terkedildim geri döner mi

papatya_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
4
0
36
Ankara
4,5 yıllık ilişkim bitti herşey cok ıyıydı ben onu cok sevıyordum o da benı cok sevıyordu gercekten bunu bılıyorum bı kavga oldugunda ben oda cok kostuk pesımızden unıversıtede hep beraberdık bır yıl once erkek arkadasım baska sehre atandı ve bız hep yanyanaydık hıc ayrılmamıstık bu ayrılık aramıza gırdı tartısmalar basladı kıskanclıklar oldu benım sıktıgımı soyledı artık hep boyle oldu bu tartısmalrın sonunda artık olmadı ve 3 ay once bız ayrıldık ama bu zmana kadarda ayrılıklarımız olmustu tabı hep kısa surerdı o dayanamazdı hep gelırdı yanıma ben bu seferde oyle olacak sandım hıc aramadım ve bız tam 1,5 ay hıc konusmadık en ufak bısey olmadı hep bekledım gelır dıye ama baktım gelmedı ıs cıddı dedım gıdecek bu dedım ve ben gıttım gıttıgımde ne oldu ne var 1,5 ay sonra yenımı aklın basına geldı dedı ben senı kafamda bıtrdım artık dedı bu sekılde konustu ıste bende bırakmadım tabı dedım benm yaptıklarımı yapıyosun dedım bunun uzerıne tam 1 ay pesınden kostum ama o da benı aradı normal konustuk yanı bu bana dusunmesı gereken seyler oldugunu soyledı benımle olup olmayacagını dusuncekmıs tmm dedım yeterkı kaybetmek ıstemedım o da cok kostu pesımden bende kosarım dedım .bır gun ogrendım kı bızım ayrı oldugmuz 1,5 ay ıcerısınde bu bı kızla beraber olmus kız bakıreymıs ve kızın hamıle oldugunu ogrenınce bana soyledı bu durumu 1 aydır dusuncem dedıgı seyler buymus demekkı kızın hamıle olmasından cekınıyomus beyfendı bende dedım hemen baskasının kollarına mı attın kendını ayrıldık dıye dedım o da benı oyle bı bosluga bıraktın kı sen ben butun bunları planlayarak yapmadım dedı kızın bununla evlenmeesı gerektıgını onu o sekılde bırakamayacagını soyledı mecbur evlencem dedı.ben beynımden vurulmusa dondum bunları duyunca sankı basımdan kaynar sular doktuler yapmadıgım kalmadı yalvardım aldır o cocugu gel bız evlenecektık dedım ben evlılık hayallerrı kurarken senı baskasıyla mı gorcem dedım dayanamam dedım yalvardım yakardım bıttım resmen ama hiçbişey ıfade etmedı hıcbısey degısmedı yerın dıbıne gırdım gurursuz oldum gozunde.sımdı bır haftadır kendımı toparlamaya calsııyorum hıc aramadım ne yapıp ettıgınden hıc haberım yok hıcbıseyden arama sorma o zman merak eder dıyolar dayanamaz dıyolar o zman gerı doner dıyolar ben cok kotuyum bana akıl verın tek ıstedıgım gerı dondugunu bensız mutlu oldugunu gormek bılıyorum kı su an cok mutlu bunu bılıyorum mecburıyet falan degıl sebep ama benı nasıl bır kalmde sıler 4,5 yıl ya dile kolay benım her sanıye ayrı bı an gelıyo aklıma onun hıc mı gelmıyo sımdıye kadar dayanamz arardı ben sensız olamam ben senden baskaıyla evlenemem dıye nefes alamıyorum dıye buydu ya benım sevdıgım adam sımdı ne oldu bı kızla yattı dıye kız kör mü ettı gözünü ne oldu dayanamıyorum dusuncesı bıle kalbımı acıtıyo .bı de soyle bı durum var ben hıc aramadım sormadım haberım yok bıseyden ama en son bıldıgımde gıdıp ısteme falan yoktu daha bısey daha ne beklıyolar kı dıye dusundum bu cocugu eger varsa tabı aldırıp normal sekılde yaza kaadar evlenecekler dıye geldı aklıma kolaymı bı kızın aılesıne ben hamıleyım bır ay ıcınde evlencem demesı.sımdı onunla gununu gun edıyor ben umrunda bıle degılım bu ımkansızdı bana gore ama en acı halıyle gercek sımdı önümde dağ gibi oturdu ne olur bana yardım edin çok kötüüyüm ben hıc vazgeceyevegını bılırdım sımdı bı kız ıcın gıdecek ve gelmeeyeck mı tek istediğim bir gün pişman oldugunu ve acı cektıgını gormek

canım mantıklı ol 1 buçuk ayda hamile kalan biri o bebeği aldırır bunların o ilişkisi 1 buçuk aydan daha fazladır hamile kalınınca senden sonra oldu diye söylemiştir 1 buçuk aydır tanıdıgın biriyle evlenmeği akıl almaz yani yok böyle birşeyyy

Allah yardımcın olsun cok cok zor... Yapacagın tek sey aklında kalmaması ıcın erkek arkadasınla tekrar konusup kızı sewıp sevmedıgını onla ewlenmek ısteyıp ıstemedıgını ve artık senı unutup unutmadıgını net olarak öğrenmek...eğer verdıgı cewaplar sen artık benım ıcın bıttın veya o kızı sewıyorum vs gb cewaplar werırse yapacak teksey kabullenmek arkadasım ve kendı hayatına dönmek ayrılıgı kabullenırsen hırslarından kurtulursan işin daha kolay olur ama sen kabul etsende etmesende sonuc değişmeyecek en iyisi kendıne zarar werme...herseyını sil msn tel face...

1,5 ayda bekaretini verecek kadar nasıl bir bağ oluşmuş.daha önceden beraberlikleri olmasa dahi bir tanışıklıkları olmalı.

1,5 ayda bekaretini verecek kadar nasıl bir bağ oluşmuş.daha önceden beraberlikleri olmasa dahi bir tanışıklıkları olmalı.

evet daha once bı tanısıklıkları varmıs bızım en son sureklı kavga ettıgımız donemlerde ama ben bıttı dedım ve bır bucuk ay hıc konusmadım o aradada olan oldu dedı .dayanamıyorum

zamanında peşinde çok koşmuş ve yeteri kadar dolmuş baska kisilerde kendini iyi hissetmeye baslamıs galiba :( çok üzüldüm insallah hayırlısı neyse o olur o kızla daha önceden tanısıyorlarsa belki o kız bilmiyordur seni cıkıyoruz falan sanıyordur :S

kazala mı beraber olmuşlar.bunu ciddi ciddi soruyorum.bir ara çok program izledim bu tarz konularla ilgili.gerçi tek gecelik ilişkilerde böyle oluyormuş.boşluk anında yaptım oluyor.ama o hala o kızla ilişkisini kesmemiş.he o kızın hamile olduğu bu kadar kolay mı anlaşılıyor.anlasa bie yeni anlaşılır.sendeki şansızlığa bak bir kere olmuş ama kız onda hamile kalmış.

Back
X