Terkedenler birgün geri döner mi?

terk etme nedenine bagli tabiki eger senden bi yamuk gorduyse donmez ama baska bi sebeptense doner
Benden hiçbir yamuk görmedi hatta ayrılırken bile söyledi ''Sen benim hayatımda çok değerlisin, bana çok şey öğrettin'' falan gibi şeyler.Ama hayattan sıkılmış, benden sıkılmış açıkça bunları söyledi=( Terketti gitti işte kaldım arkadasından bakakaldım sadece =( Ne olur geri döner diyin çok acı çekiyorum=(

Sanıp sanmaması önemli değil ama ümitlendiyse kötü.
Yazık çocuğa.

ümitlendirmedim. o da ben bitirdim kafamda falan dedi. ama yine aynı eskisi gibi devamlı görüşmek istiyor planlar yapıyor bi yerlere gidelim yok bize gel bilmem ne. . hatta o kadar dikatli yazdım ki sadece helallik istiyorum senden dedim. o açtı aylar sonra aradın falan die. ben hoşçakal dedim görüşürüz dedi. ben onun numarasını falan silmiştim o benimkini silmemiş ama.hiç aramıyorum sadece helallik istedim ve bitti.

Kısmetse gelir yemenden çinden ,
Kısmet değilse ne gelir elden..

yerimseniben

haklı söze ne denir ki? haklı söz mü?kaydirigubbakcemile3.. offf ii değilim ben yaa ne hale getirdin beni hayat alacağın olsun...aşığım ve terk edildim malesef:gitme:

Son düzenleme:
Terkedenler değerini bilmeyenler.... birgün pişman olup dönerler.... :))

ben onun arkadaş ortamından falan çok rahatsızdım bu yüzden bitti.. hep güçlü durdum aramadım o aradı ama bensiz böle kolayca devam etmen beni üzüyo falan dedi... hiç öle dönmek falan istemedi... yine de aramıyorum bakalım nolucak.

dönermi??bilmiyorumkismile
dönüyomuymuşşş???bilmiyorumkismile
benimki niyee dönmedi 1 ay oldu??senağlama
ama bekliyorum hepp dönecek diyeeee...:asigim::çok üzgünüm:

peki 6 yıllık ilişkiyi bitirip haber bile vermeden, başka biriyle görüşmeye başlayan biri geri döner mi? zamanında geri dönmüş biri...

kaydirigubbakcemile3Benimkinin ablası abisine bir kız buldu ve şimdi evleniyolar 3. ayda oldu herşey. Bende ayrıldığımız gün telefonda dedim sanada ayarlasın bul hayalindeki kızı diye. O zaman abinde sana ayarlar dedi. Benim abim pe..nk değil dedim. Sen benim ablama pe..nk mi diyosun dedi. Biz kadın ancak arabulucu olur ama erkek bunu yaparsa pe..nk olur dedim. Küstü bana kaydirigubbakcemile3 Geri döner mi

geri döner mi dönmez mi bilemem ama pe..nk kelimesi ağır olmamış mı sizce baya bir......

do you wanna hiç hoş olmamış ettiğin laf. ayrılsan bile sevdiğin bir insana böyle konuşmak aradaki saygının bitmesine neden olur.

dönermi??bilmiyorumkismile
dönüyomuymuşşş???bilmiyorumkismile
benimki niyee dönmedi 1 ay oldu??senağlama
ama bekliyorum hepp dönecek diyeeee...:asigim::çok üzgünüm:

canım erkeklerin kafası o kadar köşeli ki o köşeye jetonu atmak akılları başına gelmesi oldukça geç oluyor....

Ona konuşmadım kii yanlış anladınız gerçi o da yanlış anladı. Dedim ki ablana söyle sanada bir kız ayarlasın. O da dedi seninde abin sana ayarlar o zaman. E bir erkekde bir kıza helede kardeşine oğlan ayarlayınca bunun ne anlama geldiğini biliyoruz. Bende onu söyledim. Benim abim böyle birisi değil dedim. Ama bir kadın bunu yaparsa bu o anlama gelmez bu arabuluculuk olur ki buda normal dedim

Eğer böyle ifade ettiysen kendisine de sorun yapmaması lazım. fisfisfis
Sizinki kırgınlık gibi bir şey, terketme değil ki. Barışırsınız herhalde.

o zaman başka ama sanırım oda yanlış anladı yoksa bunda kızıcak bir şey yok neyse umarım aranız düzelir......

Forumda bir takım hoş olmayan kelimeleri kullanmak yasaktır .
Lütfen forum kurallarına uyup ,daha seviyeli mesajlar yazınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…