Haklisiniz qma belli bir yerden sonramanyik yok oluyor. Suanda evlenmeyi dusunmuyormus ve benim zamanimi calmak istemiyormus. Sevgisinden o kadar emindim ki hem soktayim hem uzgunum hemde kendime bir cikar yol ariyorim. Gunlerdir aglamaktan helak oldum. Unutamiyorum dusunmekten vazgecemiyorum. Aldigim haberlere gore onun keyfi gayet yerinde nasil olur anlamiyorumFalciyla, haciyla, hocayla olacak iş değil ki. Neden ayrıldı sizden bu konuya odaklanmaniz lazim. Eğer sizinle ilgili istemedigi bir davranışınız varsa onun hakkında düşünün. Arayın ve konusun n neden olduğunu sorun.
Ben hic aramadim cunku biliyorumki ararsam benden daha cok soguycak hergun dua ediyorum hatasini anlayip geri donmesi icin. Cok zor bir durumben de geçen hafta yaşadım aynı şeyi konuşmak istedim engellemiş, çok zoruma gitti. ben de hatalıyım dedim ama hiç ayrılmayalım diyen insanın bunu yapması bütün mutluluğumu aldı götürdü. Canım hala acıyor ama hafifliyor günden güne. Ben iletişim kurmaya çalıştıkça soğuk davrandı, belki pişman olur.
Benden de ayni bahaneyle ayrildi ve iliskide o kadar fedakarliklar yaptimki terk edilmenin ustune arayamiyorum cunku bu sefer onurumu gururumu da kayvedecegim biliyorum. Bende hergun dualar ediyorum geri donmesi hatasini anlamasi icin 1 bucuk ay oldu hala ses seda yok. Keyfi gayet yerinde bazen dayanamayacak gibi oluyorum sonra mecbur toparlaniyorum. Ya allahim onu bana nasip etsin yada onunla kiyaslatmayacak birini karsima cikarsin.Al benden de o kadar.. ben de iki hafta önce "daha iyilerine layıksın" denilerek terk edildim.. hemen engelledim gururumdan.. şimdi "engellemese miydim keşke, belki bayramda seyranda yazardı" diyorum.. engeli de kaldıramıyorum.. fala falcıya bulaşma derim, ayrıca paranı da kaptırırsın boş yere.. ben sadece dua ediyorum ve bekliyorum.. yıllar sonra ilk kez ailemle geçirdiğim şu bayram gününde bile odama çekildim, acı çekiyorum.. çok gururlu bi insandım aslında am dönse affedicem, gururum umrumda değil şu an..
Benden de ayni bahaneyle ayrildi ve iliskide o kadar fedakarliklar yaptimki terk edilmenin ustune arayamiyorum cunku bu sefer onurumu gururumu da kayvedecegim biliyorum. Bende hergun dualar ediyorum geri donmesi hatasini anlamasi icin 1 bucuk ay oldu hala ses seda yok. Keyfi gayet yerinde bazen dayanamayacak gibi oluyorum sonra mecbur toparlaniyorum. Ya allahim onu bana nasip etsin yada onunla kiyaslatmayacak birini karsima cikarsin.
Bizi bu kadar uzen hayal kirikligi, yaptigimiz fedakarliklar.. iletisim kurmak isteyen insan arar mail atar bi kanal mutlaka bulur emin ol. Insan sevdigi insani daha iyilerine layiksin diye terk etmez uzmeye kiyamaz. Sahtekar oldugunu bile bile seviyorum donmesi icin dua ediyorum. Allah cok buyuk allahin gucune siginiyorum. Dayanamayacagim noktada profosyenel destek alacagim cunku bana bunlari yasatan beni bu kadar inciten adam icin bir damla goz yasi dokerken bile kendimden utaniyorum.Amin canım..
Ben de aslında ondan daha iyilerine layık olduğumu düşünüyorum onun dediği gibi..
Ama öyle saçma bi şey yaşıyorum ki içimde, onu unutmak isteme aşamasına bile geçemedim.. unutmak için dua etsem belki çok daha iyi olacak ama hırs mı gurur mu ego mu yoksa gerçekten aşk mı bana engel oluyor bilmiyorum.. bi de ben onu engellemiştim hemen, engelini kaldırmayı düşünüyorum.. artık engelleyecek kadar umursamıyor mu der, açık kapı mı bırakıyor der bilemem..
Allah hakkımızda hayırlısını versin, bu pisliklerin de pişmanlıkla bize döndükleri günleri görelim inşaallah..
önce inkar edeceksin sonra depresyona gireceksin sonra ağlyacaksın yine yeniden belki neden diye kendini yiyip bitirecekain ama bir an gelecek anlayacaksın diceksin ki bitmesi gerekiyormuş sonra daha başka bir insan olacaksın eğer ki yüreğin yeterince büyükse kendi hatan varsa onları götüp karşıyı afedip kendini daha çok severek yoluna bakacaksın . Kendini gerçekten sevdiysen de seni bu kez hakedecek adamı bulacaksınAl benden de o kadar.. ben de iki hafta önce "daha iyilerine layıksın" denilerek terk edildim.. hemen engelledim gururumdan.. şimdi "engellemese miydim keşke, belki bayramda seyranda yazardı" diyorum.. engeli de kaldıramıyorum.. fala falcıya bulaşma derim, ayrıca paranı da kaptırırsın boş yere.. ben sadece dua ediyorum ve bekliyorum.. yıllar sonra ilk kez ailemle geçirdiğim şu bayram gününde bile odama çekildim, acı çekiyorum.. çok gururlu bi insandım aslında am dönse affedicem, gururum umrumda değil şu an..
Seninki de sahtekar. Deger verdigin birine toplu mesaj atip cocuga seker verir gibi unut vermezsin arar adam gibi bayramini kutlarsin. Ama sevdigimiz icin inanmak guvenmek umut istiyoruz. Bu erkeklere duygusal anlamda ezilmemek icin ne yapabiliriz bilmiyorumE Esya12 benimki de mutlu sanırım. Toplu mesaja benzer resmi bi bayram mesaji atmış bayramda. Sorunca ilk sana yazdim dedi ama bilmiyorum. goruselim demistim ondan haber bekliyorum. 2 hacta öncesine kadar söz nisan yapalım diyen insan nasıl bu kadar kolay kestirip atıyor aklım hala almıyor.Her sabah üzülüyorum yeni bi gün başlıyor diye...
Iste bizi bu kadar soka sokan hersey yokunda giderken gelecek planlari yapilirken birden kestirip atmalari. Ben kendim ivin dusundugumde ya baska bir kiz var dedim yada sevgisi bitti. Ikisi de insanin canini aciyor.
Iste bizi bu kadar soka sokan hersey yokunda giderken gelecek planlari yapilirken birden kestirip atmalari. Ben kendim ivin dusundugumde ya baska bir kiz var dedim yada sevgisi bitti. Ikisi de insanin canini aciyor.
bende tanıyorum sorunu çözebilecek biri. psikolog mesela...herkese merhaba. 1 yil suren iliskim 1bucuk ac once ortada hicbir sebep yokken bitti. Onu cok sevmistim guvenmistim inanmistim. Evlilik planlari yaperken hersey ter duz oldu. Falcilara gittim hayatinda biri var dediler ondan bitirmis dediler ama var mi yok mi bilmiyorum. Kizlar ben dayanamiyorum onun yokkuguna. Isinin ehli bir danisman yada falci var mi derdime care bulacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?