- Konu Sahibi akli_karisik
-
Benden hiçbir yamuk görmedi hatta ayrılırken bile söyledi ''Sen benim hayatımda çok değerlisin, bana çok şey öğrettin'' falan gibi şeyler.Ama hayattan sıkılmış, benden sıkılmış açıkça bunları söyledi=( Terketti gitti işte kaldım arkadasından bakakaldım sadece =( Ne olur geri döner diyin çok acı çekiyorum=(terk etme nedenine bagli tabiki eger senden bi yamuk gorduyse donmez ama baska bi sebeptense doner
Sanıp sanmaması önemli değil ama ümitlendiyse kötü.
Yazık çocuğa.
Kısmetse gelir yemenden çinden ,
Kısmet değilse ne gelir elden..
yerimseniben
kaydirigubbakcemile3Benimkinin ablası abisine bir kız buldu ve şimdi evleniyolar 3. ayda oldu herşey. Bende ayrıldığımız gün telefonda dedim sanada ayarlasın bul hayalindeki kızı diye. O zaman abinde sana ayarlar dedi. Benim abim pe..nk değil dedim. Sen benim ablama pe..nk mi diyosun dedi. Biz kadın ancak arabulucu olur ama erkek bunu yaparsa pe..nk olur dedim. Küstü bana kaydirigubbakcemile3 Geri döner mi
dönermi??bilmiyorumkismile
dönüyomuymuşşş???bilmiyorumkismile
benimki niyee dönmedi 1 ay oldu??senağlama
ama bekliyorum hepp dönecek diyeeee...:asigim::çok üzgünüm:
do you wanna hiç hoş olmamış ettiğin laf. ayrılsan bile sevdiğin bir insana böyle konuşmak aradaki saygının bitmesine neden olur.
Ona konuşmadım kii yanlış anladınız gerçi o da yanlış anladı. Dedim ki ablana söyle sanada bir kız ayarlasın. O da dedi seninde abin sana ayarlar o zaman. E bir erkekde bir kıza helede kardeşine oğlan ayarlayınca bunun ne anlama geldiğini biliyoruz. Bende onu söyledim. Benim abim böyle birisi değil dedim. Ama bir kadın bunu yaparsa bu o anlama gelmez bu arabuluculuk olur ki buda normal dedim
Ona konuşmadım kii yanlış anladınız gerçi o da yanlış anladı. Dedim ki ablana söyle sanada bir kız ayarlasın. O da dedi seninde abin sana ayarlar o zaman. E bir erkekde bir kıza helede kardeşine oğlan ayarlayınca bunun ne anlama geldiğini biliyoruz. Bende onu söyledim. Benim abim böyle birisi değil dedim. Ama bir kadın bunu yaparsa bu o anlama gelmez bu arabuluculuk olur ki buda normal dedim
kaydirigubbakcemile3Benimkinin ablası abisine bir kız buldu ve şimdi evleniyolar 3. ayda oldu herşey. Bende ayrıldığımız gün telefonda dedim sanada ayarlasın bul hayalindeki kızı diye. O zaman abinde sana ayarlar dedi. Benim abim pe..nk değil dedim. Sen benim ablama pe..nk mi diyosun dedi. Biz kadın ancak arabulucu olur ama erkek bunu yaparsa pe..nk olur dedim. Küstü bana kaydirigubbakcemile3 Geri döner mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?