,prensipleriniz olsun ,size yapilmasini istemediginiz seyleri baskasina yapmayinn,
Bu duruma dusurmeyin kendinizi ,

En başından dirayetli durmamak bu süreci birlikte atlatmaya çalışmakla hata ettimbu imajıda değiştirmem olanaksız artık..
hiç mi sevgisi kalmamıştır.hiç mi geri dönme isteği olmaz
Valla erkek milleti gelgitlidir. Dönebilir. Ama senin yapman gereken asla aramamak ve ortadan bir süre kaybolmak. Sakın ısrarcı olma.

Valla erkek milleti gelgitlidir. Dönebilir. Ama senin yapman gereken asla aramamak ve ortadan bir süre kaybolmak. Sakın ısrarcı olma.
aramıyorum .sosyal medya paylaşımlarımı bile kaldırdım.,en azından emeklerim ilgim alakam sabrım var bunca zaman sabrettim.belki bunalttım ama benim yaşadıklarım yaşattıklarım da kolay deildi.

sen hatalısın tam olarak boşanmamıs bır adamla beraber olmak cok yanlıs.belkı barısacakalr ve ortada bır yavru var onun da belkı babasız kalmasına vesile olarak gunaha gırıyorsun.

Sizin de başınızdan bir boşanma geçmiş. Bu süreçlerin ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorsunuz. Biraz huzur isteyen adama o huzuru verseydiniz haklı olduğunuz konuda biraz daha krediniz olurdu.

Ayrıca kötü bir evililiğiniz olmuş. Sütten ağzınız yanmış. Artık yoğurdu üfleyerek yeme zamanı iken bu ilgisiz adamdaki ısrarınız niye? Artık ikinci evililiğinizde sizin kıymetinizi bilen el üstünde tutacak birini aramak yerine bu adam neden? Aşkın bazen her şey demek olmadığını ilk evliliğinizin size öğretmiş olması gerekmez miydi?

teşekkür ederim.yorumunuz için ...aslında en önemlisi şu kelimenizdi ilgisiz bana değer vermeyen birine ömür adamak boşuna ..sadece pişmanlığını görmek istiyorum

Adam boşanma sürecinde bile size ümit verdiği halde kadınla bu kadar irtibat halindeyse zaten boşa kürek çekmişsiniz,üzülmeyin,kurtulmuşsunuz o karakterde birinden.Erkek gibi erkek olamıyor hepsi malesef

Bence o eşiyle tekrar barışmak istiyor. Sen de yol ver gitsin

Adam boşanma sürecinde bile size ümit verdiği halde kadınla bu kadar irtibat halindeyse zaten boşa kürek çekmişsiniz,üzülmeyin,kurtulmuşsunuz o karakterde birinden.Erkek gibi erkek olamıyor hepsi malesef
olan bana oldu açıkcası .bayan rahat çalışmıyor zaten maddi yönden eşi destek ailesi destek evet kendi ailesi ile kalıyor ama gerçekten rahat.
ben bir başıma hastalansam tek maddi sıkıntım olsa tek .yaşamaya çalışıyorum.bu adamı bekle bekle bir yıldır bende tükendim.birde terkedip gitmesi bütün sucu bana yüklemesi .

üstüne birde bu ilişkiyi istemiyorum diye haykırması kendisi beni ikna etti.geçicek biticek .bilerek yapıyor tav olma sakin kal diyen oydu..

Çok karışık anlamadım ama psikolojin iyi değil gibi geldi bana niyeyse

Ya adam seninle heyecan yakalamış, hevesi geçmiş. Ardından da benim karım bile bu kadar üstüme gelmedi diyip, anne babasının da zihin karıştırmasıyla, eşine geri dönmek istemiş. E bu süreçte karısını, kokusunu da özlemiş. Sana da yol vermiş. Ben böyle anladım bu konuyu.

aynen böyle teşekkür ederim bu açıdan düşünmemi sağladığınız için

Anladığım kadarıyla kadınlar kulübünün torpilli üyelerindensiniz. Yorumlara bakıyorumda çok yumuşak cevaplar verilmiş. En azından üzerinize atlayanlar olmalıydı . Eski dostlukların sebebiyle böyle yumuşak yumuşak cevaplar almışsınız sanırım. Neyse benim konuyla ilgili yorumum sert olacak. Ne olursa olsun adam daha boşanmamış. Siz bu işi çabuklaştırıp kendi hayatınızı düzene koyma dersindesiniz. Karşı tarafı hiç düşünmüyorsunuz. Karısını ve çocuğunu bırakıp koşa koşa gelsin istiyorsunuz. Yazık. Sanki haklıymışsınız gibi bir de geri dönermi diye soruyorsunuz. Geri dönmese bile o yaralı eş de onu kabul etmesin. Çocuğu ile terkedilen kadın olarak gururuyla boşansın.Sizde o karaktersiz adamın peşinde deli divane olun. Hayatınızı böyle bir adamın uğruna harcayın. Aldığınız ahların karşılığı olarak cezanız bu olsun. En çok adamın karısına ve çocuğuna acıdım ben. Birde haklıymışsınız gibi mağdureyi oynamışsınız. Pess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…